Yükleniyor . . .

VENÜS KOÇ BURCUNDA (7 ŞUBAT 2020)

VENÜS KOÇ BURCUNDA (7 ŞUBAT 2020)

7 Şubat gününden itibaren dünya bir başka dönecek? Aşk gezegeni Venüs ateş grubu olan Koç burcuna geçiyor ve ilişkileri, maddi konuları sessiz ve derin bir şekilde gündeme getirmeyi planlıyor. Bizler zaten bu değişimi aslında 2019 yılının son günlerinde yaşanan Güneş tutulmasıyla hissetmeye başladık. Sevme şeklimiz, aşkı, ilgiyi algılayışımız, paraya verdiğimiz önem, maddi ilişkilerimiz bir bir yön değiştirmeye başladı. Şimdi ise bu seyir ateş etkisinde devam edecek.

Sevdik ama sevilmedik.

5 Mart’a kadar Koç burcunun ateşiyle yanarak şekil alacak olan ilişkiler yeniden şekillenirken yakıcı etkilerini de beraberinde getiriyor. Venüs’ün Koç burcunda ilişkileri zorlayan bir etkiye sahip olduğunu düşünerek yazıyı okumaya devam edin ve Venüs’ün Koç burcunda rahat edemeyen ruh halinin etkilerini unutmayın. Bu döngüde aşk ateşi herkesi saracak, tabi ki arada yanacaklar da olacak. Hiç kimse bu etki arasında kalmak istemez ancak uzun zamandır üçüncü kişiler tarafından irdelenen ilişkiler en sarsıcı etkiyi yaşayabilirler. Aynı zamanda birlikteliğinize, evliliğinize dair şüpheleriniz varsa da bu süreçte gerçeklerle yüzleşmeniz ka-çı-nıl-maz!

2020 yılı yalnızca yönümüzü değil, kalbimizi de değiştirecek.

İnsanoğlu aşka, sevgiye karşı her zaman mücadele vermiştir. Sevmek, sevilmek, değer görmek isteriz. Ve bunu tabi ki sevdiğimiz kişilerden bekleriz. Ancak 2020 yılı öyle bir yıl ki hepimize bireyselleşmeyi öğretecek. Evet tabii ki yine sevmek, sevilmek isteyeceğiz ancak vazgeçmek artık o kadar da zor olmayacak. Aşka karşı vereceğimiz mücadele kişilere karşı değil, aşkın ta kendisine karşı olacak. Venüs’ün Koç burcundaki seyri kontrol edilmesi güç duyguları hareketlendirir. Bu süreçte ani başlayan ilişkilerin özünde ‘güven’ teması yatacak. Yanlış seçimler yapılma ihtimali çok yüksek. Ancak inanın bu yanlışlardan çok kısa sürede dönülecek. Bu döngü zor mu olacak derseniz 2020 yılının her ayı hepimizi şaşkınlığa uğratacak yoğunlukta geçecek. Bilginize…

Benlik bilinci uyanışa geçiyor.

Birlikteliklerin temelinde biz duygusunun uzaklaşacağı bugünlerde sakin kalmayı başaranlar ilişkilerini de koruyacaklar. Venüs’ün Koç burcundaki hareketi ilişkileri zorlayan bir etkiye sahiptir.  Bu durum; ilişkide baskın ve bencil bir duruşun hâkim olacağının işaretidir. Öyle ki tüm ipler elinizde olsun isteyebilir; karşı tarafın yapmasını istemediğiniz şeyleri ona yapabilirsiniz.

  • Bencil istekler
  • İlişkiden beklentiler
  • Anlayışsızlık
  • İlişkiye karşı tahammülsüzlük artabilir.

Özellikle güç savaşı haline dönüşmüş aşklar teselliyi başka kişilerde bulabilirler. Aldatılma ve ihanet duygusunun baskın olduğu bir sürece girmiş bulunmaktayız. Aman dikkat!

Ciddiyetten kaçıyoruz.

  • Yüzeysel olarak kurulan tüm ilişkilerde iletişim sorunları yaşanırken, gönül bağları da incelediği yerden kopacak. Açıkçası bu duruma çok da fazla kafa yormayacağız.
  • Laf olsun diye başlayan ilişkiler bir ‘hoşçakal’ bile demeden bitebilir. Sonunun bilindiği aşklar yaşamak bu süreçte moda olabilir.
  • Ayrılığın gündeme geldiği evlilikler bu süreçte beklenmedik şekilde hızla bitebilir.

Para daha da önem kazanıyor.

Venüs’ün Koç burcundaki seyrinde manevi duygular ne kadar sarsılacaksa para o kadar değerlenecek. Harcamalarımız düzenli, para kazanma hırsımız ise zirvede olacak. Kim için, ne için para harcıyoruz kontrol altına almak isteyeceğiz. Eğer birisine borcunuz varsa bu süreçte imkânınız el verdiğince ödemenizi tavsiye ederim. Eğer birisinden borç isteyecekseniz de mümkünse istemeyin.

Astrolog Zeynep Turan

26.12.2019

Yazının her türlü hakkı saklıdır.

Günün Ruh Hali
Çift ruhlu bir gün. Memnun olmakta zorlanabileceğimiz bir gün. Kafamıza taktığımız konulara bahane değil de çare aramak isteyeceğiz.Çift ruhlu bir gün. Memnun olmakta zorlanabileceğimiz bir gün. Kafamıza taktığımız konulara bahane değil de çare aramak isteyeceğiz.
Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...