Yükleniyor . . .

YENİAY BAŞAK BURCUNDA (17 EYLÜL 2020)

Bir tarafıyla düzenleyen bir tarafıyla da kafaları karıştıran bir Yeniay’a hazır mısınız?

17 Eylül’de Başak burcunda gerçekleşecek olan Yeniay hayatımızdaki düzeni ve planları ön plana taşırken plansızlıklara olan tahammülümüzün azaldığını hissedeceğiz. Gökyüzü transitleri kararsız durumların ortaya çıkaracağı gerginlikleri de tetiklerken çevremizdeki insanları tanıyamadığımız anlar yaşayacağımızı işaret ediyor.

Bir Madalyonun İki Yüzü

Tıpkı ayın karanlık ve aydınlık yüzü net olan bu Yeniay, hem toparlayıcı yönüyle bizi selamlarken bir yandan da eşine az rastlanır bir belirsizlik senfonisini bizlere dinletecek. Kendimizi dahi tanıyamadığımız duygular ortaya koyarken ikili ilişkilerde alışılmış durumların dışına çıkmak isteyeceğiz. Uzun ilişkiler ve bitmeye yakın ilişkiler önemli yol ayrımları ile karşı karşıya. Bu Yeniay’da karar vermek ve sonuca ulaşmak öyle kolay olmayacak diyor gök kubbe.

Başak Burcundaki Yeniay Kimleri Etkileyecek?

  • Medya çalışanlarını ve gazetecileri
  • Evliliğinde ve aile içinde sorun yaşayanları
  • Sanatçıları
  • İnsan kaynakları sektörünü
  • İlaç sanayisinde çalışanları
  • Kimya mühendislerini
  • Yapımcıları ve reji ekiplerini

Keskin Karakterler Kendini Belli Edebilir

Kontrolü ve planı seven Başak burcunda gerçekleşecek Yeniay hem içinde bastırılmış duyguları çıkaranları hem de bilgisiyle üstünlük kurmaya çalışan kişileri bizlere gösterecek. Aile içerisinde kardeş çatışmalarının ön plana çıkacağının da altını çizen Yeniay keskin karakterlere keskin sözler söyletecek. Sebeplerden çok sonuçlara odaklanılacak bu Yeniay’da mental kontrolü sağlamayan kişilerin arasında belli gerginlikler de olabilir.

Hızlı Başlangıçlara Ne Demeli…

Uzun zamandır akıllarında gerçekleştirmek istediği projeler olanlar attığı adımlarla gündeme gelirken aceleci kararlar ve hızlı başlangıçlar sıklıkla konuşulacak. Yeniay, evlerimizdeki en küçük detayından holdinglerdeki büyük düzenlemelere kadar sirayet edeceğini işaret edecek. Pandemi sürecinin de bu düzenlemede payı olacak denilse de bu Yeniay bizlere arkasında bir Mars gerilemesi olduğunu hatırlatacak. Başak burcunun temkinliliğini hayatlarımıza taşırken Mars gerilemesinin öfkesini de dilimizden eksik etmeyeceğiz.  

Yaşamımızı Düzene Sokmak İsteyeceğiz

Eylül ayının 17’sinde başlayacak olan bu Yeniay, hem yaşamalarımızdaki düzeni oturtmaya çalışmamızın üzerinde duracağımızı hem de içinde bulunacağımız kaoslu durumları bile kontrol etmemize ön ayak olacağını işaret ediyor. Uzun süreçler istemesek de tolere ettiğimiz ne varsa ortaya çıkarken bizler de hayatlarımızın detaylı bir muhasebesini yapabiliriz. Her şeyin bir sebebi olduğunu bize daha iyi hatırlatacak bu Yeniay… 

Sağlık ve Disiplin

İçimizdeki titizliğin ve kontrol mekanizmasının arttığı bu süreçte, Başak burcunun belirgin özelliklerini net bir şekilde hissedeceğiz. Özellikle sağlık sektörü içerisinde görev alan Başak burçlarının temizlik rutinleri kimilerine hastalık derecesinde takıntılı gelebilir. Kısacası kendimizi mental anlamda koruma altına almak isterken sınırları zorlayabiliriz. Yeniay ile birlikte gezegen dizilimleri de kişisel anlamda farklı bir yapılanma içinde olduğumuzu ifade ediyor.

17 Eylül’de Başak Burcunda Gerçekleşecek Yeniay’da Neler Konuşulur?

  • Gümrükler
  • Vakıf ve yardım kuruluşları
  • Futbol kulüplerinin kongre üyeleri
  • Onursal başkanlar
  • Borsa ve finans uzmanları
  • Öğretmenler
  • Kolluk kuvvetleri
  • Kamu personelleri

Sabrın Sonu Selamet

Özellikle 1960 ve 1969 doğumlu olanlar, 17 Eylül’den itibaren alım veya satım olaylarına girecekse eğer Yeniay onlara bu konuda daha sabırlı olmaları gerektiğini fısıldayacak. Yeniay, maddiyat sorunlarımızın çözüleceğini, hukuksal anlamda hakkımızı sonuna kadar arayacağımızı ve hepimizin Başak burcunun özelliklerine bürüneceğimizi vurguluyor.  Gözlemci ve garantici olmanın meyvelerini toplamayı isteyeceğiz. Hukuksal davalarda sözünde durmayan ve uzlaşmaya yanaşmayan kişileri gözlemlerken kendi içinde çelişen insanları çevremizde bulundurmak istemeyeceğiz.

Başak Burcunda Gerçekleşecek Yeniay’ın Gündeme Taşıyabileceği İsimler:

  • Fatih Terim (1953)
  • Keanu Reeves (d. 1964)
  • İbrahim Kalın (d. 1971)
  • Özgür Özel (d. 1974)
  • Beyonce (d. 1981)
  • Bergüzar Korel (d. 1982)
  • Reza Sarraf (d. 1983)
  • Merve Boluğur (d. 1987)
  • Aras Bulut İynemli (d. 1990)

İnceldiği Yerden Kopan ilişkiler

Eylül ayı bizlere ani ayrılıkları da beraberinde getirebilir. Özellikle Yeniay’ın Başak burcundaki etkileri ilişkilerdeki baskın karakterlere vurgu yaparken, ayrılmayı beklemediğiniz çiftlerin bile ayrılık haberlerini duyabilirsiniz. Uzun süreli ilişkiler önemli sınavlar verirken ilişkiye yeni başlayacak olanlar gereğinden fazla sorgucu olabilirler. Yeniay bizi romantik ve tutkulu bir ilişkiye başlamak konusunda arada kaldığımız bir döneme sokuyor.

Başak Burcundaki Yeniay’ın Burçlara Etkisi

17 Eylül’de Başak burcunda gerçekleşen Yeniay güçlü hedefler ve kararları almak konusunda bizleri zorlarken önemli yol ayrımlarına da girerken bulacağız kendimizi. Bu Yaniay’ın burçlara etkisi ne olur? diyorsanız, yazının devamını okuyun ve okutturun derim.

Koç: Kendinizi sosyal hayatınızdan uzak hissetmenizin sebebi gündelik rutinlerinize sıklıkla takılmak olabilir. Kendinize de zaman ayırmanın önemini unutmamalısınız. Beklemek mantıklı olmayacak.  

Boğa: İlişkisi olan Boğa burçları için sorun çözücü bir ay… Hem kendi ilişkinizdeki sorunları hem de yakın çevrenizdeki ilişkilerin içinde bulunduğu sorunların çözümü sizin için zor olmayacak.

İkizler: Hayatın her alanında kontrollü tavırlarınızla ön plana çıksanız da aile içinde yaşanabilecek bir gerginlik sizi doğru karar alma konusunda oldukça etkileyebilir.

Yengeç: Kendi işini yapmak isteyen Yengeç burçları, duygusal kararlardan çok mantıklı kararların peşinden koşmak isteyecek. Hobilerinize vakit ayırmak isteyebilirsiniz.

Aslan: Yapabileceğinize inandığınız konularda bile garantici bir yaklaşım gösterebilirsiniz. Bu tavrınız sosyal çevrenizde yadırgansa da içinize sinmeyen bir şeyi yapmak size göre değil.

Başak: Burcunuzdaki Yeniay keskin kararları ön plana koyarken sizi hedefe odaklı bir profile sokabilir. İlişkilere karşı bakış açınızın değişmesi aşka olan tutumunuzu da etkileyecek elbette. Duygularınızı direkt paylaşabilirsiniz.

Terazi: Yoğunluktan kafanızı kaldıracak vaktinizin olmadığını düşünürken zamanın ne kadar hızlı aktığını bu Yeniay’da daha net hissedebilirsiniz.

Akrep: Eğlendiğiniz, sosyalleştiğiniz ve kendinizi çok iyi hissettiğiniz alanlarda bulunmak isteyebilirsiniz. İş arayışı içinde olan Akrep burçları için hareketli bir dönem olabilir.

Yay: Kolaya kaçmak ve siz yan yana gelmeyeceksiniz. Bir işin doğrusu neyse en zor yol olsa bile o yoldan ayrılmak istemeyeceksiniz. Maddi anlamda yeni gelişmeler söz konusu.

Oğlak: Ruhunuzun daraldığı hissi Eylül ayında kendini daha çok gösterebilir. Hem spora başlamayı düşünebilir hem de yaşam alanınızda yenilikçi dokunuşlar yapmayı tercih edebilirsiniz.

Kova: Ailenizdeki kadın figürünün daha çok ön plana çıktığını hissedebilirsiniz. Hayata dair yeni kararlar almak isterken arkadaşlarınızdan destek almak sizi olumlu anlamda etkileyecek.

Balık: Eylül ayında yönlendirilen birinden çok yönlendiren taraf olabilirsiniz. Kardeşinizle önemli planlar yaparken sözünüzün dinlendiğini görmek öz güveninizi arttırabilir.

Astrolog Zeynep Turan

Yazının Bütün Hakları Saklıdır

Kaynak Gösterilerek Dahi Kullanılamaz

07.09.2020

Günün Ruh Hali
Çift ruhlu bir gün. Memnun olmakta zorlanabileceğimiz bir gün. Kafamıza taktığımız konulara bahane değil de çare aramak isteyeceğiz.Çift ruhlu bir gün. Memnun olmakta zorlanabileceğimiz bir gün. Kafamıza taktığımız konulara bahane değil de çare aramak isteyeceğiz.
Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...