Yükleniyor . . .

2022 OCAK AYI YERYÜZÜNE NELER TAŞIYOR?

2022 OCAK AYI YERYÜZÜNE NELER TAŞIYOR?

Hayat Hiç Bu Kadar Hızlı Akmamıştı

2022’nin kapısında bir Venüs Retrosu var. Güzellik gezegeni Ocak ayının ilk 30 gününde ev sahipliği yapacağı bu Retro belki de 2022’nin ikinci yarısından itibaren gelecek güzellikleri hatırlatsa da ardı ardına yaşanacak Retrolar kendimize geç kaldığımızı bir kez daha ortaya koyacak. Son 2 yıldır hayata karşı olan telaşımız başkalaşım geçirecek. Gök kubbe bu sefer geri kalmaktan kaygılanıp daha çok acele edeceğimiz bir dünya var diyor.

Geleceği şekillendirmeye çalışan bilim insanları hücrelerimizle uğraşırken bizlerse gündelik hayattaki dertlerimizden uzaklaşmak için mutfaktan çıkmayacağız. 2022’nin ilk 30 gününde kişisel hayatlarımıza da bir yığın mesaj akacak. Bilginin rengi ne olursa olsun, öğrenmekten kendimizi alı koyamayacağız. Bu döngüde olaylara seyirci olup izleyen kişiler daha az etkilenecek.

Dağ Dumansız İnsan Hatasız Olmaz

Bu ay bizi anlayan kişileri bulmakta zorlanabiliriz. 2022 sanmayın ki böyle devam edecek. Yılın asıl başlangıcı Şubat ayında olacak. Burada önemli olan Retro köprülerinden en doğru şekilde geçmek…  20 Aralık 2021’de başlayan Venüs Retrosu’nun rüzgarından hepimiz etkilendik. O günün bir benzeri ise 16 Ocak 2022! Güneş ile Plüton kavuşurken Venüs Retro’su da Ay’a meydan okuyacak. Bu da demektir ki ülke olarak yeniden parayı konuşacağız.

Bitmeyen Son Dakikalar

Dünyanın hızlı bir şekilde gündem değiştirmesi bireyselden global etkiye evrilen bir alan. Durum böyle olunca teknolojik gelişmelerin de içerisinde olduğu fuarlara ilgi duyacağız. Elon Musk gibi isimlerin ülkemize gelip gelmeme konuları artık birer rivayet olmaktan çıkacak. 2022’de ülkemiz birbirinden ilginç isimleri misafir edecek. Bunu ister diplomasi liderlerinden isterse de kendi alanında sektöre yön veren kişilerden yorumlayabiliriz. Unutmamalıyız ki yönetmemiz gereken bir Ocak ayı var.

2022 Ocak Ayından Notlar;

  • Jüpiter’in Balık seyriyle başlayan Ocak ayı bütün dünyanın derdinin “su” olacağının altını çiziyor. Dolayısıyla bu döngüden sonra sudan bulaşacak mikroplar, atık sular ve vücudumuzun sıvı ile ilgili ilgili yaşadığı sorunlar daha çok gündeme gelebilir.
  • Bu ay vücudumuzdaki en hassas organlar mide ve göz olacak. Bu iki organda yaşanacak rahatsızlıklar ortak derdimiz haline gelecek.
  • Gıda bankacılığı sisteminin daha fazla yaygınlaştığına, geri dönüşüm anlayışının değiştiğine tanıklık edeceğiz.

Kapat Türkiye’m Çile Kapılarını…

Üretim bandında ana üretimden ara üretime yoğunluk veren ülkemiz genç nüfusunun da gücünü kullanacak. Bu arada gençler de kendi kişisel başarılarına imza atarken ülkemizin medarı iftiharları olacaklar. Sınır kapılarındaki faaliyetlerin bu sefer ticaret rekabetine ev sahipliği yaptığını göreceğiz. Ülkemizde sınır ticareti üzerinden yeni düzenlemelere şahit olacağız. Büyük resmi görürken, etki alanımız çoğalacak. Sınırlarımız insan dertlerinden öte ticaret alanlarına dönüşecek. 

Ocak Ayının Ferahlatan Günleri:

  • 2 Ocak, 6 Ocak, 7 Ocak, 13 Ocak,

Ocak Ayının Sıkıştıran Günleri

  • 3 Ocak, 15 Ocak, 18 Ocak 29 Ocak,

Hangi Alanlara Mercek Tutacağız?

  • Yatırım platformları
  • İnternet bankacılığı
  • Tüp bebek merkezleri
  • Genetik mühendisleri
  • Toptancılar
  • Fabrikalar
  • AVM’ler
  • Fuarlar

Adından Söz Ettirecek İsimler:

  • Brad Pitt
  • Angelina Jolie
  • Bradley Cooper
  • Rihanna
  • Elon Musk

Not: 14 Ocak tarihinden sonra gökyüzü duble retroya ev sahipliği yapacak. Haritanızda Retro yoksa iddialı kararlar almayın.

Astrolog Zeynep Turan

Yazının Bütün Hakları Saklıdır

Kaynak Gösterilerek Dahi Kullanılamaz

26.12.2021

Günün Ruh Hali
Ay Başak burcunda. Sorumluluk sahibi olmak başka dediğimiz bir gün olacak. Sevgilisinden ilgi görmek isteyenlerin sayısı artıyor! Duygusallığımız pik yapabilir!
Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...