Yükleniyor . . .

VENÜS OĞLAK BURCUNDA (2021)

VENÜS OĞLAK BURCUNDA (2021)

Venüs gökyüzünün iyicil gezegeni… Yeryüzünün sevgi temasının temsilcisi hangi ruha bürünüp birbirimize aktaracağımızın da habercisi. Zodyak’ta en hızlı hareket edenlerin arasında yer alan Venüs, Oğlak burcuna geçişiyle hepimizi farklı bir ruha büründürmeyi planlıyor. Kendinize şaşırmaya hazır mısınız?

Sevgiyi, aşkı ve güzelliği temsil eden gezegen Venüs dış görünüşünüzle epey meşgul olacağınız günlerin habercisi… Dolabınızı farklı renklerle donatmak bir yana bir yandan da hatıra diye sakladığınız eşyalarla bir anda yolunuzu ayırabilirsiniz.

Bu Gökyüzü Olayı Ne Zaman Gerçekleşecek?

Venüs, Oğlak burcuna saat 13:00’te geçiş yaparken Zodyak’taki yolculuğuna 11. Evde (Toplumsal kararların evi) başlayacak.

Ülkemizde birbirinden farklı, zengin ve dünyaca ünlü kişileri görebiliriz. Turizm ve sanatın ön plana çıkmasını sağlayan ise elbette ülkemizin 7. Evinden geçecek olması…  Ayrıca birçok müzenin tarihi eserlerin gündeme gelirken, tarih hocalarını da ekranlardan dinleyeceğiz. Venüs’ün Oğlak seyri, kişisel hayatlarımızda daha çok misafir, davet, organizasyon ve etkinlik gibi konuları gündeme getirirken abartılı yapılan her akit eleştiriye maruz kalacak.

Dünya Bir Online Satış Sitesine Dönüştü, Duygular Da Bu Sitelerde Açık Arttırmada.

Setlere girmeden gökyüzündeki serüvenine son vermeyecek Venüs, set aşklarının karışıklıkla başlayıp kaosla biten ilişkilere de tanıklık edeceğimizi vurguluyor. Birbirinin eski partnerleriyle çıkan başrol oyuncularını magazin gündeminde bolca okuyacağız. Şahsi meseleler sosyal medyaya daha çok taşacak. Kimin, kiminle, niçin beraber olduğunu anlamadığımız günlere yürüyeceğiz. Değişen gökyüzü, estetik anlayışını tadilata sokarken sağlık turizmine karşı olan rağbetin her zamankinden daha çok arttığının altını çiziyor.

Hislerinizi Revize Edin

Aşkın temsilcisi Venüs’ün öncü burçtaki seyri, kalbiyle muhasebe yapan kişilerin kafa karışıklığının gözlerinden taşacağını işaret ediyor. Nasıl mı? Örneğin; birden fazla kısmeti olan, adaylar konusunda kafası karışık olan, ne hissettiğini bir türlü kestiremeyenlerin rengi bu döngüde ortaya çıkacak. Tabi sizi kiminle kıyasladığı da…

Tuttuğunu Koparanlar Artıyor

Gök kubbe de isteme arzusunu arşa çıkaran Venüs – Oğlak seyri kararları ve söylemleriyle fırtınalar yaratan kişilere şahitlik edeceğiz. Özellikle de ilişkilerde ne olursa olsun istediğini karşı tarafa kabul ettirme çabası güden kişiler de ön plana çıkacaklar. Alınganlıklar ve sinir harpleri bu duyguların paralelinde oluşabilir.

Geleneksele Dönüş

Venüs’ün Oğlak yerleşiminde geleneksel bir hayat bakış açısına bürüneceğiz. Demek oluyor ki keskin çizgilerinden ödün vermeyen kişiler bu gökyüzü olayından epey etkilenebilir. Örneğin, ben asla yemek yapamam diyen kişilerin bile mantı kapatmaya başlaması, Venüs – Oğlak seyrinin alameti farikalarından bir tanesidir.

Venüs Oğlak Döngüsü Hangi Alanlara Işık Tutacak?

  • Aile büyüklerimizi, eski dostlarımızla bu süreçte yan yana gelebilir, kaybettiklerimizi de bu dönemde yad edebiliriz.
  • Yakın arkadaşlarımızın özel günleri, davetler ve organizasyonlar sadece bir plandan ziyade olgunlaşabilir. Nikah günü alanlar çoğalabilir.
  • İşimizdeki toplantılarda “ne kadar da modern ve vizyoner” dediğimiz yöneticilerin geleneksel tavırları karşısında şaşkınlığa düşebiliriz.
  • Estetik ve sağlık turizmi alanlarındaki yükselişi fark ederken herkesin bu alana ilgi duyduğunu göreceğiz.
  • Bu dönemde fizik tedaviye ihtiyaç duyarken, bu alandaki gelişmeleri de yakından öğreneceğiz. Kas ağrıları ve kas zorlanmaları artabilir.

Venüs’ün En Dertli Günü

Bir geçiyor pir geçiyor, diye düşüncelere daldığımız Venüs – Oğlak geçişi, sıradan etkilerin çok dışında hareket edecek. Güzelliğin gezegeni her zamankinden daha çok baskı altında kalacak, kimlik arayışına girecek, rotasını bulmak isteyecek. Zodyak’ın onu en zorladığı günlerde bile ihtişamından bir yudum eksilmesine tahammül etmeyecek. Dolayısıyla strateji yapan bir Venüs ile karşı karşıya kalacağız. İyicil duyguların simgesi olan bu gezegenin gri tarafını ise yıl sonunda geri gittiğinde göreceğiz. En sıkıştığımız anlarda olmadığımız insanlara nasıl dönüştüğümüze biz bile inanamayacağız.

Bugünleri Not Etmeyi Unutmayın!

  • 9 Kasım’da Güneş – Venüs 60’lığı gerçekleşecek. Venüs’ün güzel günü… Bugün içerisinde önemli telefon konuşmalarınızı organize edebilir. Mühim gördüğünüz belgelere imza atabilir, en önemlisi ise elzem ihtiyaçlarınıza para harcamaktan kaçmadığınızı fark edeceksiniz.
  • 13 Kasım’da Venüs, kendisi gibi iyicil olan gezegen Jüpiter ile küçük bir gerginlik sınavından geçecek. Bu da üretken yanınızı ortaya koyacak. Rekabet duygunuzu tetiklerken sosyal medyalarda paylaşıp sanatınız üzerinden maddi gelir dahi elde etmek isteyebilirsiniz. Çalıştığınız yerde bu gibi istekleriniz yüzünden çalışma arkadaşlarınız ve yöneticilerinizle karşı karşıya gelebilirsiniz. Dikkat!
  • 14 Kasım’da ilişkilerde uzun zamandır saklanan ve dillenmeyen aile içi para ilişkileri ortaya dökülebilir. Sorgulamaların iniş çıkış yapan duygularla perçinlenmesi evlilikleri daha fazla sıkıştırabilir. Çiftlerin aileleri yüzünden çıkan inatlaşmaları Venüs’ün Oğlak yolculuğu sırasında artabilir.

5 Kasım’da Oğlak burcuna geçecek olan Venüs, akıllardaki sorulara yenilerini ekleyecek. Venüs’ün Oğlak burcundaki bu serüveni öyle kısa da sürmeyecek. Bir de 18 Aralık tarihinde Venüs’ün gergin yanına da tanıklık edeceğiz. Böylesine iyicil bir gezegen bile nasıl gergin olur demeyin. İşin içinde bir Retro var çünkü… O yüzden bu Venüs – Oğlak seyri dedektifçilik oynamak isteyen kişilerin ilk gaflarını bu dönemde yapabileceğini işaret ediyor.

NOT: Venüs’ün 40 günlük Retro’sunu ise günü geldiğinde yine kaleme alacağım. Tavsiyem, elinizde “2021 Var Olmak” kitabı varsa, sizler için Retro’yu yazana kadar oradan da faydalanmanız…

Astrolog Zeynep Turan

Yazının Bütün Hakları Saklıdır

Kaynak Gösterilerek Dahi Kullanılamaz

25.10.2021

Günün Ruh Hali
Ay Akrep burcunda. Hafızamızı tazeleyebilir, sık sık geçmişe yolculuk yapabiliriz. Yalnızlar, artık kalplerini dolduracak bir aşk isteyebilirler.
Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...