Yükleniyor . . .

MERKÜR İKİZLER BURCUNDA (4 MAYIS 2021)

MERKÜR İKİZLER BURCUNDA (4 MAYIS 2021)

İletişim gezegeni Merkür, 4 Mayıs’ta yöneticisi olduğu burca taşınıyor. Yani İkizlere. Değişken burçlar arasında en hareketli, en hızlı hareket edeni ve en hızlı düşünen burca taşınacak olan Merkür etkilerini hissettirecek. 11 Temmuz’a kadar İkizler burcunda konumlanmaya devam edecek olan Merkür, iletişimimize yine farklılıklar katacak. Aslına baktığınızda Merkür, bir ileri bir geri derken kendi burcunda en uzun yolcuğunu yapacak. Bu da eli ayağına dolaşanlarla kıvrak zekalı kişileri ön plana çıkaracak.

Merak Duygumuzu Körükleyecek

Birbirimize duyduğumuz ihtiyacımızın artması, bazı davranışları da beraberinde getirecek. İletişimimizi güçlendirmek adında çeşitli arayışlar içerisinde olacağımız bir dönem olacak. Haberci gezegen Merkür, İkizler transiti boyunca merak duygumuzu da körükleyecek. Yeni fikirlerin konuşulduğu süreçte, kendimizi daha iyi şekilde ifade etmeye başlayacağız. Kısaca iletişim gezegeni Merkür ile birlikte, kendimizi daha rahat bir şekilde ifade etmeye başlayacağız.

Her İletişim Merkür’den Sorulur

Kendimizi ifade ediş şeklimiz ve iletişimle ilgili olan her şey Merkür’ün etkisi altındadır. Peki bütün burçlar aynı derecede mi etkilenir? Hayır. Merkür, bazı burçlarda hareket ederken kendisini rahat hissetmez. Hele geri giderken kimse kimseye kendisini ifade edemez. Bu durum da iletişimi olumsuz etkileyebilir.

Merkür, İkizler Burcunda Yöneticidir

Merkür, teknolojiyi de yakından etkiliyor. Eğer elinizdeki telefonunuz ile bir sınav verecekseniz, bu Merkür’ün ters günlerinden geçtiğinin bir habercisidir. Merkür’ün tersinin tuttuğu günler ise; 30 Mayıs ile 23 Haziran tarihleri arasında olacak. Bu tarihler dışında iletişiminiz rast gidebilir.

Hayatlarımızda Farklı Bir Etki Oluşturacak

İletişim gezegeni Merkür, alacağımız kararlara da etki edecek. Acele aldığımız kararlarda hata yapma ihtimalimiz artarken, Merkür İkizler transiti ile düşünmemiz gerektiğini bize hatırlatacak. 4 Mayıs’tan sonra iletişimi hızlandıracak olan Merkür, hedeflerimize odaklanmamız için harekete geçmemiz gerektiğini de ifade edecek.

Ağır Kazan Geç Kaynar

Merkür, 4 Mayıs – 11 Temmuz tarihleri arasında derdini anlatamayanların derdini anlatacağını, yalan söyleyenlerin de ifşa olacağını gözler önüne serecek. Hem de bunların bir çırpıda olup bitecek diyor Merkür- İkizler seyri. Hızlı dönüşler alacağınız bir dönem sizleri bekliyor.

Gizli Kalan Konular Su Üstüne Çıkacak

İletişim gezegeni demişken, gizli saklı konulardan çıkacağından bahsetmezsek olmaz. 4 Mayıs tarihi itibariyle iletişim alanımızı etkilemeye başlayacak olan Merkür, pek çok sır konusunu da gündeme getirecek. Haberci gezegen, gizli kalan konuların su üstüne çıkaracak. Duygularımızın ağır basacağı durumlar olsa da mantığı elden bırakmamayı Merkür ile öğreneceğiz. Merkür, kendisini iyi hissettiği burçta hareket ederken bizler ise tozu dumana katacağız. Kabul etmediğimiz fikirler için gerekirse çatışmaktan çekinmeyeceğimiz gibi her konu hakkında da detaylı bilgiye ulaşmak isteyeceğiz.

Hangi Konuları Konuşuyor Olacağız?

4 Mayıs’ta başlayacak olan Merkür İkizler Transiti karşımıza birçok konuyu getiriyor. Hangi konular gelecek, hangi konuların ağırlığını hissedeceğiz derseniz;

  • Eğitim
  • Maddi konular
  • Aile içerisindeki ve yakın çevre ile iletişim
  • Teknoloji
  • Borsa ve kripto paralar
  • Dolandırıcılar
  • Gazeteciler
  • Konsolosluklar
  • Haber siteleri
  • Medya

Biri Yer Biri Bakar Kıyamet Ondan Kopar

Merkür’ün İkizler geçişinin, değişken burçlardaki etkisi (İkizler, Başak, Yay ve Balık) diğer burçlara oranla daha fazla olacaktır. Bu yüzden değişken bir burçsanız ve almanız gereken kararlar varsa; harekete geçmeniz sizin faydanıza olacaktır. 30 Mayıs ve 23 Haziran tarihleri arasında atacağınız imzalara Merkür Retrosu karışabilir, dikkat!

Astrolog Zeynep Turan

Yazının Bütün Hakları Saklıdır

Kaynak Gösterilerek Dahi Kullanılamaz

03.05.2021

Günün Ruh Hali
Ay toprağın değişkeninde. Neden-sonuç ilişkisi kurmak isteyeceğimiz bir gün! Evde hummalı bir temizlik yapmak isteyeceğiz. Saman altından su yürütenler hayal kırıklığına uğrayabilir.
Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...