Yükleniyor . . .

VENÜS AKREP BURCUNDA (21 KASIM 2020)

Zühre Akrep Burcunda Salınacak!

Bir diğer adıyla ‘’Zühre’’ olan aşk gezegeni Venüs, 21 Kasım’dan 21 Aralık tarihine kadar Akrep burcuna geçerken bir yanımızın eksik, yarım kaldığını hissettirebilir bizlere. Plan ve programları bir şekilde hayatımızı düzene oturtmak isterken hayata karşı en büyük yorgunluklarımızın ilişkilerimizle ilgili olduğunu da hatırlatmadan geçmeyecek.

Kalbimizin Çatlaklarını Onarabilecek Miyiz?

2020 yılı sıradan diyebileceğimiz olaylarla çalmadı kapımızı. Dünya öyle bir döndü ki hızına kimse yetişemedi. Eşi benzeri olmayan süreçlerin içerisinden geçtik. Venüs ise bu zor süreçleri ardımızda bırakmaya hazırlanan biz insanoğlu için gökyüzünde yellerini estirmeyi planlıyor. Su burcunda seyir eden Zühre kalbimizdeki çatlakları onarmak için bize zaman tanımayacak. Geçmişi düşünmeye vaktimizi ayırmışken içinden çıkılamayan duygular ise tuzu biberi olacak. Tabiri caizse ‘’aşk’’ ı gözden geçireceğiz.

Venüs Akrep Burcundayken Hangi Duyguları Yoğunlukta Hissedeceğiz?

  • Hızlı cevap verme
  • Sahiplenme
  • Yoğunluk
  • Kıskançlık
  • Merak
  • Alınganlık

Evliliklerimizi Konuşacağız

Gök kubbe 21 Kasım tarihinin bizim için sıradan bir tarih olmayacağını söylüyor. İlişkilerimize olan ilgimiz daha güçlenmekle kalmayıp radikal kararlara da ev sahipliği yapacak. Evlilikler ve yuvalar önemli sınavlar vermeye hazırlanırken kendimizi yıprattığımız konuları görebileceğiz. İlişkilerinde sorun yaşayanları, aşkta istediğini bulamayanları, kalbinde gizli çekmeceleri olanları ve pot kırmak istemeyenleri konuşturacak aşkın gezegeni.

Venüs;

  • Yüzümüzdeki Hüznü Alacak
  • Bize geçmişi hatırlatacak
  • Gittiğimiz yolları, verdiğimiz kararları düşündürecek
  • Geçip giden yılların arkasından bakarken ne gibi mücadeleler verdiğimizi gösterecek

Sevgi Emek İşidir

Venüs Akrep burcunda süzülürken bizlere sevmenin aslında sanıldığı kadar kolay olmadığı, bu sene diğer senelerden daha az sevip sevildiğimizi hatırlatacak. Öfkemizin sınırlarının olmadığını da hissettirecek bizlere. Ne olursa olsun, dünya ne gibi zorluk getiriyorsa getirsin yüzümüzdeki gülümsenin en büyük hazinemiz olduğunu göreceğiz. Çevremizle olan uyumumuza odaklanacağız. Sonuç olarak Venüs’ün Akrep burcuna geçişi daha meraklı, daha hararetli konuşmalara imza atmamıza sebep olabilir.

Venüs Sınırları Kaldırıyor

21 Kasım’da su burcuna geçiş yapacak aşk gezegeni sözünün arkasında duran ve konuşmaktan da geri kalmayan karakterimizi ortaya koyarken bütün sınırları ortadan kaldıracak. İlişkilerimizdeki karanlık ve aydınlık köşeleri masaya yatırırken konuşulmayanları konuşturacak. Dünya 2020’nin son virajlarında eteğindeki taşları dökerken bizler de konuşulmayanları konuşmaktan çekinmeyeceğiz. Venüs’ün dediği gibi; ‘’Artık sınır yok!’’

Bir Kelime Yeter Gemileri Yakmaya

Aşkın gezegeni kendisini en çok ilişkilerde, aşkta hissettirirken iki dudağımızın arasından çıkan sözlerin etkisini daha net göreceğiz. İkili ilişkilerdeki sorumluluklar ve sorunlar ön plana çıkabilir. Bu sorunları aşma şekli hepimizde farklı düşüncelere yol açabilir. Karşımızdaki kişiye karşı olan beklentilerimizi ve yüklediğimiz sorumlulukları yeniden gözden geçirdiğimiz bir gökyüzü transiti ile karşı karşıyayız. Zor zamanları ardında bırakmaya çalışan ve ilişkilerinde çeki düzen arayan kişilere de şahitlik edebiliriz.

Venüs Akrep Burcundayken Masaya Neleri Dökecek?

  • Önemli yazışmaları
  • Gizlenen ikinci telefonları
  • İşini bahane edip eve geç gelenleri
  • Estetiği ve kozmetiği abartanların yaşayacağı hayal kırıklıkları
  • İkili ilişkilerde geçmişin muhasebesini yapanları

Venüs Akrep Burcundayken Etkilenecek Yıllar;

  • 1975 ve 1982 yılları arasında doğan ve Uranüs’ü Akrep olanlar, Venüs’ün bu geçişinde evliliklerini, ilişkilerini ve dış görünüşlerini masaya yatırmak isteyecekler.

Kalpler Yumuşuyor Duvarlar Yıkılıyor

Uzun zamandır arasında sorunları olanlar ve ‘’asla barışmam!’’ diyenler aslında ne kadar büyük konuştuklarını yaşarken bir kez daha fark edecekler. Venüs, Akrep burcundayken konuşmalarında anlam göremediğimiz kişilerin kendilerini daha fazla ön plana atmaya çalışmalarını da seyrettirecek bizlere. Çevremizden yorulduğumuzu düşündüğümüz anda ise kendi kabuğumuza çekilmek konusunda tereddüt etmeyeceğiz.

Venüs Su Burcundayken Nelere Cesaret Edebiliriz?

  • Kendimize olan ilgimizi arttırıp dış görünüşümüzde önemli değişimler yapmaya.
  • Uzun zamandır biriktirdiğimiz bir birikim varsa bu birikimi kullanmak için daha fazla beklemek istemeyeceğiz.
  • Konuşmak istediğimiz ama konuşamadığımız kişilere karşı adım atmaktan çekinmeyeceğiz.
  • Bilerek ve isteyerek yalan söyleyen kişilerin gözlerinin içine bakmaktan da korkmayacağız

Su burcunda salınan Zühre bizlere hayatın içinden dokunuşlar sunarken planlarımızı ertelemememiz konusunda da rehberlik yapacak. Venüs Akrep burcundayken kendi sınırlarımızı yine kendimizin belirlediği bir sürecin başlangıcını yaptırtabilir.

Venüs’ün Akrep Seyriyle Bunları Daha İyi Fark Edeceğiz?

İnsanlığın en çok nüfus yoğunluğuna ulaştığı şu zamanda bile kendimizi yalnız hissedebiliyoruz. Hem çok kalabalığız hem de bir o kadar yalnızız. Birbirimizin ne konuştuğuna ve ne anlatmaya çalıştığına odaklanmaktan uzağız.

  • Dünya genelindeki bütün uzmanlar iyiliği ve güzelliği anlatırken birbirini takdir etmekten uzaklar. Birbirlerine tahammül edemeyen kişileri daha net fark edeceğiz.
  • Eylemler artsa bile çözüme yaklaşmayan kişileri fark edeceğiz.
  • Cevap isteyen kişilere verilen geri bildirimler dağınık olabilir
  • En önemlisi ise hayatta kalma duygusunu güçlü bir şekilde hissedeceğiz.

 

Astrolog Zeynep Turan

Yazının Bütün Hakları Saklıdır

Kaynak Gösterilerek Dahi Kullanılamaz

12.11.2020

Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...