Yükleniyor . . .

GÜNEŞ YAY BURCUNDA (21 KASIM 2020)

GÜNEŞ YAY BURCUNDA (21 KASIM 2020)

Kırılmalarla, yol ayrımlarıyla ve dönüm noktalarıyla ardımızda bırakmaya hazırlandığımız 2020, bize sonunda elveda diyecek. Yaşamlarımızı simgeleyen Güneş, güçlü olduğu bir burçlardan birisi olan Yay burcuna 21 Kasım’da geçerken yaşamlarımızdaki dönüm noktalarından kesitler verebilir bizlere.

Artık Duygularımıza Ket Vurmuyoruz

Doğru duydunuz, Güneş, Yay burcundayken içimizde tuttuğumuz duygularımızı daha fazla kısıtlamak istemeyeceğiz. İçimizde neyse dışımız o olacak kısacası. Söylenemeyenleri söyleten bir gökyüzü süreci hayatlarımızın her noktasında kendisini hissettirirken ‘’acaba’’ lardan sıyrılacağız. İsteklerimiz ve arzularımız da güçlü bir şekilde ön plana çıkabilir. Güneş, planlarımızda olan her maddeyi başarıyla gerçekleştirmek adına içimize bir toparlama gücü verebilir.

Ateş Burcundaki Güneş’in Etkileri Nasıl Olur?

21 Kasım tarihinde Yay burcuna geçecek olan Güneş, kendimize olan güvenimizi arttıracak. Dinleyici olan tarafımız ağır basarken kırılgan aile ilişkilerimizi de güçlendirmek isteyeceğiz. Fiziksel anlamda da kemiklerimizi güçlendiren ve D vitamini kaynağımız olan Güneş, aynı zamanda ilişkilerimizin iskeletine de iyi gelecek. Pamuk ipliğine bağlı ortaklıklar, hassas noktası olan ilişkiler ve kopuk olan aile bağları Güneş’in ateş burcuna geçmesiyle güçlenip beslenecek. 

Kimilerine Karanlık Kimilerine İse Aydınlık Bir Süreç Geliyor

Duyarlılığımızı arttıracak bir süreç bizleri bekliyor. Aramızdaki mesafeleri kaldırıp daha güzel iletişimler kurmak isteyeceğiz. 2020’nin başından bu yana paylaşmayı, sosyalleşmeyi azalttık, Güneş, Yay burcundayken sosyal yanımıza vurgu yapabilir. Ateş burcunda salınan Güneş, ateş burcunda hareket eden gezegenleri de harekete geçirecek. Güneş’in Yay hali aynı zamanda 30 Kasım’daki Ay tutulmasına da eşlik ederken;

  • Hak ve Hukuku
  • Adaleti
  • Miras davalarını
  • Maddi durumları
  • Geçmişi
  • Arkadaşlıkları
  • Hedefleri

Ve bunun gibi hayatımızdaki önemli noktaları konuşacağız. Güçlü kararlar almak konusunda artık tarafımızı belli etmek isteyeceğiz.

Güneş Yay Burcundayken En İddialı Gün;

  • 30 Kasım, 14 Aralık ve 18 Aralık tarihleri Güneş’in Yay burcunda en güçlü olduğu günler olacak.

Yasal Düzenlemeler Ateş Hattında

Güneş Yay burcundayken ülkelerin kendi içine kapandığını ve en önemlisi ise bu ülkelerin birbirilerine karşı olan yasal düzenlemelerine de şahitlik edebiliriz. Hızlı akan yeni nesil dünyamızda global şirketlerin de kabuk değiştirme çabalarına şahitlik ederken ekonomik anlamda önemli gelişmelerin de altını çiziyor Güneş’in Yay hali.

Yay Burcundaki Güneş Hangi Konuları Gündeme Taşır?

  • Dinler ve mezhepler
  • Uluslararası alanda söz sahibi olan şirketler
  • Kamusal kurumlar
  • Video oyun firmaları
  • Disiplin kurulları

İletişimimiz Ateş Burcunun Etkisiyle Kazancımıza da Yansıyacak

Güneş, Yay burcundayken kariyer anlamında da daha önce deneyimlemediğimiz süreçleri yaşarken bulabiliriz kendimizi. Nedensizce çıkışan yöneticiler, elindeki işleri zamanında teslim edemeyen personeller ya da sakar çalışanlar… Bunun gibi konular gözümüze daha çok çarparken kopuk ilişkileri onarmaktan da geri kalmayacağız. Güneş bizlere doğru iletişimin kazançla olan bağıntısını gösterebilir. Aç gözlü ve ilgisiz görünen kişiler ise ortaklıklarını bozabilir, sözleşmelerdeki küçük detaylara takılıp pürüz çıkarabilir. İletişimimiz, ateş burcunun etkisiyle kazancımıza yansıyacak.

Toparlayıcı Olan Taraf Olacağız

Özellikle sosyal hayatımızda eşitsizliğe ve adaletsizliğe olan tepkimiz, Güneş’in de yükseltici etkileriyle artabilir. Gökyüzü hak ve hukuka karşı olan düşkünlüğümüzün artacağının üzerinde duruyor. Sevgi, saygı ve hoşgörü duygularının gücünü yaşadığımız olaylarda daha iyi tecrübe edeceğiz. Üzerimizdeki yükümlülüklerden sadece biz sorumluyuz. Bu sorumlulukları başkalarına yüklemeye çalışan ve sürekli bencil olan kişilere karşı bile rencide edici bir tavırla değil, toparlayıcı bir tavırla yaklaşmayı isteyeceğiz. Küllerimizden doğmak deyimini yaşarken bulabiliriz kendimizi.

Yüklerimizi Hafifletiyoruz

Yılın sonuna doğru temkinli adımlarla ilerlerken, Güneş ve Yay burcunun etkilerini zihnimizin içinde daha güçlü hissedeceğiz. Kendimize karşı aşırı yüklendiğimiz tarafları tespit edip stresimizi azaltmak ise bizi ciddi anlamda rahatlatacak. Sınırlarımızı yeniden belirleyeceğimiz günler bizi bekliyor.

Astrolog Zeynep Turan

Yazının Bütün Hakları Saklıdır

Kaynak Gösterilerek Dahi Kullanılamaz

12.11.2020

Günün Ruh Hali
Çift ruhlu bir gün. Memnun olmakta zorlanabileceğimiz bir gün. Kafamıza taktığımız konulara bahane değil de çare aramak isteyeceğiz.Çift ruhlu bir gün. Memnun olmakta zorlanabileceğimiz bir gün. Kafamıza taktığımız konulara bahane değil de çare aramak isteyeceğiz.
Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...