Yükleniyor . . .

DOLUNAY KOVA BURCUNDA (2021)

DOLUNAY KOVA BURCUNDA (2021)     

Dünyanın hızına her fırsatta dem vuracak bir Dolunay ile karşı karşıyayız. Durmanın, beklemenin ve zaman kaybetmenin bir seçenek olmadığı günlere ise emin adımlarla ilerliyoruz.

22 Ağustos tarihinde saat 14:01’de 29 derecede Kova burcunda gerçekleşecek bu Dolunay ile yeni atılımlar ve fikirler her zamankinden daha çok sivrilecek. Günün sonunda “işte bu çok iyi fikir.” sözünü çokça zikredeceğiz. Dolunay’ın ev sahipliği yapan Kova burcunun bir benzerini 24 Temmuz’da yaşamıştık. Bir diğerinin ikizi gibi olan bu Dolunay, finali vermemiz gereken konuların hepsini hatırlatacak bize. En nihayetinde 24 Temmuz tarihinden bu yana yaşadıklarımızı yeniden gözden geçirmemiz gerektiğini, o süreçten bu yana neleri ihmal ettiysek, eksiğimiz olduğunu düşündüysek tekrardan rayına sokmamız gereken durumları işaret edecek.

Aynı Duyguyu Hissedenlerin Sayısı Artacak

Gökyüzünün gündeminde sadece Dolunay olmayacak, 22 Ağustos’tan itibaren, Kova Dolunay’ı ile beraber Mars da Uranüs ile 120’lik yapacak. Savaş gezegenin, devrim gezegeni ile olan bu ilişkisi    Türkiye’yi de yakından ilgilendirecek. Hepimizin, tek vücut olarak duygusal anlar yaşayacağımızın altını çizen Dolunay, ülkemizin natal haritasında 3. Evde etkili olacak ve Neptün’ü ile de ilişki kuracak. Dolunay hava burcunda aktif olurken, dünyanın her köşesinde doğa olaylarını konuşmaya devam edebiliriz. 2021’de var olma mücadelesini ise vermeyen kalmayacak. 

Demektir ki;

  • Sınır komşularımız, evimiz-sosyal çevremiz, işyerimizdeki çalışma arkadaşlarımız ile ilgili birtakım şeyleri öğrenebiliriz.
  • İlişkilerde kişisel alanların iyice oluşması, evliliklerdeki zorlukları ve duygusal konuşmaları beraberinde getirebilir.

Bu Dolunay’ın Özünde Netlik Var!

Dolunay gerçekleşirken büyük bir üçgen gerçekleşecek. Venüs ay düğümleri ve Satürn, 7 derecelerde çemberi daraltacak. Oyunları bozacak büyük üçgen ise ittifakları dağıtacak. En başta da kavga eden bakanları göreceğiz. Eğitim sistemindeki yeni düzenlemelerin ve birtakım yaptırımların, tüm ülkeye farklı tepkileri beraberinde getireceğine tanıklık edeceğiz.

Yılın en baskın, gökyüzünün en parlak Dolunay'ı;

İfşaları, skandalları, evrakta sahtecilik yapanları, çeteleri ve özelleştirilmiş elektrik ve su kurumlarını daha çok önümüze taşıyacak. 

İnsanoğlunun Doğa İle Sınavı Devam Edebilir

Aynı zamanda Güneş’in de ateş burcunda olması, dikkat etmemiz gereken beşerî unsurları da gözler önüne serecek. Örneğin; yanıcı maddeler ile ilgili dünyanın birçok yerinde sınanan kişilerin sayısı artabilir. Bu da dünyanın birçok yerinden yangın vakalarını vurgulayabilir. Bununla birlikte tehlikeli madde barındıran fabrika ve depoları da Dolunay süresince gündeme gelebilir. Anın haritasındaki Mars ise sosyal ilişkiler üzerindeki dengelerin değişeceğini işaret ediyor. Bununla beraber teknolojik alanlarda da oldukça zorluk çekeceğimiz günleri vurgulayan Dolunay;

  • Telefonları
  • Bilgisayarları
  • Elektrik ve internet hatlarını
  • Altyapı ve tesisat sorunlarını da gündeme getirebilir.

Bu döngüde, gazetecileri bolca konuşabiliriz. Özellikle de tutuklu olup gündeme gelen, yaptığı açıklamalar ve gaflarla infial yaratan gazeteciler, Dolunay’da gündemi oldukça meşgul edebilir.

Ayrıca bu Dolunay’da gündeme gelecek diğer meslek grupları ise;

  • Öğretmenler/Eğitim
  • Kurs eğitmenleri/Programlar ve sertifikalar  
  • Maden çalışanları/Madenler

Tüm Göz Ardı Ettiklerimiz Yeniden Sahnede

Daha önce ardımızda bıraktığımızı düşündüğümüz detaylar ve yeterince dikkat etmediğimiz ayrıntılar, Dolunay’ın Kova halinde yeniden karşımıza çıkacak. Çılgınca yaşanan duyguların sonuçlarını, temelinde bambaşka amaçlar yatan davranışları ve çevremizde sürekli başkaları hakkında yapılan kulisleri keşfedeceğimiz Ağustos ayında, siyah ile beyazı ayırmak isteyeceğiz. Daima orta yolu bulmaya çalışan ruh halini geride bırakmak ise sürpriz olmaktan çıkacak. Ne de olsa sonuçlara karşı olan tutkumuz artış gösterecek.

Dolunay Kova Burcundayken Hangi Ünlüleri Mercek Altına Alacak?

  • İrem Sak (d. 9 Şubat 1986)
  • Serdar Ortaç (d. 16 Şubat 1970)
  • İbrahim Çelikkol (d. 14 Şubat 1982)
  • Aslıhan Gürbüz (16 Şubat 1983)
  • Ed Sheeran (17 Şubat 1991)
  • Cristiano Ronaldo (5 Şubat 1985)

Dolunay Kova Burcundayken Hangi Gazeteciler Konuşulur?

  • Cüneyt Özdemir (d. 8 Şubat 1970)
  • Ahmet Hakan (d.11 Ağustos 1967)

Kova Dolunay’ında Neleri Konuşuruz?

  • Teknolojik altyapı girişimlerini
  • Hackerları ve sanal korsanları
  • Büyük şirketlerin işten çıkarma politikalarını
  • Uzay üzerinde yapılan projeleri
  • Sanal para ekonomilerini
  • Birçok ülkenin askeri ekipman harcamalarını

Kova Dolunay’ı Burçları Nasıl Etkileyecek?

Koç: İsimsiz kaygı fısıltılarını ardınızda bırakmanız için hiçbir neden olmadığını bu Dolunay’da daha güçlü bir biçimde hissederken, yarıda bıraktığınız bütün işleri çözebileceksiniz.

Boğa: “Ne kadar çok harcama yaptım” sözünü bolca kullanan bir Boğa burcuysanız, Dolunay tarihinden sonra maddi düzenlemenizi rahatça yapabilecek. Savurganlığı arka plana atmak isteyeceksiniz.

İkizler: İçinizin içinize sığmadığı günler geldi de çattı. Dolunay’ın kaşif havaları sizi de keşfetmeye, öğrenmeye ve üretmeye itecek. Konfor alanınızı en çok bu süreçte terk ettiğinizi fark edeceksiniz.

Yengeç: Her şeyi kontrol edemediğinizi, sorumluluklarınızı bir düzene sokmanız gerektiğini hatırlatacak olan bu Dolunay, aklınızla kalbiniz arasında kalan konulara dem vuracak.

Aslan: Kaybetmek ve değer bilmek arasındaki ince çizgiyi, en çok bu dönem içinde çizmek isteyeceksiniz. Fikirlerinize ters düşen kişilere ne kadar sakin davransanız da bu uzun sürmeyebilir.

Başak: Çevrenizde sürekli içinde bulunduğu durumları dramatize eden kişileri tolere etmekten bıktınız. Bunu en çok da Dolunay süresince dile getireceksiniz. Sizi zorlamayan kişilere içinizi dökebilirsiniz.

Terazi: “İşkolik olmak bu demek galiba?” sorusunu en çok siz soracaksınız kendinize. Sosyal yaşantınıza olan bu açlığınız, her dakika plan yapmakla geçebilir. Her planınızı uygulamaya koymak en güçlü amacınız olacak.

Akrep: Her zaman bir umut vardır parolasıyla, bütün engelleri aşmak isteyeceğiniz bir süreci hatırlatacak Dolunay, en çok da yeni işlere imza atma isteğinizi arttıracak.

Yay: Çevrenizdeki birçok kişi yeni atılımlar yaparken, siz de bu konuda somut adımlar atmak isteyeceksiniz. Sonuca odaklanan yapınız, başarıyı da beraberinde getirecek.

Oğlak: Önceliklerinizi belirlemek adına plan yapmak isteyeceğiniz bir süreçte olduğunuzu her fırsatta hissederken, bütün acabaları rafa kaldırmak isteyeceksiniz. Eylemleriniz sizi yansıtacak.

Kova: Burcunuzdaki Dolunay duygusal konulardaki prensiplerinizi güçlü bir şekilde ortaya koyacak. Aynı ortamda bulunmak istemediğiniz kişilerin size yaklaşmaya çalışması ise farklı düşünceleri açığa çıkarabilir.

Balık: Uzun zamandır görüşmediğiniz kişileri daha çok düşündüğünüzü fark edeceğiniz bu süreç, Dolunay’ın içinde barındırdığı duygusal gizemi de ortaya çıkaracak. Sosyal medya kullanımınız artabilir.

Astrolog Zeynep Turan

Yazının Bütün Hakları Saklıdır

Kaynak Gösterilerek Dahi Kullanılamaz

11.08.2021

Günün Ruh Hali
Ay Başak burcunda. Sorumluluk sahibi olmak başka dediğimiz bir gün olacak. Sevgilisinden ilgi görmek isteyenlerin sayısı artıyor! Duygusallığımız pik yapabilir!
Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...