Yükleniyor . . .

2019 MERKÜR TEKRAR ASLAN BURCUNDA

2019 MERKÜR TEKRAR ASLAN BURCUNDA

Kim kimin âhını aldı ortaya çıkacak.

Merkür neler yaptı değil mi? Adeta unutulmaz bir temmuz yaşattı ve çoğu kişi için bu unutulmaz ay biraz keyifsiz anılarla dolup taştı. İletişimi, zekayı, anlaşılmayı ve kendini ifade etmeyi, doğruyu, yanlışı temsil eden semanın en hareketli ve dinamik gezegeni Merkür, 11 Ağustos’tan 29 Ağustos’a kadar Aslan burcunda seyre çıkıyor.

Tüm gerçekler birer birer ortaya çıkarken âh alanlar için de zor günler başlayacak. Sabit nitelikli bir burçta hareket edecek olan Merkür, iletişimin mizacını değişeceğini işaret ederken, kim kimin hakkını yedi, kim kötülüğe seyirci kaldı, kim kimin âhını aldı? Hepsinin ortaya çıkmasına neden olacak. Yaşadığımız sorunların nedenlerini ve çözümlerini göstermeyi kendisine görev bilen Merkür seyre dalanları da uyaracak.  Bu süreçte Yeşilçam filmlerini aratmayacak anlar yaşanırken, kendi hayatlarımızın kahramanı olmaktan da geri kalmayacağız.

Merkür, kendinize gelin diyor.

Ağustos ayına dair bir gerçek var ki o da hepimizin bu aya oldukça yorgun başlamış olması. Değişimlerin öncüsü olan bir ayı geride bırakırken mücadele etmekten de bitap düştük. Gösterişi seven Aslan burcunun ruhu ile mücadele edecek olan Merkür hadi diyor, kendinize gelin ve kaldığınız yerden hayata devam edin. Merkür’ün Aslan burcundaki seyri kendi hikayemizi yazmamız için adeta bize bir şans verecek. Yeni başlangıçlara adım atmaya cesareti olmayanların en büyük destekçisi olacak.

Yanlış yargılar, yanlış kararlar, yanlış insanlar…

Merkür’ün Aslan burcundaki seyri ikili ilişkilere, dostluklara, iş ilişkilerine vurgu yapacak. Kalabalık ortamlarda yer almak, sosyalleşmek, söylediklerimiz ile yaptıklarımızın bir olması çok daha önem kazanacak. Kolektif bilincin çok daha etkin olacağı bu süreçte birbirimize iyi gelmek için de uğraşacağız. Herkesin hayatında iyi ya da kötü değişimin olacağı bu süreçte kimin kime destek olacağını da göreceğiz.

Merkür, Aslan burcundayken bireysel düşüncelerimiz daha da önem kazanacak. Kendi düşüncelerimize çok daha önem verirken, aynı zamanda çevremizdeki kişilere de empoze etmeye çalışacağız. Herkesin ben bilinci artarken, bazı yanlışları görmek de bir o kadar zor olabilir. Hedeflerimiz için var gücümüzle çalışırken en ufak olumsuz söylemde akıl karışıklığı yaşayabiliriz. Bu sebeple ciddi bir adım atmadan önce en az iki kere düşünmeli, emin olduğumuzdan dahi emin olmalıyız.

Merkür Aslan Burcunda In:

Hakkını arayan hakkını alacak.

Merkür Aslan Burcunda Out:

Yalnız kalmak.

Astrolog Zeynep Turan

05.08.2019

Yazının her türlü hakkı saklıdır.

Günün Ruh Hali
Çift ruhlu bir gün. Memnun olmakta zorlanabileceğimiz bir gün. Kafamıza taktığımız konulara bahane değil de çare aramak isteyeceğiz.Çift ruhlu bir gün. Memnun olmakta zorlanabileceğimiz bir gün. Kafamıza taktığımız konulara bahane değil de çare aramak isteyeceğiz.
Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...