Yükleniyor . . .

AKREP BURCUNDA DOLUNAY (27 NİSAN 2021)

AKREP BURCUNDA DOLUNAY (27 NİSAN 2021)

27 Nisan 2021 günü sabahın ilk ışıklarında Türkiye enlem ve boylamına göre 7 derece ile Akrep burcunda gerçekleşecek olan bu Dolunay hepimizi yakından ilgilendirmekle beraber kolektif bir dünya döngüsünün de habercisi…

Gerçekleşecek bu Dolunay’da hiç ateş elementi olmayacak.

Dolunay gerçekleşirken Güneş – Neptün 45’liği gerçekleşecek. Aynı zamanda Merkür – Mars 45’liği de buna dahil olacak. Diğer taraftan da Venüs – Merkür kavuşumu yaşanıyor olacak. Anın yükselenini ise Boğa burcu yönetiyor olacak. Dolayısıyla, Güneş’in, Uranüs’ün, Venüs’ün ve Merkür’ün Boğa burcunda kavuşum yapması eşine az rastlanır bir olay olacak.  

Dolunay Vites Yükseltecek!

Suyun sabit fikirli burcunda gerçekleşecek olan Dolunay, aslına bakarsanız 2021’de gaza basacak ve vites yükseltecek. Dünyanın daha hızlı dönüşüne şahit olurken denizleri ısıtacak ve dünyadaki birçok boğazı da sıkıştıracak. Yüz yıllık birçok anlaşma yeniden masaya yatırılırken belki de bu yılın en baş döndürücü günleri bu Dolunay ile “start” veriyor. Akrep Dolunay’ının bu yıl getireceklerini size farklı bir biçimde aktarmak istedim. Uzun maddeler şeklinde dökmek istedim. Çünkü bu baş döndürücü günlerde hızlı ve kolay okunur olması sizler için de iyi olacak.

Akrep Dolunay’ının Havadisleri;

  • Akrep Dolunay’ı kamu sektörünü yakından ilgilendirecek.
  • Çeşitli torba yasalar 2021’in Kasım ayına kadar bol bol karşımıza çıkacak.
  • Erken seçim lafları sadece “lafta mı?” kalacak. İşte bu konu Dolunay ile birlikte netleşecek.
  • 2021’in Akrep Dolunay’ında 1982’de değişen T.C. Anayasamız daha çok gündeme gelecek.
  • Dünya genelindeki Boğazların sıkıştığına ve stratejik diplomasinin çıkmaza girdiğine tanıklık edeceğiz.
  • Yüz yılı aşkın süredir devam eden anlaşmalara ise pür dikkat kesileceğiz.
  • Komşularımızla olan dengemizi masaya yatıracağız.
  • Bilim adamları ön planda olacak.
  • Yeni aşılar, solüsyonlar ve hapların çıkacağını konuşacağız.
  • Havalimanları yeni düzenlemeler ile karşı karşıya kalacak.
  • Ülkemize ambargo uygulayan ülkeler ile iletişimimiz değişecek.
  • Var olan müttefiklerimizle de ilişkilerimizi yeniden gözden geçireceğiz.
  • Ulus üstü kurumların yapı değişimlerine şahit olacağız.
  • Sosyal güvenlik ve kolektif bakış açısı anlayışı değişebilir.
  • Eğitim alanında alınan kararlara yenileri eklenebilir.
  • Uluslararası uçuş firmalarının yaşayacağı maddi sıkışmalar gündeme gelebilir.
  • Ekonomiyi ve parayı daha fazla konuşacağız.
  • Meraklılarına duyurulur! Altın daha çok gündeme gelecek.
  • Türkiye’yi de yakından ilgilendiren bu Dolunay hepimizi tek yürek yapabilir.
  • Covid-19 ile ilgili devam eden süreçleri, aşıları ve bilim adamlarının çeşitli söylemlerini bol bol duyacağız.

İlişkilerde;

  • Aralarında sorun olan ilişkiler yavaş yavaş buzları eritmek isteyecek.
  • Fırtınası dinmeyen aşklar Akrep Dolunay’ında daha fazla ön plana çıkacak.
  • Uzun zamandır ilişkisi olanlar bu süreçte önemli kararlar alabilir. Özellikle de evliler için önemli süreçler kapıda.
  • Yarım kalan ilişkiler masaya yatırılacak.
  • İlişkiye dahil olmaya çalışan kişilere karşı yapacağınız sert çıkışlar sizi yorabilir.
  • Evliliğinizde sorunlar varsa Dolunay süresince dikkatli ve gözlemci olun.

Akrep Dolunay’ında Yapma

  • Teknolojik alet alma (Telefon, Bilgisayar, Tablet)
  • Estetiği abartma
  • Maillerini kontrol etmeyi unutma
  • Üzerinizdeki yorgunluğu görmezden gelmeyin.
  • Fikirlerinizi herkesle paylaşmayın.
  • Herkese laf yetiştirmeye uğraşmayın.

AKREP BURCUNDAKİ DOLUNAY BUÇLARI NASIL ETKİLEYECEK?

KOÇ:

Aklınıza takılan bütün konulara nokta koymak isterken odak noktanızı hiçbir şeyin etkilemesine izin vermeyin. Çünkü herkesin yorumunu ciddiye almak ve herkese kendinizi açıklamaya çalışmak başınızı ağrıtabilir. Söz gümüşse sükût altındır sözünü çokça hatırlayacaksınız bu Dolunay'da. Aman dikkat! yersiz polemikler canınızı epeyce sıkabilir. 

BOĞA:

Güneş, Uranüs, Merkür, Venüs… Kısacası herkes Boğa burcunda. O zaman da en hayati kararları alan burçlardan birisi de siz olacaksınız. Ya birilerinin kalemini kıracaksınız ya da ne olursa olsun yaralarınızı sarıp yürüyüp gideceksiniz. Burcunuza 2019’un Mayıs ayından beri sizlere anlattığım döngüden yine geçiyorsunuz. Yönetici gezegeniniz burcunuzda. O yüzden bu dolunay sizi oldukça yakından ilgilendiriyor. Öfkeyle kalkıp zararla oturmayın.

İKİZLER:

Dolunay sizi bolca harekete geçirecek. Mayıs ayında adınızdan bolca söz ettireceksiniz. Çevreniz, aile, size yüklenen maddi sorumluluklar özellikle de ertelediğiniz planlar ve gidemediğiniz seyahatlerde harekete geçebileceksiniz. Kendi işinizin sahibi bir İkizler burcuysanız önemli kararlar vermeden önce ortak fikirde olduğunuz kişilerin de fikirlerine kulak vereceksiniz.

YENGEÇ:

Duygusal ve kırılgan halleriniz ön plana çıkacak, hele ki gönlünüzde birisi varsa… Su burcunda gerçekleşecek olan Dolunay’la beraber gezegenlerin çoğunun da toprak burcunda olması sizi ilişki yönünde çokça etkileyecek. Karşı tarafa karşı olan tepkinizi ortaya koymaktan çekinmeyeceksiniz. Ortağınızla ya da yöneticinizle sorun yaşıyorsanız gelin sert tepkilerden kaçının, kendinizi geri çekin, gerek yok.

ASLAN:

Karasızlığı, geçmişi ya da sizi daha önce hırpalayan gönül işlerini geride bırakabileceksiniz. Son 6 aydır aldığınız kararlarda pişmanlıklar ve ikilemlere düşebilirsiniz. Aklınızda “acaba” sözü çokça çınlayabilir. 2023’ün 8 Mart’ına kadar hayata olan bakış açınız değişecek. Nerede yanlış yapıp nerede doğru yaptığınızı daha iyi gözlemleyeceksiniz.

BAŞAK:

Dolunay gerçekten içinizi dolduracak. Sıkıldığınız konular ise bir bir aklınıza gelecek. Jüpiter Mayıs ayında size konfor getirecek ve “iyi ki” diyeceksiniz. İşinizle ilgili maddi sorumluluklarınızı da ardınızda bırakabileceksiniz. Parayla ilgili hız kazanacaksınız. Unutmayın ki idare etmeye çalışırken yıkmamaya dikkat edin.

TERAZİ:

Aile, gençler ve çocuklar… Sizin hayatınızda bir şekilde kendini bir yere konumlandırmaya çalışıyor. Belki de 2021 yılında arada kalan, bir şeyleri değiştirmek isteyip de değiştiremeyen ve aklı dolu olan yegâne burçlardan birisi siz olabilirsiniz. Yönetici gezegeniniz Venüs, bu Dolunay’da Merkür ile kavuşarak sizin aklınıza farklı yol ayrımları sokacak. Dostunuzu ve düşmanınızı yeniden tanıyacaksınız. Önünüzdeki 20 gün içinde ne yaşarsanız yaşayın keskin kararlardan uzak durmalısınız. Sosyal medya başınızı ağrıtabilir. Dikkat!

AKREP:

Dolunay’ın ev sahibi sizsiniz. Kolay değil. Burcunuzdaki heybetli dolunay elinde İçi Akdeniz rengiyle dolu bir bayrakla 2021 yılını tam anlamıyla başlatıyor. Siz önden koşuyorsunuz, herkes de sizin arkanızdan. Kısacası siz olacağız. Keskin sirke küpüne zarar. Kaldı ki son 2 buçuk yıldır aldığınız önemli kararlar sizi önemli bir eşiğe kadar getirdi. Yoruldunuz mu, evet. Tepkiniz net mi, evet. Yol aldığınız kadar sorumlulukların sizi ne kadar yorduğunu da keşfedeceksiniz. Özellikle de bu döngüde sağlığınız ve vücudunuzla ilgili geri planda tuttuğunuz konuları mercek altına alacaksınız. Daha dikkatli olacaksınız. Eğer ailenizdeki erkekler ile ilgili birtakım problemler varsa bunlar da çözülmeye yüz tutacak.

YAY:

Bu Dolunay ateşte değil. Bununla beraber hiçbir gezegen de ateşte saf tutmuyor. Ateşi kullanmayan bu Dolunay’la beraber aklınızdaki sorular yeniden canlanabilir. Özellikle alım-satım işleriyle uğraşan bir Yay burcuysanız, Dolunay dikkat dağınıklığınızı arttırabilir. İmzaladığınız kâğıttan attığınız maile kadar dikkat edin. Uğraşmanız gereken konuları ise ikinci plana atmayın.

OĞLAK:

Oğlaklar ve toprak… Hatırlarsınız ki toprak burçlarını bolca konuştum. Hatta 2017’nin Aralık ayında 1050 gün boyunca Oğlakları konuşacağım demiştim. Bu döngünün bitmesiyle beraber Oğlak burçlarına “geçmiş olsun.” Diyorum. Ancak gerçekten geçti mi? Göreceğiz. Burada en önemlisi bu 1050 gün boyunca çok değiştiniz. Eskisi kadar büyük tepkiler vermediğinizi ve rahatladığınızı hissediyorsunuz. Bu Dolunay ile birlikte uzun zamandır iş konuları erteleyen bir Oğlak burcuysanız önünüz açılacak. Farklı fırsatlara da bu döngüde başvurabilirsiniz.  

KOVA:

Kova Çağı… Bugünün değil önümüzdeki yılların da konusu. Sizi anlatmakla bitiremem. Size her zaman söylediğim gibi; “Hayatınızın en önemli yıllarından geçiyorsunuz. Farkında mısınız? Bunu söylemekten vazgeçmeyeceğim. Bu Dolunay’da hava elementinin basık olması bu günlerde kendinizi köşeye sıkışmış gibi hissetmenize sebep olabilir. Eğer Ay burcunuz Kova ise ya da Dolunay fazında dünyaya geldiyseniz önemli kararlar almanız gerekecek. Yeni dünyada farklı yönlere evrileceksiniz. Eski dostlarınız ve eski ilişkileriniz ile yeniden bağlantı kurmak isteyebilirsiniz. 12 Mayıs sizin için önemli bir tarih.

BALIK:

Dolunay su burcunda gerçekleşecekken siz de bol bol konuşulacaksınız. Dolunay’ın arkasındaki en baskın gezegenler toprak burçlarında konumlanırken siz de keskin kararlar alacaksınız. Kararlarınız, konuşmalarınız ve ilişkileriniz konuşulacak. Duygusal anlamda bir alınganlığınız varsa bu döngüde daha da artabilir. Dolunay’ın içinizi şişirmesine izin vermeyin. Özellikle de 2006 ve 2011 yıllarından bu yana süregelen evliliğinizi ya da ilişkinizi daha ön plana çıkaracaksınız. Eşinizle, eşinizin ailesiyle ve sevgilinizle daha çok ilgileneceksiniz.

Bu Dolunay’da eşine zor rastlanır bir süreçten geçiyoruz. Hepimiz taşın altına elimizi sokacağız. Dolunay bize biraz bunları hatırlatacak. Bu Dolunay üstümüzdeki baskıyı da götürecek, bilginiz olsun.

Astrolog Zeynep Turan

Yazının Bütün Hakları Saklıdır

Kaynak Gösterilerek Dahi Kullanılamaz

15.04.2021

Günün Ruh Hali
Ay Başak burcunda. Sorumluluk sahibi olmak başka dediğimiz bir gün olacak. Sevgilisinden ilgi görmek isteyenlerin sayısı artıyor! Duygusallığımız pik yapabilir!
Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...