Yükleniyor . . .

VENÜS BALIK BURCUNDA (25 ŞUBAT 2021)

VENÜS BALIK BURCUNDA

Aşkın simgesi Venüs, hayal gücü ve derin düşünceleri ile nam salmış Balık burcuna 25 Şubat günü Saat 16:00’da geçecek! Balık burcunun ruhuna bürünecek olan Venüs, kalbimizi meşgul eden konuları bizlere bir kez daha hatırlatırken daha önce bakmadığımız detaylara daha dikkatli bakmamız konusunda da bizleri uyaracak.

“Aşkın Kanununu Yazsam Yeniden”

Su burcunun uyum konusunda takıntılı olan burcunda konumlanacak olan Venüs, aşkın atmosferini tamamen değiştirirken, aşk hayatında sorunları olan kişiler öne çıkacaklar. Potansiyelini, duygularını ve verdiği değeri sorgulayan kişiler çoğalırken ilişkiler sınanacak, zor virajları vermeye çalışacak. Uzun zamandır evli olanlar kendilerini değişimin ortasında bulacaklar. Kısacası Venüs, aşkın temellerini değiştirenleri mercek altına alacak. İkili ilişikler konusunda tehlikeli sularda yüzen kişilere ise uyarıda bulunacak.

Duygusal Yıpranma

Son zamanlarda sosyal medya kullanımında ve paylaşımlarında abartıya kaçan kişilerin kaygılarını Venüs’ün Balık burcuna olan geçişiyle daha iyi fark ederken. Hayatlarında sürekli bir yönlendirmeye ihtiyaç duyan kişiler kendilerini belli edecekler. Hassas kişiler duygusal yıpranma konusundan en çok nasibini alacak olanlardır diyor Venüs. Balık burcundaki serüveninde birçok duyguyu barındıracak olan Venüs, baskıya gelemeyen kişilerin ani öfke patlamalarını da işaret ediyor. Sakinliğini korumakta zorlananları ise her zamankinden daha keskin kararlar bekliyor.

“Venüs, Balık burcundayken içimizde daha önce yarım bıraktığımız duygular yeniden ortaya çıkabilir. Uzun zamandır konuşmadığımız fakat özlemini içimizde hissettiğimiz kişileri daha çok düşünebiliriz. Eski sevgiliye bugünlerde ilgisi artanlardan olabilirsiniz. Dikkat! Öyle ki seçimlerimizin ne gibi sonuçlara gebe olduğunuz göreceğiz Venüs’ün Balık seyrinde”

Burada bir dipnot daha paylaşmak istiyorum;

Birlikte olduğunuz kişinin bağımlılıkları var ise, örneğin (alkol, kumar, uyuşturucu, oyun konsolu vs.) bu kişiyle olan yol ayrımlarınız sadece Venüs Balık burcundayken olmayacak. Hayatınızın geri kalan sürecinde de radikal kararlar vermek için kendinizi hazır hissedeceksiniz.

Venüs Balık Burcundayken Dikkat Edilmesi Gereken Konular

  • Yanlış anlaşılmamak
  • Riske girmemek.
  • Aşırıya kaçmamak.
  • Bunaltıcı ortamlardan uzaklaşmak.

Aynı zamanda;

  • Gizli yatırımlar
  • İkinci telefonlar, ikinci mail adresleri, yedek banka hesapları.
  • Kozmetik ve estetik harcamaları.
  • Alım veya satım.
  • İşyeri kurma, sermaye yatırma

Gibi konulara Venüs, Balık burcundayken daha fazla dikkat edilmesi gerektiğini vurguluyor.

Patron Kim?

Venüs’ün Balık burcunda seyredeceği 25 Şubat tarihinden itibaren hem kişisel hayatlarımızdaki hem de kariyer bazındaki hiyerarşi sıralamasını yeniden gözden geçirebiliriz. Sonuçta tutku ve istekleri de simgeleyen Venüs, hırslarını zaman zaman ortaya çıkarmaktan korkmayan bir burca geçmişken, rekabetten ve nihai güç isteğinden dem vurmadan geçmeyecek gök kubbeden. Odak noktamızın değişeceği günler yakınken hislerimize güvenmemiz gerektiğinin de altını çizecek Venüs.

Kariyerimiz konusunda önemli kararlar vereceğimizi de işaret eden Venüs, özellikle de iş sahibi ya da yönetici konumundaki kişileri etkileyebilir.

Evlilikler Önemli Süreçlerden Geçebilir

Balık burcuna misafir olan Venüs, evliliklerin dinamiklerini değiştirebilir. Ezberleri bozdurmaya hazırlanan Venüs, içerisinde kaos eksik olmayan ilişkileri önemli sınavlara sokmaya hazırlanıyor. Keskinliğini ve kararlı yapısını kaybeden kişileri çevremizde çokça görmeye başlamamızın sebebi, ilişkilerde eş zamanlı yaşanan kırılma noktaları olabilir diyor gökyüzü… Kişisel yaşamlarımızda yeri ve etkisi büyük olan Venüs’ün Balık burcundaki ziyareti kimi birliktelikleri kopma noktasına getirebilirken kimi ilişkilere de can suyu olabilir.

Beni Seviyor Mu? Beni Düşünüyor Mu?

Hepimiz bu soruları ilişkinin başında veya sonrasında dönemsel olarak kendimize soruyoruz. Aşkın gezegeni Venüs, Balık burcundayken, su elementinin derinliğinde sorularımızla beraber kaybolduğumuzu görebiliriz. Detaylar ve farklı düşünceler birbirine yakın olan kişilerin bile uzaklaşmasına sebep olurken, “sevgi” kavramının gerçek anlamını unutanlar çoğalabilir. Kim, kimin hakkında ne düşünüyor? Acaba beni seviyor mu? Bunu neden söyledi? Gibi sorularla sözde duyarlılık yapan kişilere karşı uyarıyor gökyüzü…  

Venüs Balık Burcundayken Aşktan Yüzü Gülecek Burçlar;

  • İkizler
  • Başak
  • Yay
  • Balık

Venüs Balık Burcundayken Kafası Karışık Olacak Burçlar;

  • Boğa
  • Aslan
  • Akrep
  • Kova

Sudan Sebepler

Aklımıza takılan, ama daha önce dikkat etmediğimiz konuları da tekrardan gündeme taşıyacak olan Venüs, en çok da Balık burcundaki geçişiyle bir ceviz kabuğunu doldurmayan sebeplerin ne tartışmalara yol açabileceğini gözler önüne serebilir. Hukuksal süreci olanlar ev halen devam edenler için gözlem yapmaları gereken günleri işaret eden Venüs’ün Balık burcuna geçişi kendimiz için en iyi olanı karar vermemiz adına bizlere telkinde bulunacak. Duygusal gelgitleriyle imtihan olanların sayısı artarken, kaderine gülümseyenlerin ise sayısı artacak.

Venüs’ün Balık Burcundaki Şifalı Günleri;

  • 3 Mart, 13 Mart, 19 Mart

Venüs’ün Balık Burcundaki Yüzleştirici Günleri;

  • 6 Mart, 17 Mart, 18 Mart,

14 Nisan’a Kadar Venüs Balık Burcundayken Arasındaki Uyumu Güçlendirecek Burçlar;

  • Balık – Koç
  • İkizler – Boğa
  • Aslan – Yay
  • Terazi – Kova

Astrolog Zeynep Turan

Yazının Bütün Hakları Saklıdır

Kaynak Gösterilerek Dahi Kullanılamaz

22.02.2021

Günün Ruh Hali
Çift ruhlu bir gün. Memnun olmakta zorlanabileceğimiz bir gün. Kafamıza taktığımız konulara bahane değil de çare aramak isteyeceğiz.Çift ruhlu bir gün. Memnun olmakta zorlanabileceğimiz bir gün. Kafamıza taktığımız konulara bahane değil de çare aramak isteyeceğiz.
Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...