Yükleniyor . . .

VENÜS KOVA BURCUNDA (2019)

VENÜS KOVA BURCUNDA (2019)

Aşkın tanımı değişiyor.

Aşkın timsali Venüs, 1 Mart’ta Kova burcunda 25 günlük bir seyre başlıyor.  Dünyaya en çok benzeyen gezegenleri arasında yer alan Venüs, Kova burcunun rengine bürünürse kalplerimiz nasıl hisseder? Değişim ve sorgulayıcı yanı ile bilinen bu teknolojik burç aşkın da hapsolduğu sınırları genişletecek. Gelenekselden uzaklaşan birlikteliklere hazır olun. Kıskançlıkların en az olacağı böyle başka bir süreç daha göremezsiniz. Öncelikle Venüs Kova burcunda olanlar bu 25 günlük süreçte rahat edecek. Çünkü onların Venüs’ü rahat edeceği için özgürlüklerini en üst noktada yaşayacaklar. Peki bizler ne olacağız derseniz? Size açık söylemek isterim ki eğer sevgilinizin veya eşiniz rahatlığı sizi yoruyorsa cesaretini Venüs’ten daha da alabilir, Kova burcu fazı da bu sürece çanak tutabilir, kafasına göre davranabilir.  En önemlisi ise “ne var bunda abartıyorsun “savunmalarını da beraberinde getirebilir.

Venüs alışverişte uçlukları da beraberinde getiriyor.  Yani bugüne kadar hayatta almam dediğiniz şeyleri alabilir hatta önümüzdeki günlerde katılacağınız bir davet ya da düğün var ise hiç olmadığınız kadar farklı giyinebilir ya da niye ben bunu giydim diye sonradan kendinizi eleştirebilirsiniz. Aslında sevme ve güzellik gezegeni Venüs Kova burcunda daha uç daha rahat daha patavatsız bir ruha bürünüyor. Hâl böyle olunca sevgili Twitburc okurları önümüzdeki 25 gün boyunca kim ne giydi, kim rüküş ya da yok artık daha neler diyebileceğimiz görüntülere de şahitlik yapacağız. Halbuki Kova burcu geleceği keşfedip bugüne taşıma telaşını niye şimdi bizim başımızı döndürdü derseniz aslında hepimize biraz uçluk veriyor diyebiliriz.  Önümüzdeki günlerde bir anda başlayan bir anda yakınlaşmaya dönüşen ilişkiler an meselesi olabilir.   Hiç ummadığınız kişileri yan yana görebilirsiniz.  Bu arada hanımlar beyler, eğer ilişkinize başladığınız dönemde Venüs Aslan burcunda hareket ediyorsa eşiniz veya sevgilinizle ilgili bilmediğiniz şeyler öğrenebilirsiniz. 

Merkür Retro’da-Uranüs ise Boğa burcunda, bir de üzerine su burcunda Yeniay!

Sizin anlayacağınız gökyüzünde inanılmaz bir hareketlilik var ve bu hareketlilik aynı şekilde yeryüzüne de yansıyacak. Venüs, sadece kendi başına bir köşede risk alalım demeyecek. Sosyal hayatımızın yoğunluğuna yetişmek zor olurken Güneş ve Merkür-Neptün yeni bir havaya büründüğü için bugünlerde alkolü kaçıranların da sayısı artabilir. Tabi hızlı gündem, ara sıra dengemizi kaybetmemize sebep olabilir aman bastığınız yere dikkat edin. Çünkü bu ay en çok düşmelere şahit olacağız. Venüs’ün Kova burcundaki seyri evet güllük gülistanlık ancak bu döngüde gökyüzünde yalnız bırakmayacak. 5 Mart’ta Merkür Gerilemesi hemen Venüs’ün Kova burcundaki seyrinin önünde başlarken, bir burç sonra olan Koç burcunda da başka bir şenlik var.  6 Mart’ta Uranüs’ün devir teslim töreni sıradaki burç Boğa burcuna yaparken 2019 yılında hayatı en değişen burçlar arasında yer alacak, Koç burçları! Bitti mi, hayır.  6 Mart’ta Güneş’in yanına gelen Ay, su burcunda Yeniay gerçekleştirecek. Yani yoğunluk had safhada!  Dünya adeta baş döndürecek. Bu seyirde eğer siz bir estetik operasyon düşünüyorsanız kendinize büyük bir haksızlık yapmış olursunuz. Saçınıza uzun sürecek bir işlem yaptıracaksanız yine bu ayın doğru bir ay olmadığını artık çok iyi biliyorsunuz.

Maddi, manevi desteklenmek istiyoruz.

Venüs yalnızca manevi isteklerimizi değil manevi isteklerimizi de karşılar. Sevdiğimiz kişiler tarafından desteklenmek isteyeceğiz. Hani hayatımızda ‘güvendiğim dağ’ diye ifade ettiğimiz kişiler vardır ya işte o kişilerden destek görmek isteyecek, gerçekten de doğru kişi için güvendiğimiz dağ dediğimizi anlamak isteyeceğiz. Evet bu noktada şöyle bir sorun çıkıyor. Yaşamımızın akışından kime güvenip güvenmeyeceğimizi kendimiz belirliyor, ben sana güveniyorum cümlesini kendi hislerimizle kuruyor ve karşımızdaki kişiye de bu sorumluluğu biz yüklüyoruz. Belki de o kişi güvenilen dağ olmak istemiyor. İşte bu noktada yaşayacağımız hayal kırıklıklarını çok iyi yönetmeliyiz. Hatta sık sık kendimize olumsuz ihtimalleri sık sık hatırlatmalıyız. Yazımın bu satırlarını okurken gönül ferman dinlemiyor dediğinizi duyar gibiyim, unutmayın gönül sizin gönlünüz.

Kimse haksız değil ama herkes haklı da değil.

2018 yılının son aylarında ilişkiye başlayanlar burada mı? Size söylemek istediklerim var. Özellikle ilişkiniz yeni başlamış olmasına rağmen bir türlü sorunlardan kurtulamadıysanız asıl sorunun ne olduğunu çok iyi anlayacağınız günler yaşayacaksınız. Biz birbirimizi çok seviyoruz ancak bir türlü anlaşamıyoruz diyenler size de söyleyeceklerim var. Hangi konularda anlaşamadığınıza lütfen çok dikkat edin. Sorun hayatınıza müdahale edilmesi mi yoksa sizin birlikte olduğunuz kişinin hayatına karşı aşırı müdahaleci olmanız mı? Evliliğinize, birlikteliğinize dair şüpheleriniz varsa açık açık dile gelme vakti demektir. Venüs’ün Kova burcundaki seyrinde dedektiflik yapmaya gerçekten de gerek yok.

Not: 14 Mart'ta Venüs-Kova'nın 15 derece ile kalbinden geçecek. 14 Mart geldiğinde duygularımızı tartarken ben de sizlere bu ufak notu hatırlatacağım. Venüs'ün en cengaver günü!

Astrolog Zeynep Turan

20.02.2019

Yazının her türlü hakkı saklıdır.

Günün Ruh Hali
Ay Başak burcunda. Sorumluluk sahibi olmak başka dediğimiz bir gün olacak. Sevgilisinden ilgi görmek isteyenlerin sayısı artıyor! Duygusallığımız pik yapabilir!
Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...