Yükleniyor . . .

VENÜS BAŞAK BURCUNDA (2019)

VENÜS BAŞAK BURCUNDA (2019)

21 Ağustos’u bir kenara not alın derim. Aşk gezegeni Venüs, titizliği ile bilinen Başak burcuna geçiyor. Titizlik yazınca tabi aklınıza ilk olarak etrafı toparlamak geldi. Şimdi bu düşünceden yavaşça uzaklaşın. Çünkü bahsettiğim titizliği düşüncelerimizde yaşayacağız. Gökyüzünün her yanını, Başak burcu hakimiyeti altına alırken, aşk ve ilişkiler konusunda en ince detaya kadar düşündürmeyi planlıyor. Detaycı, eleştirmeyi seven, plansız hareket etmeyen bir burcun ruhuna bürünecek olan Venüs, aşkta da aynı özellikleri gösterecek ve ikili ilişkilerde anlaşmayı zorlaştıracak.

Aşkın da hesapları vardır.

Venüs’ün Başak burcundaki misafirliği süresince aşk adına değişimler yaşayacağız. Sevdiğimiz kişi için ödün verdiğimiz değerlerimizi yeniden elde etmek için uğraşacağız. Yeter ki mutlu olsun diye yaptığımız vazgeçişler yerini benliğe bırakacak. Bu demek değil ki aşkımızdan vazgeçeceğiz. Yalnızca kendimizi ön plana almayı öğreneceğiz. Özellikle tek tarafın baskın olduğu evlilikler, aşklar bu süreci çok net yaşayacaklar.

Sevgi aşkı yener mi?

Sevgi mi daha büyük yoksa aşk mı? Sevdiğinizi mi tercih edersiniz yoksa aşkı mı? Okuyunca aynı gelen bu kelimelerin aslında ne kadar da farklı olduğunu görmeye hazır olun derim. 14 Eylül’e kadar Başak burcunda hareket edecek olan Venüs, duygularda da titizliği ön plana çıkaracak. Her ne olursa olsun kalp kıranı değil, kalbi onaranı tercih edeceğiz. Çok aşığım demek yerine sevgiye saygı duyuyorum diyeceğiz. Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak diye kendimize sözler vereceğiz.

Başka neler olacak?

  • Yeni bir ilişkiye başlamak zorlaşırken, birilerini beğenme konusunda da egolu davranışlar ortada kol gezecek.
  • İnsan ilişkilerinde kişisel menfaatler ön plana çıkarken, ikili ilişkilerde güç savaşları yaşanacak.
  • Duygusal sarsıntılar azalırken, kalbimizi dinlemek yerine mantığımızı devreye sokacağız.
  • Her türlü sosyal ilişkilerimizde emek temasını öne çıkarıp, emek sarf etmediğine inandığımız kişileri hayatımızdan kolayca çıkaracağız.
  • Adaletsizliğe göz yummak artık söz konusu olmayacak.
  • Venüs’ün Başak burcundaki misafirliği sırasında, kendimize yük olduğunu hissettiğimiz, kullanmadığımız eşyaları hayatımızdan çıkarabiliriz.

Eleştiriye tahammül etmeyeceğiz.

Her ne kadar içimiz sevgi dolu olsa da kendi egomuzu yenip sevgimizi belli etmek konusunda cimri davranabiliriz. Emek verdiğimiz konular üzerinden eleştirilmekten ise hiç hoşlanmayacağız. Aşırı ve yersiz eleştiriler ile hem kırılıp hem de kırılabiliriz. Her türlü sosyal ilişkilerimizde emek temasını öne çıkarıp, emek sarf etmediğine inandığımız kişileri hayatımızdan kolayca çıkaracağız.

Astrolog Zeynep Turan

Yazının her türlü hakkı saklıdır.

06.08.2019

Günün Ruh Hali
Çift ruhlu bir gün. Memnun olmakta zorlanabileceğimiz bir gün. Kafamıza taktığımız konulara bahane değil de çare aramak isteyeceğiz.Çift ruhlu bir gün. Memnun olmakta zorlanabileceğimiz bir gün. Kafamıza taktığımız konulara bahane değil de çare aramak isteyeceğiz.
Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...