Yükleniyor . . .

GÜNEŞ BALIK BURCUNDA (18 ŞUBAT 2021)

Sabrın Sınandığı Günler Bitmek Üzere

Güneş, 18 Şubat tarihinde su burcuna geçecek. Saat 13:00’da geçişine başlayacak olan Güneş 9. Evi harekete geçirecek.

Güneş, ülkemizin haritasındaki Ay düğümleri ile iletişim kurarken denizlerde sınır komşumuz olan ülkelerin bizi bol bol medyalarında yer vereceği anlamına da geliyor. Güneş’in Balık burcuna geçişi ülkemizin haritasında Hygieia Asteroidi ile kavuşacak. Bu da sağlık konularını daha çok konuşacağımızın altını çiziyor.

İsterseniz öncesinde Asklepios’un kızı olarak dünyaya gelen Yunan Mitolojisinde insanlara şifa veren, hastalıkları iyileştiren iksir ve ilaçların tanrıçası olarak tanımlanan Hygieia’yı tanıyalım. Çünkü Güneş, ülkemizin hartasında önce temizlik, saflık ve nötral zihnin kılavuzluğunu yapan bu asteroitle kavuşacak.  

“Hijyen” kelimesi ile ilişkilendirilen Hygieia, Mars ve Jüpiter’in arasında yerleşen asteroit kuşağının 10. sırasında yerini alır. Güneş’in Zodyağın en son burcu olan Balık burcuna geçişiyle bu asteroit ülkemizin haritasında daha çok aktif olacak. Bu da demektir ki;

  • Gündemde aşılar ilgili olan yaş sınırları değişebilir.
  • Ülkemiz yerli aşı solüsyon ve hap şeklinde buluşlara da imza atabilir.  
  • Yurt dışından gelecek aşılarına yenileri eklenebilir.

Değişim ve Dönüşüm

Ülkemizin hartasında Güneş’in Balık burcuna geçişi her zaman coşkulu olmuştur ve olacaktır. Türkiye’nin haritasında Hygieia, Ay düğümü, Uranüs ve Astraea Balık burcunda hareket eder. Ayrıca ülkemizin haritasında idari konuları, yöneticileri temsil eden ve ülkenin dışarıdan nasıl görüldüğüyle ilgili bilgi veren Tepe Noktası da Balık burcudur. Aniden ortaya çıkan siyasi gerilimlerle birlikte 10. Evde dizilim yapmış asteroitleri ve Uranüs’ü düşünürsek önce ülkemizin sağlık konularını ilgilendirilen büyük değişim ve dönüşümler, sonrasında ise Güneş’in Balık burcu seyri boyunca yöneticilerimizi ve dışarıya verdiğimiz idari istikrar ve imajımızda büyük değişimleri de beraberinde getireceğini işaret ediyor. 

Güneş Su Burcundan Geçerken Affetmenin Büyüklük Olduğunu Fark Edeceğiz.

Su burcundan geçen Güneş, yüzeysel konuların anahtar deliğinden baktıracak. Dile gelmeyen detaylar dile gelecek. Bunun yanı sıra da uzun zamandır sabır çekenler en zorlu süreçlere göğüs germek isterken kesin kararlar alacak ve rahatlayacak.

Hayal Mi Gerçek Mi?

Balık burcuna geçecek olan Güneş kararsızlık yaşayan kişilerin çevremizde sıklıkla ortaya çıkabileceğini işaret ediyor. Bu kişilerin net bir karar vermek konusundaki tutarsızlıkları bizleri de büyük ölçüde etkileyebilir. Öyle ki yaşadığımız çoğu olayda somut adımlar atmaktan çok soyut etkilerini düşünebiliriz. Öne çıkabilecek konularda kendisini en çok hissettirecek olan his, gerçeklik hissi olacak. Muhakeme yeteneğimizin sınandığı günlerden geçerken, soyut ve somutu ayırmakta zorlanabiliriz. Astrolojide yönetici güç olarak bilinen Güneş su burcunun en derin düşünen burcuna geçiş yapmışken hayal alemindeki dinamikleri etkilemeden seyrine devam etmeyecek.

Aile Bağları Güçleniyor

Güneş’in astrolojide de bir toparlayıcılığı vardır. Bu özelliğini Balık burcuna geçtiği esnada hissettirmekle kalmayacak, bir davranışa dönüştürecek. Maneviyat konusunda hassas olan ve bu noktalarda sağlam temeller kurmayı bir hayat amacı haline getiren Balık burçları için sanılanın aksine daha plancı olacakları günlere girdiler. Hem kişisel hayatlarımızdaki eksiklikleri çözmek isteyecek hem de aile fertlerimizin çözemediği konulara bir kurtarıcı edasıyla yaklaşmak isteyeceğiz. Bağları güçlendiren güven duygusunu ise her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyacağız. Çünkü Güneş Balık burcundayken;

  • Uzun zamandır görüşmediğimiz bazı akrabalarımız bir anda, afaki sebeplerle ortaya çıkabilirler.
  • Aile içi ortaklık yapanlar, işlerini ayırma bahanesi ile küçük sebepleri bile büyütebilecekler.
  • Daha önce ailemizden ayrı karar aldığımız bazı konularda istediğimiz sonuçlara ulaşamamak bu sefer onlarla ortak plan yapmamız konusunda bizleri adım atmaya itecek.
  • Kariyer hayatımızda aşamadığımız bazı sorunları aile fertlerimizin desteği sayesinde aşabileceğiz.

“Kolaysa Yap O Zaman!” Günlerindeyiz

Hiç şüphesiz ki dünyanın duraksayışa geçtiği geçen yıldan beri emek verdiğimiz, ilgilendiğimiz, sorumluluğunu üstlendiğimiz ve eleştiri kabul etmediğimiz konular hakkında hassasiyetimizin arttığı günlerden geçiyoruz. Güneş’in Balık burcuna olan ziyareti de bu romantik bilinen burcun aslında damarına basıldığı zaman ne kadar korumacı ve agresif bir yanı olduğu ortaya koyar cinsten olacak. Sadece Balık burçları da değil, genel yapımızda bir eleştiri alerjisi ile karşı karşıya kalabiliriz. Emek verdiğimiz konularda yüzeysel yorumlarda bulunan kişilere ise daha önce almadıkları tepkileri vermekte ise üstümüze olmayacak diyor Güneş…

Birçok Sektör Lale Devrine Giriyor

Bireysel etkilerinden çok, kolektif etkilerini de hissettirmeden geçmeyecek olan Güneş’in Balık burcuna olan ziyareti zamanında büyük işler yapan ve pazarda süreklilik hedefleyen firmaların duraksayışlarını işaret ediyor. Birleşen firmalar küçük sebepler nedeniyle ayrılmanın yollarını arayabilir. Marka stratejisi anlamında yeni şeyler denemek isteyen şirketler ise soluğu daha önce denenmemiş stratejilerde alabilirler.

Güneş Balık Burcundayken Hangi Sektörler Sıkışabilir?

  • Girişimcilik
  • Reklam ve Pazarlama Sektörü
  • Ajanslar
  • Müzik sektörü
  • Sinema sektörü
  • Toptan satış sektörü
  • Kuyumculuk
  • Kumaş sanayisi
  • Otomotiv sektörü

Doğaya Yönelme Söz Konusu

Güneş’in su burcunda olmasının bir etkisi de dünyadaki birçok kişinin eş zamanlı bir şekilde doğaya yönelmesi ve doğal yaşam biçimini benimsemesini işaret ediyor. Son bir yıldır şehir hayatına ve evlere sıkışan yaşamlarımız adeta birer modern hapishaneye dönüşmüş durumda. Yaşamın simgesi olan Güneş ise doğaya karşı bir duyarlılığı insanoğlunun kalbinde yeniden filizlendirebilir. Uzun zamandır görüşmeyen arkadaşların bir araya gelmesi ertelenen doğa gezilerini ve kamp planlarını yeniden gündeme taşıyabilir. Doğallık, bu transitin alameti farikalarından bir tanesi olacak.

Güneş Balık Burcundayken Hangi Duygular Ön Plana Çıkacak?

  • Sahiplenme
  • Şüphe
  • Toparlayıcılık
  • Kreatif düşünce tarzı
  • Empati
  • Hayalperestlik
  • Duyarlılık
  • Bağımlılık
  • Kendini tanıma içgüdüsü

Balık Burcu Mart Ayında Kimlerle Selamlaşacak?

11 Mart: Güneş, Neptün’le Balık burcunda kavuşacak! 

  • Bugünü büyük gün olarak algılayabiliriz. Ülkemizdeki ekonomik kırılmaları göreceğimizin habercisi olabilir.

13 Mart: Balık burcunda Yeniay gerçekleşecek! 

  • Siyahla beyaz işte bugün ayrışmaya başlayacak! Özgürlüğün düğümleri dünyada eş zamanlı bir şekilde yapılan açılış konuşmaları başlarken bu tarihten itibaren ülkemizin önde gelen isimlerini ilgilendirecek.

14 Mart: Venüs ve Neptün Balık burcunda kavuşacak!

  • Bu kavuşum, problemli miras konuları, kardeş ilişkileri işaret ediyor. Bu konular ise bugünden itibaren 16 Mayıs’a kadar ya çözülecek ya da çözülecek!
  • Ayrıca bağımlılıkları olanlar, kurtulmak için bu dönemde yardım almayı kabul edebilirler.
  • Depresyonda olanlar da toparlanmaya bu dönemde başlamak ve kendi karanlıklarından kurtulmak için ellerinden geleni yapacaklar.

16 Mart: Merkür, Balık burcuna geçiş yapacak!

  • Evlerimizdeki su tesisatları başımıza iş açarken yağmurlar ve barajlar ön plana çıkabilir. 
  • Bu tarih, obsesifler, konuşma bozukluğu olanlar ve obeziteyle uğraşanların elinden tutacak.

NOT: Haftalık yorumlarını okumayı mutlaka unutmayın! Güneş ve diğer gezegenler su burcundan geçerken sizin burcunuzun nasıl etkileneceğini öğrenin.   

Astrolog Zeynep Turan

Yazının Bütün Hakları Saklıdır

Kaynak Gösterilerek Dahi Kullanılamaz

15.02.2021

Günün Ruh Hali
Ay Akrep burcunda. Hafızamızı tazeleyebilir, sık sık geçmişe yolculuk yapabiliriz. Yalnızlar, artık kalplerini dolduracak bir aşk isteyebilirler.
Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...