Yükleniyor . . .

2022 OCAK AYINDA BU SAATLERE DİKKAT!

2022 OCAK AYINDA BU SAATLERE DİKKAT!

Ay İlmi Getirir

Yeni bir yıla giriş yapmışken Astrolojide Ay’ın önemini yeniden hissedeceğiz. 2022’nin sıfırdan başlatan sistem ayarlarıyla Ay’ın iç dünyamızı etkileyen derin etkileri birleştiği anda bizler de amansız bir dönüşümün içinde olduğumuzu göreceğiz. İlim ve bilim neredeyse onun için çaba gösterecek, bilinmezlikleri abluka altına alacağız.

Transilvanya Etkisi Nedir?

Ay’ın mental anlamdaki etkileri yadsınamaz bir gerçektir. Zodyak’ın 12 burcunda da farklı etkileri önümüze seren bu gökyüzü üyesi, kimi zaman duygusal iniş çıkışlarla da karşımıza çıkar. Dolayısıyla Transilvanya etkisini kaygıların artışıyla doğru orantılı bir şekilde açıklamak yanlış olmaz. İnsanlığın algılarını değiştirecek bir yılın eteğinde otururken her bünye bu denli değişimi kabul edemeyebilir. Bilinmelidir ki hızlı gelişen olaylar dikkati dağıtabilir, anormal davranışlara sebep olabilir. Kısacası, karnımızda uçuşan kelebeklerden bir anda yumruk yemiş hissini buradan çıkarabiliriz.

  • Bu ay birdenbire değişen kişilerle aynı ortamda bulunabilir. Onların ani değişimleri karşısında şaşkınlığımızı korumakta güçlük çekebiliriz. Kendini çok farklı tanıtan, başta farklı sonda farklı olan insanlar yılı her zamankinden daha gizemli yapabilir.

Ocak Ayı Doludizgin!

Gökyüzü yılın ilk ayından dizginleri eline alıyor. Önce 2 Ocak’ta toprak burcunda gerçekleşecek. Yılın coşkusunu hissedeceğimiz, yerimizde duramayacağımız bir yıl başlangıcına eşlik edeceğiz. Bilinçli tavırları da bir an olsun terketmeyeceğiz. Takvimler ayın 18’ine geldiğinde günün ilk dakikalarında su burcunda Dolunay meydana gelecek. Kolektif etkileri bünyesin barındıran Dolunay, 2022 yılına ne kadar hızlı bir giriş yaptığımızı bir kez daha anlamamızı sağlayacak.

Ocak ayının bilinmezlik kapıları aralanırken kendinizi hangi gün, hangi saat aralığında iniş çıkışlardan alı koymanız gerektiğini aşağıdaki çizelgede adım adım veriyorum. Bu saatler arasında çıkabilecek aksilikler, bütün planlarınızı etkileyebilir, dikkat!  

Mutlu Yıllar!

Ocak’ta Ay’ın Boşlukta Olduğu Saatler:

Tarih

Saat

Tarih

Saat

1 Ocak Cumartesi

10:14’ten

2 Ocak Pazar

01:01’e kadar

3 Ocak Pazartesi  

18:19’dan

4 Ocak Salı

00:43’e kadar

10 Ocak Pazartesi

09:21 – 16:46

   

12 Ocak Çarşamba

06:40 – 13:48

13 Ocak Perşembe

05:07’ye kadar

15 Ocak

Cumartesi  

04:20 – 18:10 

   

20 Ocak

Perşembe

10:13 – 16:01

   

28 Ocak Cuma 

20:58’den

29 Ocak Cumartesi

11:08’e kadar

31 Ocak Pazartesi 

06:42

11:42

   

 

Astrolog Zeynep Turan

Yazının Bütün Hakları Saklıdır

Kaynak Gösterilerek Dahi Kullanılamaz

29.12.202

Günün Ruh Hali
Ay ateşin değişkeninde. Tecrübenin sert bir öğretmen olduğunu göreceğiz. Hayat sınavından kalanlar, büyük derslerle karşı karşıya kalacaklar.
Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...