Yükleniyor . . .

YENİAY AKREP BURCUNDA (2021)

YENİAY AKREP BURCUNDA (2021)

Yaptıklarımızı Fark Ediyoruz.

Bir günün diğer gün ile kesiştiği anda gerçekleşecek Yeniay, tıpkı bir köprüden geçişi hatırlatacak. Bu geçişin toplumsal etkileri ne kadar sarsıcı olsa da toplumsal bir hareketin başlangıcı olacak. Bireysel etkilerle dengeli bir şekilde ilerleyen bir Yeniay’a kucak açacağız. Bildiğiniz üzere ülkemizin natal haritasındaki Güneş’inin yakınında gerçekleşecek bu Yeniay, tıpkı bir uyandırma alarmı minvalinde olacak. Cesaret edilemeyen konular daha yüksek sesle konuşulacak, kopması gereken bağlantılar kopacak ve yeniden bir araya gelmek için diretenler arayı bulacak. Su burcunun ev sahipliği yaptığı Yeniay, “Ne olursa olsun devam etmek, gerçek cesarettir.” sözünü hatırlatacak.

Bir Süreç Başlıyor

Su burcunda gerçekleşecek ve insanoğlunu farklı frekanslara taşımak için bir meşale görevini üstlenecek Yeniay, “yenilenmek için arınmak gerekir.” dedirtecek. 5 Kasım’da 00:14’te 12 derecede gerçekleşirken, yeni tohumlarını su zerreciklerine atacak. Akrep burcunda yaşanacak Yeniay ile birlikte suyun hiddetini tüm Dünya'da hissedeceğiz.

  • Mavi gezegenimizin en şiddetli yağmurları bu süreçte görebilir.
  • Dünyanın birçok yerinde seller, taşkınlar ve su baskınları gözlemlenirken, ülkemizde yine HES’ler gündeme gelebilir.  

Yeniay’ın arkasında saf tutan savaş gezegeni Mars’ın yanında kavuşan Ay ve Güneş, birçok projeyi bölük pörçük de olsa bile şekilde masaya yatıracağımızı işaret ediyor. İnsanız sonuçta ve doğa ana ile kafa tutmamak gerektiğini en güçlü biçimde görebiliriz. Yeni bir döngüyü başlatmak için üzerimizdeki perdeyi kaldıran Ay ve Mars’ın bu gökyüzü olayında aktif rol alacağını da unutmamamız gerekiyor.

  • Barajlara atık suların karışması gündeme gelirken, birçok fabrikanın atığı da mercek altına alınabilir.

Anın yükselenini ise Aslan burcu yönetecek.

Bir yanda ateşin bir yanda suyun aktif olduğu Yeniay, gökyüzünün hiddetini ilk önce ülkemizin meclisine sonra da siyasetine ve en önemlisi ise ekonomisinde hissettirecek. Her ne kadar çıkmaz yollarda gibi hissetsek de dönüşümün başlangıcı niteliğini taşıyacak.

Yeniay, Hepimize “Yanlıştan Dön” Uyarısı Veriyor

Elimizden gelenin fazlasını yapabilecekken tuhaf bir inada kapılabileceğimizi işaret eden bu Yeniay, çalıştığımız sektör ne olursa olsun kolektif bir baskıya göğüs gereceğimizin altını çiziyor. Devrim gezegeni Yeniay’a kafa tutarken, bizler de yeryüzünde birilerine kafa tutmak isteyeceğiz. Bu da emeklerimizle sınanmayı tetikleyebilir.

  • Özelikle sabit burçlar! (Boğa, Aslan, Akrep, Kova) gerçek motivasyonu kendi içlerinde bulabilecekler.

Üretmek kavramına daha büyük pencereden bakmamız gerektiğini hatırlatan gökyüzü gündemi, manevi anlamda çıkmazda olan kişilere dahi rehber olacak. Fikirler havada uçuşurken, hayata geçirmek için adım atanlar sadece 40 gün sonra (Tutulmanın hemen ardından) bu adımın sonuçlarını alacaklar. Yeniay, bütün dünyaya yenilik ve teknolojiyi vurgularken, inovatif dokunuşlar tüm meslek guruplarının kapısına dayanacak. Bu süreçlerde ekstra ödemeler her iş yerinde artabilir.

Ülkemizin gönül defterinin başlıkları değişiyor.

Gündemi hızlı ve dinamik bir biçimde değişen ülkemizin öz burcunun yakınlarında gerçekleşecek Yeniay, parantez içerisine dış ilişkileri alacak. Gerçeklerin konuşulduğu, projelerin yavaş yavaş baş gösterdiği süreçlere evrilen Türk halkı, gerçekten neyi, niçin, nasıl istediğini bu gökyüzü olayı ile beraber daha net görebilecek. İttifaklardaki dengeler ve derin ayrışmalar ortaya çıkarken bu döngüde transfer olacak bakanların isimlerini duyabiliriz. “Akrep!” diye diye dönen gök kubbe, parti başkanlarından daha önce duymadığımız hatta gündemi değiştirecek başlıklara uyanacağız. 

Yeniayın MC noktası (Tepe noktası) Boğa burcunda!

Demek oluyor ki ekranlara çıkmayan, kendi alanının uzmanı kişiler, artık ana akımda kendilerine daha çok yer bulurken, kitle iletişim araçlarını aktif bir şekilde takip edenler şaşıracak. Sosyal medya mecraları da farklı kişilerin ani yükselişlerine ev sahipliği yapacak. Öyle ki ekran yasağı olduğunu bildiğimiz kişileri yeniden ekranlarda görmek de varmış, diyeceğiz.

Kalk Gidelim Sevdiğim;

Sabit niteliğe sahip, suyun hâkim olduğu Yeniay’da devrim gezegenin de aktif olması bir sözle ayrılan sevenlerin yüzünü güldürecek. Yoğun telefon trafikleri bu süreçte artabilir dikkat! Yeniay, evli olup da eş ailesiyle yıllardır problem yaşayan çiftlerin ise bu döngüde aynı noktadan bakmasını sağlarken, “dedikodu aileden bile gelse geçit yok!” tavrını, düzene ayak uydurmamız için ön plana çıkaracak. Değerlerimize sahip çıkacağız.

Kendini Kendinden De Korumalısın

Gizli kapaklı yaşanan ilişkiler, bugüne kadar mümkün kıldığı bütün duyguları sorgulatacak. Hem öfkeyi hem baskıyı hem de şüpheyi… Dolayısıyla Yeniay, “Ben neredeyim, ne yapıyorum?” sorularını bol bol sorduracak. Gerçek sevginin ilk önce adalete ihtiyacı olduğunu fark edeceğiz. Bu süreçte eşine, evine dönmek isteyen birçok aileye, yuvaya şahit olacağız.

Yeniay Hangi Detayları Konuşmamıza Ön Ayak Olacak?

  • Uzun zamandır kayıp zannettiğimiz eşyalar.
  • Hukuki süreçlerinde sonuç almak isteyen kişilerin uzun bekleyişleri.
  • Sorunlu evliliklerin, ilişkilerin birdenbire çözülmesi.
  • Sosyal medyada viral olan videolar.
  • Yaşam alanımızdaki değişimler, taşınmalar, ev arkadaşlıkları.
  • Satmak için planladığınız eşyalarınızı bu süreçte daha hızlı elden çıkarmak isteyeceksiniz.
  • Analizlerini derinleştiren kişiler şüphe duygusunu körükleyebilir.

Hepimizi Küçücük Bir Bakış Çözer Aslında…

Sorumluluklarımızı bildiğimiz halde bize yükleyen tüm kişilere aldırış etmeden bu Yeniay günlerini ardımızda bırakmak isteyeceğiz. Omzumuza tıpkı bir yük gibi binen hayat gayesinin içimizdeki muğlakları arttıracağı bir Yeniay ile birlikte;

  • Hayattan daima alacaklı olmadığımızı fark edeceğiz,
  • Yaşam mücadelesine farklı açılardan bakacağız.
  • Ani tepkilerin gölgesinde kararlar almayacağız

Yeniay, neden ve sonuç ilişkileri arasında mekik dokuyan kişileri azad etmek istiyor. O kişilerden birisi de siz olun.

Nasıl mı?

Kendi yüreğinizdeki koca dağlardan düşmediğinizi fark ederek.

Açık konuşulalım, Dünya ölüm kalım savaşı verirken, bizim vermememiz ne mümkün diyebilmeliyiz!

Çünkü Yeniay; aksaklıklara, çocukların bitmek bilmeyen enerjisine, trafikteki sinir harplerine ve bunun gibi daha birçok olay karşısında bunalmamayı, “hayat bu sonuçta!” demeyi öğretecek.

Akrep Yeniay’ının Burçlara Tavsiyeleri

KOÇ:

  • Doğruluğundan emin olmadığınız dedikoduların içinde bulunmayın.
  • Hırsınızı işinize doğru yansıttığınız anda görevlerinizi ne kadar tutarlı hallettiğinizi fark edeceksiniz.

BOĞA:

  • Harcamalarımızdaki gizli bonkörlük farkında olmadan planlarınızı bütünüyle etkileyebilir.
  • Aile içerisinde gerçekleşen tartışmalarda, bir körükleyici olduğunu fark edeceksiniz.

İKİZLER:

  • Ne bahanelerle ihmal ettiğiniz, yoğunluğunuzun içinde yer bulamayan sağlık kontrolleriniz için sorumluluk alma vakti geldi.
  • Yaşadığınız polemikler, iletişim kurma tarzınızı değiştirmeniz konusunda size ders olacak.

YENGEÇ:

  • İstekleriniz için adım atma vakti geldi, bunu en çok da Yeniay ile beraber fark edeceksiniz. Ne bekliyorsunuz?
  • Endişe ettiğiniz konular mı var? Cevabınız evet ise sorunu çözmek için kolları sıvayacaksınız.

ASLAN:

  • Fiziksel görüntünüzdeki ani değişimlere en negatif bakan burçlardan bir tanesi olarak, spora acilen başlamak isteyeceksiniz.
  • Kariyer konusundaki beklentileriniz karşılıksız kalsa bile üzülmeyecek, her şeye hazırlıklı olacaksınız.

BAŞAK:

  • Yatırımlarınızı yeniden dizayn etmek isteyeceksiniz. Ekonomi hakkındaki araştırmalarınız hızlanıyor.
  • Tutamadığı sözler karşısında yalana başvuran kişilere karşı tahammülünüz azalacak.

TERAZİ:

  • İlişkinizdeki ilgi yoğunluğunun karşılıklı olduğunu düşünseniz de her şeyi kendinizin yaptığını fark edeceksiniz. Ancak gökyüzünün bir uyarısı var, sevdiğiniz kişinin üzerine fazla gitmemelisiniz.
  • İhtiyaçlarınızı temin etmek konusunda aceleci davrandığınızı fark edeceksiniz.

AKREP:

  • İlişkinize dahil olmaya çalışan üçüncü kişilere karşı daha tutucu olduğunuzu fark edeceksiniz.
  • Kişisel bakımınız için özen gösterirken, maddi sıkıntılara düşmemeye dikkat.
  • Burcunuzdaki Yeniay ile daha atik olduğunuzu fark edeceksiniz, sizi durduramayacaklar.

YAY:

  • Sorumluluk algınız tamamen değişecek, evliyseniz, eşinizin size karşı daha çok sorumluluk yardımında bulunmasını isteyebilirsiniz.
  • Zihinsel rahatlama için fazla uzağa gitmeyin, stresten uzaklaşmak için okuma aktivitesi yapmak size iyi gelecek.

OĞLAK:

  • Yeni bir iş, yeni bir hedef, yeni bir düzen için kolları sıvamanın vakti geldi.
  • İlişkinizde sorunlarınız varsa, ailenizin yardımları sizde bambaşka hisler uyandıracak.

KOVA:

  • Kişisel isteklerinizden ziyade, ailenize karşı önemli hissettiğiniz görevlerinizi yerine getirmek isteyeceksiniz. Bunu yaparken kardeşleriniz ile ters düşmemeye dikkat!

BALIK:

  • Az uyurum, bu bana yeter diyenlerdenseniz, Yeniay size daha çok uyumanızı tavsiye ediyor.
  • İçinde bulunduğunuz sosyal ortamların değiştirmek, içinden çıkmak isteyeceksiniz.

Astrolog Zeynep Turan

Yazının Bütün Hakları Saklıdır

Kaynak Gösterilerek Dahi Kullanılamaz

22.10.2021

Günün Ruh Hali
Çift ruhlu bir gün. Memnun olmakta zorlanabileceğimiz bir gün. Kafamıza taktığımız konulara bahane değil de çare aramak isteyeceğiz.Çift ruhlu bir gün. Memnun olmakta zorlanabileceğimiz bir gün. Kafamıza taktığımız konulara bahane değil de çare aramak isteyeceğiz.
Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...