Yükleniyor . . .

MERKÜR AKREP BURCUNDA (2021)

MERKÜR AKREP BURCUNDA (2021)

İletişim gezegeni Merkür 6 Kasım’da Akrep burcuna geçiyor. Astrolojide zihni, düşünceyi ve iletişim tarzını yöneten Merkür, düşündüklerimizi daha yüksek sesle konuşmak için Akrep burcuna geçiyor. Merkür, ne düşünmemizi ve nasıl düşünmemiz gerektiğini de su burcundaki seyrinde bizlere işaret edecek.

Merkür, Akrep burcunda seyir ederken bizim topraklarımızda somut adımları simgeler. Çünkü ülkemizin burcundan geçer. Eğer;

Kamusal alanda çalışıyorsanız, bu dönemde sürekli olarak araştırmalara yoğunlaşacak ve yerinizde saymak istemeyeceksiniz.

Eğer, sporcuysanız başarıya ulaşmak adına gerekirse gözü kara davranışlara yönelebilir, bunun için de risk almaktan kaçınmak istemeyeceksiniz.

Eğer, okula giden çocuğunuz varsa bağışıklık sistemine, beslenmesine, hijyenine ve çevresine daha çok kafa yoracaksınız.

Eğer, hizmet sektörüne ait bir işyeriniz varsa, işlerinizin yavaşladığını düşünüp daha farklı satış politikalarına yöneleceksiniz.

Başarı Tesadüf Değildir

Haberleşme gezegeni Merkür, bu konumdayken, kendinizi motive etmeyi başarmanızı da isteyecek ve bunun için dürtülerinizi tetikleyecek. Çevrenizle iletişiminizde son derece aktif olurken, eleştirinin dozuna da dikkat etmeniz gerekebilir. Çünkü Merkür, rahatsız olduğunuz konuları dile getirirken sert yanınızı da gösterebileceğinizi işaret ediyor. Eleştirirken acımasız davranabileceğiniz gibi sizi eleştirenlere de bir o kadar karşı çıkmaktan geri durmayacaksınız.

Bu arada Merkür yalnız hareket etmeyecek, yakınında Mars’ta olacak. Bu da markalaşmaya çalışan birçok start up projesinin aşması gereken son engelleri önüne serecek. QR kodların hüküm sürdüğü Dünya’da insanlığın hayatını kolaylaştıran yeni uygulamalarla da tanışacağız.

Merkür – Akrep Burcundayken Neleri Daha Çok Konuşacağız?

  • İkili ilişkiler
  • Gizlenen bağlantılar
  • Dinamik ve meraklı kişiler
  • Araştırmalar
  • Lafından sakınmayanları
  • Sezgileri ve mantığı
  • Konuşkanları
  • Korkusuzca para harcayanları

Merkür,” ben şüpheci değilim” diyenleri meydanlara davet ediyor.

Açıklanmak istenmeyen aile sırları Merkür’ün Akrep burcundaki seyriyle daha dikkatli dillendirilmek istenecek. Bu hassasiyeti koruyan kişilerle iletişimi koparmak istemememiz bir yana, kriz anlarında destek vermeyen dostlara ve arkadaşlara mesafe koymak isteyeceğiz. Evlilikler, ilişkiler ve ortaklıklar sırların boyunduruğunda sınanırken nedensizce artan polemiklere yenileri eklenebilir. Kendini açıklamaya çalışan kişiler, Merkür’ün etkisiyle bu konuda daha başarılı olacak. Kim haklı kim haksız mücadeleleri farklı bir ivme kazanacak. Tavsiyem; haklı ya da haksız polemiğine girmek yerine, üretkenliğe odaklanmanız.

Hangi Burçları İletişim Canlısı Yapacak?

  • Boğa, Aslan, Akrep, Kova

Hangi Burçları Kuru İnadın Tavrına Tabii Tutacak? 

  • İkizler, Başak, Yay, Balık

Merkür’ün Hızı Sırların Kapısını Aralayacak

Gökyüzünün hızlı olduğu günlerden geçiyoruz. Bu döngü içerisinde gerçekleşecek olan Merkür Akrep seyri, herkesin gençliğinde yaşadığı birtakım travmaları olduğunu fark edeceğiz. Kimsenin durduk yere öfkeli olmadığını, herkesin bir noktadan bir noktaya gittiğini düşünürken, “kimler neler çekmişi de” öğreneceğiz. Güçlü görünen insanların yaralarının daha derin olduğuna da bu döngüde tanıklık edeceğiz.

Dinleyerek Öğreneceğiz

İletişim gezegeni bizlere konuşmanın önemini hatırlatırken, iyi bir dinleyici olmanın önemini de hatırlatacak. Yargısız infazdan uzak durmak, birçok konunun aydınlanmasını da sağlayacak. Merkür Akrep seyri birçok etkiyi bünyesinde barındırıyor. Oldukça hareketli ve hızlı günlere hazır olmamız gerektiğini söylüyor gök kubbe.

Güneş burcu Akrep olanlar; İletişim konusundaki eksikliklerinizi gidermek isteyeceksiniz. Kırgınlık ve dargınlıkların rafa kalkması gerektiğini Merkür size hatırlatacak. Kalbinizin sesini dinlemeniz size farklı bir bakış açısı kazandırabilir.

Yükseleni Akrep olanlar; Her ne kadar duygusal olsanız da bu duygusallığı işlerinize yansıtmamayı başarıyorsunuz. Çevrenize karşı mesafeliyken, sevdiklerinize karşı da bir o kadar yakınsınız.

Ay burcu Akrep olanlar; Sürekli olarak çevrenizi kontrol etmek isteyeceksiniz. Kontrolcü yapınızın olması dolayısıyla aksiliklere yer vermek istemiyorsunuz. Merkür geçişi ile birlikte özellikle ikili ilişkilerde, koruyucu yanınız daha belirgin bir hale bürünebilir.

Astrolog Zeynep Turan

Yazının Bütün Hakları Saklıdır

Kayna Gösterilerek Dahi Kullanılamaz

25.10.2021

Günün Ruh Hali
Çift ruhlu bir gün. Memnun olmakta zorlanabileceğimiz bir gün. Kafamıza taktığımız konulara bahane değil de çare aramak isteyeceğiz.Çift ruhlu bir gün. Memnun olmakta zorlanabileceğimiz bir gün. Kafamıza taktığımız konulara bahane değil de çare aramak isteyeceğiz.
Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...