Yükleniyor . . .

YENİAY YENGEÇ BURCUNDA (20 TEMMUZ 2020)

İyicil Bir Yeniay Bizleri Bekliyor

20 Temmuz 2020 tarihinde Yengeç burcunda gerçekleşecek bu Yeniay’da Ay ve Güneş el ele tutuşacaklar. El ele tutuştuktan sonra 2020’nin en sakin döngüsünü başlatmak isteyecekler. Retroların hem de tutulmaların ardından doğan bir Güneş gibi hayatımıza doğacak bu Yeniay.

Ağır hareket eden gezegenler hala geri gidiyor. Dolayısıyla gizli gizli varlıklarını sürdürmeye devam edecekler. Yeniay gerçekleşirken Güneş – Satürn karşıtlığı bizlere yeniden kendimiz olma yolunu çizdirecek. Yılın başından bu yana korku, öfke veya üzüntü aracılığıyla bir şekilde yorgun düştük ve baskı gördük. Hala nefes alıp verebiliyorken ve mücadele ediyorken Yengeç burcunda gerçekleşecek Yeniay yaralarımızı sarma yönünde telkin ediyor bizleri.

Nasıl Kendimiz Olacağız?

Yeniay’ın keşfedici etkileriyle birlikte kendi alışkanlıklarımıza, iç disiplinimize önem verirken en önemlisi ise kendi kurallarımızı uygulamak isteyeceğiz. Yeniay’ın etkileriyle nostalji rüzgarı eserken, kendi çocukluğumuza, kendi memleketimizi ve kendi köyümüze dönmek isteyebiliriz.

  • Uzun bir süredir ailemizle görüşmüyorsak buna son vereceğiz.
  • Uğramadığımız ama uğramak istediğimiz adreslere yolumuz düşebilir.
  • Konfor alanımızı terk edebiliriz.
  • Uzun zamandır konuşmadığımız kişilerle konuşabiliriz
  • Kafa karışıklığımız varsa başarının kapılarını artık aralamak isteyeceğiz.
  • İşimizle ilgili bazı şüphelerimiz varsa bu şüpheleri ardımızda bırakmak isteyeceğiz

Satürn – Güneş 180’liğinin Kariyer Bazında Etkisi Nasıl Olur? 

Satürn, Oğlak burcundaki son turunu atarken hepimizin kariyerindeki dönüşümleri tetikliyor. Kariyer durumumuzdaki tetiklenmeden ve yapacağı etkilerden önce kendimize şu soruyu sormalıyız: İş ile ilgili sorularımız ve sorunlarımız farklı bir boyuta evrilirken Retrolardan sonra iş değişikliği yapmam doğru mu? Yeniay bu sorunlarımın üstesinden gelmeme yardımcı olur mu? Satürn ve Güneş birbirine meydan okurken gerçekleşen Yeniay da ani iş ayrılıkları ve beklenmedik iş değişiklikleri gündeme gelebilir mi? Gelir. 

‘Aslında Yeniay bizlere şimdiki yerinde kal mesajı da veriyor.’

Eğer iş arayışınız varsa bu dönemde önemli fırsatlar önünüze çıkabilir. Ancak bir yandan Merkür geri gidişi bir yandan da Yengeç burcundaki Yeniay önümüze gelebilecek koşulları daha iyi değerlendirmemiz gerektiğinin altını çizebilir.  

Yeni Yasalar Gündemde

Ayrıca Yeniay çıkabilecek yeni yasaların da üzerinde duruyor. Doğru okudunuz. Türkiye’nin natal haritasına göre yeni yasalar gündeme gelebilir. Neden hep Yengeç burcu konuşulduğu zaman Türkiye’nin natal haritası gündemi meşgul ediyor derseniz. Türkiye’nin yükselen burcu Yengeç… Yükseleninde hem Güneş hem de Ay otururken ve 7. Evinde Satürn, Plüton ve Jüpiter kol kola girmiş bir şekilde Retro yaparken yeni yasaların ve yeni af durumlarının gündeme geleceğini işaret ediyor bizlere…

Yeniay Kartları Yeniden Dağıtıyor

Dolayısıyla da birçok kurumda özellikle de kamusal alanda işten çıkarılmalar, mevkii olarak yükselmeler ve yapısal olarak küçülmeler olabileceğini de işaret ediyor bu Yeniay! Tanıdığınız ya da tanımadığınız birçok yöneticinin görev yeri değişirken eğitim alanında da birçok önemli değişim gündeme gelebilir. Yeniay iyicil şekilde hayatlarımıza sirayet ederken, Güneş – Satürn ve Ay – Satürn karşıtlığını göz ardı edemeyiz. Aslında bu transitin meali bir yerde hepimizi ilgilendiren yasalar, düzenlemeler ve kararların alacağıdır.

Yengeç Burcundaki Yeniay’ın Gündeme Getireceği Ülkeler

  • Akdeniz Ülkeleri
  • Libya
  • Kıbrıs

En önemlisi ise Türkiye ve Fransa ilişkileri yoğun bir şekilde gündeme gelebilir.

Ülkemizin gündeminin ana konu başlığı haline gelen deprem, deprem bilimciler tarafından daha yüksek sesle dile getirilebilir. Dolayısıyla deprem bilimcilerin argümanlarıyla denizlerimizdeki fay hatlarının aktif duruma gelmesi gündemde önemli bir yer alabilir. Uluslararası arenadaki petrol konuları pandemi sürecinde itibarını toplarken akaryakıt sektöründe de yeni düzenlemeler gelebilir.  

Pandemi Süreci Ne Olacak?

Elbette hepimizin merak ettiği pandemi ne olacak? Derseniz, Yengeç burcunun iyicil haliyle biraz mola verecek. Dolayısıyla zaten şu günlerdeki rehavetle kimsenin Covid-19 virüsünü dikkate almadığını fark ediyoruz.

Gök kubbeye baktığımızda yılın başından itibaren bizi yoran ve hayatlarımıza korku salan Covid-19 tekrardan karşımıza çıkacak mı? Evet, karşımıza çıkacak ama iklim değişim göstermeden çıkmayacak. O güne kadar da bu Yeniay ile birlikte

  • Bilim adamları ve önemli çalışmaları
  • Tıp alanındaki yenilikler
  • Ve İlaç firmaları gündeme gelebilir.

İyicil Yeniay’ın Burçlara Etkisi

KOÇ: Çevrenizdeki kişiler ile anlaşmak konusunda bazı zorluklar çekebilirsiniz. Çalışma hayatınızda yeni fırsatlar önünüze çıkabilir, uzun zamandır beklediğiniz fırsat kapınızı çalabilir.

BOĞA: Uzun zamandır dikkat etmediğiniz bir sağlık durumunuz varsa bu Yeniay ile birlikte daha dikkatli bir yapıya bürünebilirsiniz. Hayatınızdaki önemli kırmızı çizgilerinizden taviz vermiyorsunuz.

İKİZLER: Yaşadığınız zorlukların üstesinden bu iyicil  Yeniay la gelmek istiyorsunuz. Özellikle ikili ilişkilerde kendinize karşı daha az baskı yapmak istiyorsunuz. Kontrollü bir şekilde iletişim kurmak isteyeceksiniz.

YENGEÇ: Yeniay’ın burcunuza etkisini oldukça hissedeceksiniz. Özellikle pandemi döneminde kendinizi kabuğunuzdan çıkamamış gibi hissettiyseniz sosyal yaşantınıza geri dönmek isteyebilirsiniz. Maddi yönden beklenmedik harcamalar gündeme gelebilir.

ASLAN: Uzun yolculuklara çıkmayı ve dinlenmeyi planlarken bir takım işlerle boğulabilirsiniz. Yoğunluk bitmez dediğinizde sürpriz bir ilişki kapınızı çalabilir. Bu döngüde duygusal anlamdaki yalnızlığınız son bulabilir.

BAŞAK: İyicil gerçekleşecek bu Yeniay yolculuk ve seyahat evinizde etkili olacak. Zorunlu bir şekilde yapmak zorunda olduğunuz değişimlerin sizi olgunlaştırdığını göreceksiniz. Gökyüzünün en şifalı Yeniay’ına doğru yürüyorsunuz.

TERAZİ: Hayatınıza yeni insanlar dahil olurken kendinizi ikili ilişkilere karşı bir adım daha yakın hissedeceksiniz. Özgüveniniz artarken proje bazlı işlerinizde önemli gelişmeler kaydedebilirsiniz.

AKREP: İlişkinizle ilgili bir takım kıskançlıklarınız varsa bunları çok daha rahat bir biçimde üstesinden gelebileceksiniz. Ailenizle ilgili sorunlarınız varsa onların yaptığı hataları bu dönem daha net fark edebilirsiniz.

YAY: Öfkenizi bir nebze hafifletmenin yollarını bulacaksınız. Ödemeleriniz ile ilgili örneğin nafaka veya miras gibi konularda beklentileriniz varsa bu sorunları atlatacaksınız. Evliliğinizle ilgili kıskançlık probleminiz varsa biraz abarttığınızı düşünebilirsiniz.

OĞLAK: 7. Evinizde gerçekleşecek olan Yeniay sağlık konusunda sizi uyarabilir. Eğer çocuk sahibi bir Oğlak burcuysanız bu Yeniay çocuğunuzu eğitim alanında etkileyecek. Eğitimindeki geleceği gözden geçirirken yeni planlamalar ve araştırmalar yapabilirsiniz.

KOVA: Bu Yeniay uzun zamandır yaşadığınız yorgunlukları ve kırgınlıkları tedavi edecek. İlişkisi olan bir Kova burcuysanız ilişkinizle ilgili bir takım sorunları daha açıkça konuşabileceksiniz.

BALIK: Uzun zamandır dile getirmek istediğiniz ama dile getiremediğiniz sözleri söylerken bulabilirsiniz kendinizi. Yakınınızda davranışlarını beğenmediğiniz kişiler varsa tepkileriniz daha net olacak.

 

Astrolog Zeynep Turan

Yazının Bütün Hakları Saklıdır.

Kaynak Gösterilerek Dahi Kullanılamaz.

06.07.2020

Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...