Yükleniyor . . .

YENİAY İKİZLER BURCUNDA (22 MAYIS 2020)

1 DERECE AY, 1 DERECE GÜNEŞ!

Bilgide, inanmak isteyenler için yeterli ışık, kör olmak isteyenler için yeterli gölge vardır.”

Hareketli, renkli ve coşkulu hava burcunun hızlı düşünen yanlarına bürünmeye hazırmışsınız?  22 Mayıs’ta Yeniay İkizler burcuna geçecek. Eğer yalnızsanız evren artık sizin için çarkı döndürecek. Arkadaşlarınıza karşı şüpheleri olanlardansanız ya gerçekler önünüze gelecek ya da kuruntularınızla yüzleşeceksiniz. 2020 yılı en tuhaf aylarını geride bırakırken, normalleşmek için elimizden geleni yapacağız. Tabi bu sırada 2020 yılının devinimi de hissetmeye başlayacağız. Nasıl mı?

2020 yılının 5. Ayında gerçekleşen olan yeniay bizlere bir tünelin ucuna doğru yaklaştığımızı hissettirecek.  Ay’ın İkizler hali bizleri ve bütün ülkemizi ilgilendiriyor.  Çünkü Türkiye’nin Ay burcu İkizler. Ayrıca unutmayın, Astrolojide ‘Ay’ demek kalbin rengi ve iç sesi demektir.

Hayatta Yapılacak O Kadar Çok Hata Var Ki Aynı Hatayı Yapmakta Israr Etmenin Anlamı Yoktur.

Yaz için hayal kurduğumuz yolculuklar ve planlar değişecek. Bu sebeple kendimize karşı olan ilgimiz ve alakamız artabilir.  Değişken burçtaki Yeniay adeta aşka taş atarken, sevilmenin daha çok peşine düşebiliriz. Türkiye’nin kariyer evinde etkin olan bu gökyüzü hareketi, Türkiye’nin Ay burcu ile iletişim kuracak. Ritmi değişen dünyanın, ekseni de kayacak. Doğrular ve eğriler tartışılırken liderlerinde bir takım ailevi olaylarına tanıklık edebiliriz. 

Eşine Zor Rastlanır Bir Yaz Mevsimi…

Herkes kendi kabuğuna çekilmek isteyecek. İnsanlar kendi dünyalarını, yaşamlarını güncelleyecek. Akrabalık ve kardeş ilişkilerinde sınırlar yeniden belirlenirken, sosyal medya da ünlülerin hayatlarını seyretmekten sıkılanların sayısı artacak. Telefon orucu yeni ilaç olurken birçok kişide de sosyal medya detoksu başlayabilir.

Ne Zaman Meydana Gelecek Bu Yeniay?

Takvimler 22 Mayıs’ı saatler ise Türkiye saati ile 20:38’i gösterdiğinde 1 Derece Ay ve 1 Derece Güneş İkizler burcunda kavuşurken Yeniay gerçekleşecek.

İnsan Tabiattan Uzaklaştıkça Kalbi Katılaşır.

Yeniay, kendi yolumuza ve hedeflerimize ulaşmamız konusunda bizlere ön ayak olacak. Nasıl yaşamak ve neleri konuşmak istiyorsak buna zemin hazırlayacak. Yeniay, ilişkileri de bu anlamda geliştireceğini ifade ediyor. Güven duygusu ile yaşamlarımızı şekillendirmek önemli olacak. Aklımız sürekli işlerimizde olabilir. Hayatımızdaki bazı lükslerin bizlere olan etkilerini daha iyi gözlemleyeceğiz. Tüketim alışkanlıkları baştan sona değişirken evini değiştirenlerin sayısı da artabilir.

En Yakın Arkadaşlarımızı Tanıyalım: Telefon, İnternet ve Teknoloji…

Teknoloji bu evrede önemli olacak. Kendisine olan ilgimiz artacak. Düzenimizi ve derli toplu hareket edebilmemizi sağlayacak. Dijital konulara meraklı olanlar ve bu alanları hobi olarak edinenler, becerilerini iş sahasına taşıyabilirler. Sosyal medya kullanımı ve bu mecralardaki paylaşımlar hiç olmadığı kadar artacak.

Her Şey Ne Çabuk Değişti Şimdi Göreceğiz. Dönüşüm!

Değişime ne kadar ayak uydurduk? Yeni dünya neymiş? Nasıl oluyormuş? Bunların hepsini bir bir göreceğiz. Gazeteciler bu dönemde kendi yönünü tayin ederken yazarları da yakından ilgilendirecek. Kitap yazmak isteyenler arasındaysanız bu dönemi yazarak değerlendirebilirsiniz.

Yeniayın Yanı Başında Venüs Geri Gidiyor Unutmayın!

Bu Geri gidişin karşılaştırma yaptıran, analitik çözümleri oluşturan, enerjimizi toparlayan ve umut etmemizi sağlayan yansımaları da olurken, sosyal hayatlarına kavuşan insanları da göreceğiz.

Yeniay Kimleri Zorlayacak?

•         Egosu ile hareket edenleri

•         Gururu ön planda olanları

•         Haberleşme ağlarını

İnsan Dışı İle Karşılanır, İçi İle Uğurlanır.

Türkiye’nin burcu Akrep, yükseleni Yengeç, Ay burcu (iç burcu) ise İkizler…

Yani bu Yeniay’ın İkizler burcunda gerçekleşiyor olması bir nevi sakinlikten ziyade yeni bir sürecin başlayabileceğini işaret ediyor.  Yeni konular gündeme gelirken, ülkemizin birçok hastanesi konuşulabilir. Bunun yanı sıra ihaleler ve sendikalar daha çok gündeme gelebilir. Hatta sendikalaşmalar da artabilir. Fakat bu kaos istikrarlı olacak. Büyük zıtlaşmaları ve iddiaları da beraberinde getirecektir.

Küçük Görünen Olaylar Büyük Olaylar Haline Gelebilir

 “Bunu da mı gördük” diyeceğimiz olaylara tanıklık edebiliriz. Aynı zamanda 13 Mayıs’ta başlayan Venüs Gerilemesi Avm leri de gündemin en çok konuşlan konuları haline getirebilir. Yeniay’ın gerçekleştiğii gün gündemdeki küçük kıvılcımların 5 Haziran’da çok daha fazla büyümüş hale gelebileceğini çok net söyleyebilirim.  Sizde 5 Haziran’da      tutulacak Ay’a kadar gündemi bu yazı ile karşılaştırarak ve ‘2020 Şifreleri Çözüyor’ kitabımı da okuyarak takip edebilirsiniz.

2020 Bir değil, Binbir Konuyla Hepimizi Yoğurmaya Devam Ediyor.

1947 yılında ilk kez yasal zeminde kurulan sendikaların alt yapısının 1946 yılında oluştuğunu düşünürsek, sendikaları canlandıran yeni dünya düzenine göre uyarlamaya çalışan bir dizi çalışmaya şahitlik edeceğiz. Mayıs ayında zincirlerinden kopan sendikalar gerek dünyanın gerek ülkemizin gündemini de sokaklarını da doldururken eskisi gibi örgütlenip seslerini duyurabilirler. Eskiye göre en büyük fark ise artık eskisi gibi fişlenmeyecek olmaları. Sonrasında yeni sendikalaşma modelinin oturup oturmadığının seslerini ise 2020 Haziran ayına kadar duyarken, işçiler ve işçi hakları sosyal medyadan ve ünlülerden büyük destek görecekler.

Partiler dünya gibidir, içinde yüzlerce fırtına kopar ama herkes kendi yaşadığını bilir diyeceğiz.

Bugünden sonra Türkiye Cumhuriyeti’ne mal olmuş 7 büyük partideki 7 büyük değişimi konuşacağız. ABD içinde seçimler öncesi iç karışıklık, seçim kampanyaları ve bazı seks skandalları konuşulabilir. Burcu İkizler olan Çin ise bu Yeniay’da dünyanın dikkatini üzerine çekecek.

Bırak Fırtına Gelsin! Böylelikle Gücünün Sınırlarını Göreceksin!

Bu Yeniay bizlere zorlu ve şaşırtıcı süreçleri yaşatabilir. Ancak İkizler ve Yay burçları bu dönemde daha çok etkilenebilir. 1970 - 1984 yılları arasında doğanlar ve Neptün burcu Yay olanlar da bu etkilenen ekibin içinde yer alacaklar. Evliliği, düzeni ve karşılıklı güveni daha çok sorgulayacaklar.

Güneşli Günler Mutluluk, Fırtınalı Günler İse Bilgelik Verir

İnsanların kendi başlarına kaldıklarında kendi özlerine, bağımlılıklarına ve tüketim alışkanlıklarına tanıklık ederken, geçirdikleri değişimi bizzat göreceğiz. Söylemleri farklıyken arka planda bambaşka şeyler düşündüklerini göreceğiz. Kıskandıkları kişileri ve sorun yaşadıkları konuları öğrenip şaşıracağız.

Birleşmek Başlangıçtır, Birliği sürdürmek Gelişmedir, Birlikte Çalışmak İse Başarıdır.

Yeniay İkizler burcundayken, herkesi değiştirecek. İnsanların her türlü konudan haberdar ettirecek ve dik başlılığı artıracak. Kimse kimsenin işine karışmayacak, karıştırtmayacak. Herkes kendi rüzgarında kalmak isteyecek. Bu dönemde kendimize yatırım yaparken birileri ile de medeni cesaret gösterip iletişime geçebiliriz. Sosyal medyadan tanışan ve arkadaş olan kişiler bu süreçte belli zorluklar ile karşılabilir. Kişisel bakımlarına efor sarf edenlerin sayısı da bu evrede artabilir. Estetikle ilgisi olmayan insanların bile bu yönteme başvurduklarını duyabilirsiniz.

Dış Görüntümüze Özen Gösteriyoruz

Herkesin kendisine ilgisi, alakası ve sevgisi artarken, hoş görünmek için çabalayacak. Sağlıklı bir görüntü elde etmek adına kiloda denge sağlamak ve estetik görünmek bu dönemlerde daha önemli olacak. Hatta ‘son zamanlarda kendimi saldım’ diyenler bu süreçten oldukça etkilenebilir bunun için bir adım atabilirler. Evlerindeki mutfakları yaptıranların sayısı artabilir. Ekstradan kira geliri olan aileler ise belli başlı zorluklar yaşayabilirler.

Yeniay’da Kimler Konuşulur?

-          Kenan Doğulu, yeni projeleri, açıklamaları, paylaşımları ve çocuk durumu

-          Sıla, müziği, evliliği ve ailesi

-          Gülşen,  evi, hakkındaki dedikodular ve yeni projeleri

-          Kenan İmirzalıoğlu, içinde bulunduğu projeler, evliliği ve çocuk durumu

-          Fahriye Evcen, yeni projesi, eşi ve ailesi

-          Kerem Bürsin ve aşk hayatı

-          Nilüfer ve sağlığı

-          Birce Akalay, aşk hayatı ve var olan projesinden ayrılması

-          Haluk Bilginer,  sağlığı ve yeni ödülü

-          Sertap Erener, ilişkisi, itirafları ve sosyal medya paylaşımları

-          Tuba Ünsal,  aşk hayatı, ilişkileri ve sosyal medya paylaşımları

Yeniay’ın Burçlara Etkileri;

KOÇ: Sorunlarını halledebilir.

BOĞA: Maddi kazançlarını arttırabilir.

İKİZLER: Kişisel değişim ve gelişimler yaşayabilir.

YENGEÇ: Hayatı ile ilgili olan kaygılarını aşabilir.

ASLAN: Hedeflerine bir adım daha yaklaşabilir.

BAŞAK: Başarılı işlere imza atabilir.

TERAZİ: Yaşam alanını değiştirebilir.

AKREP: Hayatına dair büyük değişimler yaşayabilir.

YAY: İkili ilişkilerini düzenleyebilir.

OĞLAK: Mevcut işini değiştirebilir.

KOVA: Sosyal çevresini değiştirebilir.

BALIK:  Geçmişi düşünebilir, bazı şaşırtıcı haberler alabilirsin.

 

Zeynep Turan

08.05.2020

Yazının Tüm Hakları Saklıdır

Kaynak Gösterilerek Dahi Kullanılamaz

Günün Ruh Hali
Çift ruhlu bir gün. Memnun olmakta zorlanabileceğimiz bir gün. Kafamıza taktığımız konulara bahane değil de çare aramak isteyeceğiz.Çift ruhlu bir gün. Memnun olmakta zorlanabileceğimiz bir gün. Kafamıza taktığımız konulara bahane değil de çare aramak isteyeceğiz.
Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...