Yükleniyor . . .

MERKÜR KOÇ BURCUNDA (4 NİSAN 2021)

MERKÜR KOÇ BURCUNDA (4 NİSAN 2021)

İletişim gezegeni Merkür, ateşin en kararlı burçlarından birisi olan Koç burcuna geçiyor. Türkiye saati ile saat 05:48’de Koç burcunda konumlanacak olan Merkür 4 Nisan'dan itibaren 15 gün boyunca sınırlarımızı zorlamak konusunda bizi bambaşka bir ruh haline sokmaya geliyor.

Zorlansak Da Yola Devam

Tıkandığımız noktalardan bile rahatlıkla çıkmamız konusunda bize cesaret verecek olan Merkür en zor zamanların bile bir çıkışı olacağını, hatta her gecenin de bir sabahı olduğunu bizlere gösterecek. Sosyal yaşantımızda ya da kariyer hayatımızda zorluk çektiğimiz bütün konularda kaderi zorlamak isteyeceğiz. Koç burcunun etkisiyle kabullenmek duygusunu arka plana iteceğiz.

Asıl Konuları Mı Konuşsak?

Odak noktalarımız demişken Merkür’ün Koç burcuna olan geçişi dağınık alanları toparlamak konusunda bize güç verecek. Bununla da kalmayacak yalnızca. Uzun zamandır konuşmamız gereken ancak bir türlü konuşamadığımız konulara dem vuracak. Öyle ki dağınıklıktan hoşlanmayan yanımız Koç burcunun da etkisiyle farklı bir seviyeye çıkacak. Lafı dolandıran insanların başına bela olduğumuz günler başladı. Duymak istediklerimizi gerçek anlamda duymak isteyeceğiz.

  • Arkadaşlık konularında yaşadığımız bazı ikilemler Merkür’ün Koç burcundaki seyri ile daha fazla ön plana çıkabilir.

Eğer Merkür Koç Burcundayken Doğduysanız;

  • İlham verici fikirleriniz çevrenizde daima değer görür. Bunun yanı sıra tarzınızı değiştirmekten ve radikal kararlar almaktan da korkmazsınız.

5G Teknolojisine Merhaba!

Dünya yavaş yavaş 5G teknolojisine geçmeye hazırlanırken, haberleşmenin simgesi olan Merkür ile beraber 5G’ye hızlı bir şekilde adapte olacağız. Özellikle de Z kuşağının bu konuda aldığı sorumluluklar da gündeme gelebilir. Bu süreçte birçok insanın 5G teknolojisi ile Covid-19 arasında çeşitli bağlar kurduğuna da tanıklık edebiliriz.

  • Merkür’ün Koç burcunda olan 15 günlük yolculuğunda yeni teknolojik atılımlar görür müyüz? Nisan ayının gökyüzü gündemi göreceğimizi işaret ediyor.

Merkür Koç Burcundayken Kişisel Hayatlarımızda Dikkat Etmemiz Gerekenler

  • Duygusal gel gitler
  • Güven problemleri
  • Maddi planlamalar
  • İmza atılan sözleşmeler, belgeler
  • İş görüşmeleri
  • Aksayan planlar, ödenmeyen faturalar
  • Telefon ve bilgisayarımızdaki aksaklıklar

Merkür Koç Burcundayken Hangi Sağlık Konuları Gündeme Gelir?

Dünya Covid-19’dan sonra büyük bir sağlık reformuna girmeye hazırlanacak. Bu bir gerçek ancak geleceğin hastalıkları arasında çeşitli metabolizma rahatsızlıkları da kendisine yer buluyor. Biyolojik çalışmalar artarken bu çalışmaya paralel olarak yeni patojenler de ortaya çıkabilir. Hangi hastalıkları konuşuruz derseniz ise;

  • Nörolojik sorunlar
  • Bağışıklık sistemine bağlı olan metabolizma sorunları                     
  • Hücresel büyüme rahatsızlıkları

Astrolog Zeynep Turan

Yazının Bütün Hakları Saklıdır

Kaynak Gösterilerek Dahi Kullanılamaz

25.03.2021

Günün Ruh Hali
Ay Başak burcunda. Sorumluluk sahibi olmak başka dediğimiz bir gün olacak. Sevgilisinden ilgi görmek isteyenlerin sayısı artıyor! Duygusallığımız pik yapabilir!
Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...