Yükleniyor . . .

MARS YAY BURCUNDA (3 OCAK 2020)

2020 Mars Yay Burcunda

Gücümüzü aldığımız Mars 3 Ocak’tan-16 Şubat’a kadar Yay burcunda hareket ediyor. Mücadelemizi yansıtmamız gereken günleri işaret eden Mars, hadi toparlanın, pes etmek yok mesajı veriyor. Mars eğer bir insan olsaydı; gözü kara ve risk almaktan korkmayan biri derdim. Yay burcunun belirgin özellikleriyle bu huylarını daha da etkili bir şekilde yayacak dünyamıza. İnisiyatif almak, cesur adımlar atmak, kararlı davranmak bu seyrin şanından olacak. Ateş burcundaki seyri hepimize coşku verirken mantıklı adımlar atmak çok da kolay olmayacak. Çünkü olaylara, konulara, kişilere maalesef objektif yaklaşamayacağız.

Hoşgörü neydir, hatırlamamız gerek…

Yay burcu kimi zaman bencil kimi zaman da biraz düşünmeden konuşabilir. Mars’ın da etkisiyle bu davranışlar artarken pot üstüne pot kırabiliriz. Hızlı ve çevik olacağız ancak her konuda bu şekilde davranmak sizce de bazen sorun çıkarmaz mı? İşte bu durumu kontrol etmemiz ve törpülememiz gerek. Çünkü coşkuyla aldığımız riskler istediğimiz gibi sonuçlanmayabilir. En çok ben biliyorum, en doğruyu ben biliyorum demekten kendimizi alamayacağız. Aksini iddia edenlere ise tahammülümüz neredeyse hiç olmayacak. Eğer kendinizi bu tarz konuşmaların içinde bulursanız lütfen kendinize ‘hoşgörünün’ ne kadar değerli olduğunu hatırlatın.

Çok çalışkanız ama…

Aynı zanda birden fazla iş yapma kapasitemiz artacak artmasına ancak aynı anda yaptığımız tüm bu işlerden ne kadar verim alabileceğiz? Her yerde, her işin içinde olma arzumu zirvede olacak. Bu durum da bizleri hata yapmaya açık hale getirecek. Bu yüzden planlama yapmak çok önemli. Tabii ki belli başlı yeteneklerimiz var, işimizde başarılıyız ancak insanız unutmayın! Hata yapmak hiç zor değil…

Peki neler yapmalıyız;

  • Enerjimiz yüksek olacağı için yeni hobiler edinebiliriz.
  • Spora başlamak isteyenler için uygun bir dönem.
  • Alışkanlıkları bir kenara bırakmanın tam zamanı!
  • Yaşam alanınızda değişiklikler yapabilir, kendinize farklı bir ortam yaratabilirsiniz.
  • Toparlanması gereken işlerinize yönelebilirsiniz.
  • Çocuklarla zaman geçirmek önemli.

Burçlara mesajı;

KOÇ: Önünüze çıkan fırsatları çok iyi değerlendirmelisiniz.

BOĞA: Maddi kaynaklarınıza sahip çıkmalısınız.

İKİZLER: İkili ilişkilerde mücadelelere yaşanabilir.

YENGEÇ: Stresinizi çok iyi yönlendirmelisiniz.

ASLAN: Aşk hayatınız hareketlenebilir.

BAŞAK: Yaşam alanınıza odaklanmalısınız.

TERAZİ: Sosyal çevreniz ön planda olacak.

AKREP: Gereksiz harcamalara dikkat!

YAY: Yeni başlangıçlar sizi bekliyor.

OĞLAK: Rekabet artabilir.

KOVA: Yakın arkadaşlar gündeminizde olacak.

BALIK: Kariyeriniz yön değiştirebilir.

Astrolog Zeynep Turan

18.12.2019

Yazının her türlü hakkı saklıdır.

Günün Ruh Hali
Ay, öğleden sonra burç değiştiriyor. “Yanlış üslup, doğru lafın celladıdır” sözü hayatlarımızda yer edinecek. Dedikodular, bilinmeyen sırları ortaya çıkartacak.
Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...