Yükleniyor . . .

DOLUNAY KOÇ BURCUNDA (1 EKİM 2020)

Enteresan Olaylar Gündemimize Gelecek

Dolunay 1 Ekim 2020 Perşembe günü Türkiye saati ile 23:05’te Koç burcunda gerçekleşecek. En önemli ayrıntı ise bu dolunayın Türkiye’nin Natal haritası ile yakından ilgili olması. Bu nedenle Dolunay; Türkiye gündemine çok enteresan konuları taşıyacağını işaret ediyor.

Retrolara Bulanmış Bir Dolunay Gerçekleşiyor

Dolunayın arkasından eşlik eden Mars Retrosu ülkemiz için önümüzdeki 3 ayın çok önemli olduğunu vurguluyor. Dolunay, Koç burucunda gerçekleşirken Mars - Satürn 90’lığı Uranüs ile derece olarak iletişim kuracak. Ve bu da Uranüsyen bir dolunayın olacağını işaret ediyor. Devrim niteliğinde yaşanacak Dolunay hepimizin hayatına kırılmaları getiriyor. 2020 yılının başında gerçekleşen kavuşumlarda pandemiye giren ülkeler tekrar gündemimize taşınacak. 2020’nin en keskin Retrolara bulanmış dolunayında öncü burçlara teslim olan gökyüzü; pandeminin birçok ülkeden eş zamanlı artan rakamlarla dünya gündemini değiştireceğini, içe kapanmayı ve hava sahalarının kapanacağını vurguluyor. 

Dünyaca Ünlü Kuruluşlar Konuşacaklarımız Arasına Giriyor!

Satürn, Plüton ve Jüpiter’in birbirine yakın olması ve öncü burçlarda hareket etmesi bu dolunayın öncülüğünde aşı bulgularının gündeme geleceğini, özellikle yardım kuruluşlarının konuşulacağını, ilaç firmalarının kozlarını paylaşacağını ve birbirini yalanlayan bilim adamlarına şahit olacağımızın altını çiziyor. En önemlisiyse dünyaca ünlü yardım kuruluşlarını konuşacağız.

Gündemimize gelecek dünyaca ünlü kuruluşlar;

  • UNESCO
  • UNICEF
  • Dünya Ekonomik Forumu
  • Dünya Sağlık Örgütü
  • Uluslararası Çalışma Örgütü

Sokaklar Pandemiye Karşı!

‘’Gökyüzünde hepimizi harekete geçiren ve tepkiler verdiren güçlü bir dolunay gerçekleşiyor.’’

Bu da pandemiyi kabul etmeyen, maskeye isyan eden toplumlarında sokağa döküleceği anlamına geliyor. Gökyüzü devrim niteliğinde bir sürece girerken Mars Retro’sunun dolunayın etrafında olması da birçok global markayı yakından ilgilendiriyor. Bu da büyük markaların aldığı iddialı kararlara ve açıklayacakları kar -  zarar tablolarına işaret ediyor.

Dijitalleşme Eğitimin Her Alanına Sirayet Ediyor

Gökyüzü; Bilişim sektöründeki dev yatırımların eğitim sektörü ile sosyal medya ağalarının birleşmesine yoğunlaşacağını vurguluyor. Birçok ülkenin milli eğitim bakanlığının bu tip uygulamalarda daha aktif adımlar atacağını göreceğiz. Dolunay; dünya devletlerinin eğitimle ilgili karar veren kurumlarının sosyal medya uygulamları ile ortak iletişim ağı kurup kendi eğitim sistemlerini oluşturabileceklerini vurguluyor. Eğitim artık dijitalleşmekten öte olarak sosyal medya ağları ile birleşim yaklaşımı sergilemesi başka fonksiyonel durumları da ortaya çıkaracak. Devlet otoritelerinin sosyal medya ile bu kadar çok yakınlaşması bu konuda yeni yasal düzlenmelerin geleceğinin habercisi olabilir. Bazı sitelere erişim engeli gibi konuları yeniden konuşabiliriz.

Yeni Dönüşüm Süreci Çocuklarımızı Yakından İlgilendiriyor

Bu gerçekleşen dönüşüm süreci çocuklarımızı yakından ilgilendiriyor. Özellikle de ergenlik çağına girenleri ilgilendiriyor.

Dolunay; özellikle 2004-2012 yılları arası doğan birçok çocuğun duygu durumunu yükseltirken eğitim ile ilgili fikirlerinin değişeceğini, eforlarının değişeceğini ve ebeveynlerin de bu dolunayla birlikte yeni yöntemler arayacağını vurguluyor. Çocuklarımızın önüne bir anda getirilen yeni sistemler onların yeni alışkanlıklar edinmesine neden olabilir. Aileler bu konuda pedagojik destek almak isteyebilir. Bu alana yapılan talepler Dolunay ile birlikte artabilir.

Yardım Kuruluşları ile Ortak Düzenlenen Kampanyalar Artabilir

Dolunay ülkemizde savunmasız insanlara ve çocuklara ev sahipliği yapan kuruluşları da ön plana çıkaracak. Çocuk esirgeme kurumunda bulunan çocukların eğitimleri için düzenlenen kampanyalar gündem olurken bu tür kurumlara yardım eden ünlü isimlerde çok konuşulabilir. Ülkemizde bu alanda yardımlaşma kampanyaları düzenlenirken hayvan hakları problemleri hayvan barınaklarındaki koşulların iyileştirilmesi ile gündeme gelebilir.

Koç Burcundaki Dolunay Hangi Ünlülere Dikkat Kesilmemize Sebep Olabilir?

  • Bensu Soral (d. 23 Mart 1991)
  • Murat Yıldırım (d. 13 Nisan 1979)
  • Ezgi Mola (d. 29 Mart 1983)
  • Pelin Akil (d. 17 Nisan 1986)
  • Lady Gaga (d. 28 Mart 1986)
  • Ali Babacan (d. Nisan 1967)

Microsoft’un Sürdürülebilirlik ve Teknoloji Yatırımları Konuşulacak

2020 yılının başında sürdürülebilirlik ve teknoloji alanına yaptığı yatırımlar ile gündeme gelecek olan Microsoft’un bu konuda ne kadar yol kat ettiğini daha rahat görebiliriz. Microsoft, “Dünya için Yapay Zekâ” projesi dahilinde 47 ülkede organizasyonlara toplamda 137 farklı bağışta bulundu. Söz konusu kuruluşlar, Microsoft’un sunduğu yapay zekâ uygulamalarını tarım, bioçeşitlilik, iklim değişimi ve su gibi alanlarda kullanarak gezegenin korunmasına katkı sağladı. Fakat bu gibi yatırımların bağışların ve organizasyonların alt metinlerinde asıl amaçlarının neler olduğu açığa çıkabilir.

KOÇ BURCUNDA GERÇEKLEŞECEK DOLUNAY’IN BURÇLARA ETKİSİ

Gerek sosyal alanda olsun gerekse kişisel hayatta etkilerini güçlü bir şekilde hissedeceğimiz bu dolunay ateş burcunda gerçekleşirken burçlara olan etkisini rahatça gözlemleyebileceğiz.

KOÇ: Dolunay’ın ev sahibi sizsiniz. Bu süreçte paranızı iyi yönetmelisiniz çünkü sonrasında yaşanabilecek aksilikler sizi oldukça yorabilir. Kendinize güvendiğiniz zaman konsantrasyonunuz oldukça artıyor.

BOĞA: Olumlu özelliklere kalbinizde yer verin. İyileştirici gücünüzü toplayın! Size verilen önemli sırları hiç kimseyle paylaşmayın. İki kere üzülmek istemezsiniz.

İKİZLER: Kariyer konusunda hareketlenmeler söz konusu… Yeni bir işe başladıysanız ilk günden bazı sorunlar gündeme gelebilir. Eski işinize dönmeyi düşünüyorsanız dikkatli kararlar vermelisiniz.

YENGEÇ: Korkularınızı yönetin! Sağlam kararlar almak adına çevrenizdeki herkesin dolduruşuna gelmeyin. Çağrıldığınız her yere gitme konusunda iki kere düşünün.

ASLAN: Ekim ayında ev eşyalarınız ile oldukça sınav verebilirsiniz. Elektrikli aletleri çokça kontrol etmelisiniz. İlişki hayatınızda önemli yol ayrımlarınız olabilir.

BAŞAK: Elinizden her iş gelse de içinden çıkmakta zorlanacağınız bir takım durumlar söz konusu. Haksızlıklara karşı boynunuz kıldan ince. Bilgiye yönelip tartışmalardan uzaklaşmak size uygun bir tavır olacak.

TERAZİ: Akrabalık ilişkileriniz konusunda büyük günlerden geçiyorsunuz. Hakkınızı almaya çalışırken gereğinden fazla gurur yapmamalısınız. Maddi anlamda kontrollü olun.

AKREP: Öfkenizi kontrol etmek konusunda sıra sizde. Uzun zamandır söylemek istediğiniz cümleleri hoşlandığınız kişiye söylemek için doğru zamanı bulduğunuzu düşünüyorsunuz.

YAY: Maddi anlamda yoğun bir düzenleme söz konusu. Söz verdiğiniz durumları zamanında gerçekleştirmek sizin için önemli. Arkadaşlık ilişkileri konusunda sizden beklentisi olanlar çoğalacak.

OĞLAK: İçinizde çözmeye çalıştığınız durumlar ile mücadele içinde olabilirsiniz. Ruhunuzu ve kalbinizi rahatlatmak için yoğun bir çaba veriyorsunuz. Savunmasız olabilirsiniz.

KOVA: Bağlanma konusunda belli problemler baş gösterebilir. Dışarıdan ruhsuz ve soğuk bir görüntü çizebilirsiniz. Çeşitli aksaklıklar söz konusu.

BALIK: Dolunay’ın ruh haliniz üzerindeki etkilerini alelade olmayacak. Duygusal yoğunluğunuz artarken sevdiklerinize daha sıkıca bağlanıyorsunuz. İkili ilişkiler konusuna şüpheli yaklaşmanızın sebebi bambaşka olabilir.

Astrolog Zeynep Turan

Yazının Bütün Hakları Saklıdır.

Kaynak Gösterilerek Dahi Kullanılamaz.

21.09.2020

Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...