Yükleniyor . . .

2019 KOVA BURCUNDA DOLUNAY

2019 KOVA BURCUNDA DOLUNAY

15 Ağustos 2019’da Türkiye saati ile 14:30’da Kova burcunda Dolunay gerçekleşmeye başlayacak. Venüs’ünde dahil olacağı Dolunay aynı zamanda mücadele gezegeni Mars’tan da destek alarak aşkın, sevginin, tutkunun, birlikteliklerin aslında ilişkilerin hangi boyuta geldiğini anlatacak. Kova burcu özünde bireysel bir burçtur ve geçmişten değil, gelecekten beslenir. O yüzden de Kova burçlarının sabırsızlığı bu Dolunay ile hepimizin ruhuna işlerken bir süreliğine Kova burcu gibi düşünüp Aslan burcu gibi tepki vereceğiz. Neyse ki kısa süreli olacak.  

At adımına göre değil, adamına göre yürür.

Sabit burçta gerçekleşecek Dolunay bizlere soruya soruyla cevap verdirtecek! Zekâmızı parlatırken sözlerimiz, iletişimimiz soru cevap şeklinde ilerleyecek ve tabi ki beklentilerimiz çok ama çok yüksek olacak. Dolayısıyla ben ne olacağım, nereye gidiyorum sorularını sorduran bir Dolunay yaşayacağız.  Bu da tüm ilişkilerde kim el üstünde tutuyor kim kime çektiriyor bayram seyran demeden Dolunay fazı ile gösterecek.

Kaldır perdeyi aradan, kalır sana Yaradan…

Güneş’in en tepe noktasında Ay ve Güneş birbirine meydan okurken, aynı zamanda birbirlerinin de rollerini çalmaya çalışacaklar. Semada Güneş’in yanında saf tutan Mars, Venüs ve Merkür gökyüzünü tamamen ateşe boyayacak. Aynı zamanda Merkür-Chiron ilişkisini de düşünecek olursak son 2,5 yıldır evliliğini bitirenlere, ilişkisinde iletişim yolu bulamayanlara Kova burcundaki Dolunay yardımcı olacak, yeni bir anlaşma yolu buldurtacak. Eğer son 2,5 yıldır eşinizle, sevgilinizle aranızda maddi bir ilişki olduysa bugünler de gözünüzdeki perde kalkacak. Sevginizin, ilişkinizde nerede durduğunu, bu ilişkinin çıkarlar üzerine mi kurulu olduğunu, aslında iyi niyetinizin kullanılıp kullanılmadığını, birbirinize iyilik mi yaptınız yoksa iyilik yapanın hep tek taraf mı olduğunu bu Dolunay ile fark edeceksiniz.

Kova burcundaki Dolunay ilk olarak hedefine ilişkileri alacak. Hatta ve hatta Dolunay günü gelmeden Kurban Bayramı’nda dahi aklınızı kurcalayan soru işaretleri olacak. Bireyselliği ön plana çıkaran günler yaşarken, kendi bildiğinizi yapmak, kendi kabuğunuza çekilmek isteyebilirsiniz. Burcunuz ne olursa olsun gök kubbedeki sabit burçların ruhuna bürünüp bu Dolunay’ı çok daha bireysel, çok daha kendinize özgü geçirebilirsiniz.

Dolunay yalnızca ilişkilere güncelleme atmıyor.

15 Ağustos’ta yaşayacağımız Dolunay’ın bir diğer hedefi ise teknoloji olacak. Dolayısıyla Ay’ın, Zodyak’ın geleceği temsil eden burcunda Güneş’in ışığını çalıp ruh bulması teknolojinin de bilimin de hangi boyuta geldiğini göstermemizi sağlayacak. Tabi ki bu süreç bir gecede olmayacak. Ortaya çok farklı senaryolar atılırken, kirli bilgilerle de uğraşmak zorunda kalacağız. Uluslararası arenada hackerlar, siyasetçilerin gizli bilgileri, bankalar, gizli telefon görüşmeleri ortaya çıkarken dinlemek için hepimiz birer ikişer sıraya girebiliriz. Teknoloji burcu teknik ve rasyonel burç Kova’da ruh bulacak Ay hepimizi sebep sonuç peşine düşürecek. Bu sefer bilimi, kanser modellerinin hangilerine çözüm getirdiklerini, ilaç sektöründeki devrimleri hatta globalde yönetici ceo değişikliklerine kadar pek çok şaşırtıcı bilgi okuyacağız. Kova burcunda gerçekleşecek Dolunay, Çin’i yakından ilgilendirirken uzak doğunun teknolojide hangi uç boyutlara geldiğini de göreceğiz.

  • Teknolojinin yeni kavramları, gündelik hayata girecek ürünleri, trendler değişecek.
  • Dijital platformlarla ilgili sansasyonel haberler duymaya devam edeceğiz.
  • YouTube ile ilgili yaptırımları, YouTube yeni ara yüzlerini bu dönemde konuşacağız.
  • Microsoft hisseleri ile gündeme gelebilir. 1975 kuruluşlu kurum bir bölümünü sattığını duyurabilir.
  • Teknolojiye dair bankacılık sistemleriyle ilgili sorunlar yaşanabilir. Bizler de bu sistem hatalarından kaynaklı sorunlara maruz kalabiliriz.
  • Hackerları, yazılımcıları, dijital platformlarda çalışan üst düzey yöneticileri yakından ilgilendiriyor bir Dolunay yaşanacak.

Güneş, kendisini en iyi hissettiği burçta yükselirken aşk gezegeni Venüs’te yanında destek oluyor. Bu süreçte tanıdığımız, bildiğimiz, telefonlarımızda sabahtan akşama kadar tükettiğimiz markaların, sosyal medya platformlarının tasarım değişikliğine gittiğini görebiliriz. A’dan Z’ye gelişerek değişen teknoloji gündelik hayatımıza da yansıyacak.

Evvel can, sonra canan dedirtmesin aman dikkat!

Dolunay’ın yükseleni ise Yay burcu olacak. Bu da tüm yaşadıklarımızı hak edip etmediğimizi, birilerini affedip affedemeyeceğimizi de satır aralarında konuşturacak. Hava burcunun en bilmiş burcunda ruh bulacak Ay’ın en Dolunay halinde gerçekleşmesine rağmen gökyüzü ateşe teslim olacak.  Bu da görselliğin ön plana çıkacağı anlamına gelecek. Dolunay’ın en dikkat edilmesi gereken tarafı ise teknolojik aletlerden çıkabilecek yangınları olacak. Dolunay’ın bu durumu desteklediğini bilerek daha temkinli olmanızı tavsiye ederim. Özellikle seyahate gidecek olanlar teknoloji ile sınanmak istemiyorsanız her şeyi iki kere kontrol edin derim.

Genelde Ay,  Yeniay veya Dolunay fazını tamamlarken tüm dinlerin özel günlerine denk gelir. Bu sefer böyle olmadı. Ne hikmettir ki bu defa Kurban Bayramı’nın enerjisi önce ortaya çıkıp sonradan Dolunay’ın yaşanacak olmasının da özel bir anlamı olduğunu anlayacağız.

Burçlara Etkileri;

KOÇ: Dolunay, hedeflerini belirlemende sana yardımcı olacak. Yarım kalan işlerini hallederken son zamanlarda sekteye uğrayan sosyal hayatını da hızlandıracaksın. Aynı zamanda her zaman olduğunuzdan çok daha duygusal ve kıskanç olabilirsin. Ailevi konularda ödemelerle ilgili çıkacak ekstralar sorumluklar alman gerekebilir.

BOĞA: Hava burcunda gerçekleşecek Dolunay, konuşmalarınızı iddialı, sert, hatta tartışmaya yakın hale getirebilir. Bu süreçte sabırsız olduğunu öğrenecek ve çevrendekileri bu sabırsızlığın ile sınayacaksın. Olayların analizini yapmak, eski ilişkilerinizi gizliden gizliye araştırmak yaşayacağın olaylar arasında.

İKİZLER: Kariyer anlamında dönüşümlerle dolu bir süreç seni bekliyor. Eğer 2016 yılında sektör değişikliği gerçekleştirdiysen, hava burcundaki Dolunay sana yine köklü bir değişim yaşatabilir. Dolunay sana iş alanında yenilikler yapmak ve maddi kaynaklarını kuvvetlendirmek adına cesaret verecek.

YENGEÇ: Kendinizi şanslı hissedebilirsin. Çok daha meraklı ve öğrenmeye yatkın olacaksın. Açılmaz gibi düşündüğün şans kapılarının anahtarlarını bu kez Dolunay sana hediye ediyor. Hayatında sana kimin destek kimin köstek olduğunu görecek kendine yeni bir yol haritası çizeceksin.

ASLAN: Parasal anlamda kaygıların varsa ve kendini geride kalmış hissediyorsan karşıt burcunda gerçekleşen Dolunay içini rahatlatacak. Hem maddi yönden rahatlayacak hem de psikolojini rahatlatacak bir sürece giriyorsun. Bu süreçte kişisel seyahatlerin artarken kendini geride kaldığını düşündüğün her türlü organizasyonun içinde de bulabilirsin.

BAŞAK: Parasal anlamdaki sorunların hızla çözülürken, iş hayatında daha başarılı olmak isteyeceksin. Dolunay’ın etkisi ile geçmişin tozlu sayfalarını kurcalarken omuzlarındaki yükü de indireceksin. İkili ilişkilerin adına seni büyük değişimler bekliyor. Kim haklı kim haksız ortaya çıkacak.

TERAZİ: Hukuksal problemi, devlete bağlı işi ve uzun zamandır beklediği toplu bir parası olan Terazi burçları için bu Dolunay güzel haberler getiriyor. Çözüme kavuşturmak istediğin konular sonuçlanırken, bazı konularda yaşayacağın bitişlerin senin hayrına olacağını unutmamalısın. Kendi alanlarını korumak için girişimlerinin artacağı günlerdesin, değerlendirmelisin.

AKREP: Kaygılarını yönetmekte zorlanabilirsin. Ticaret ile uğraşan bir Akrep burcuysan bu Dolunay seni hızlı hareket etmeye ve hızlı düşünmeye itebilir. Yaşam senin için birçok konuda hızlı alırken, yaşam alanlarına dair birtakım insanlarla sert ve net konuşmalar yapabilirsin. Son 2,5 yıldır değiştirdiğin düzenini tekrar değiştirebilirsin.

YAY: İlişkisinde sorun yaşayan, evliliği rutinleşen ya da platonik aşka tutulan bir Yay burcuysan gerçeklerle yüzleşmeye hazır olmalısın. Kalbinin yoğunluğu hayatına da yansırken Dolunay’ın etkisi ile fevri kararlar alabilirsin. Hiç aklında olmayan insanların seninle iletişime geçmesi bazı gerçekleri de ortaya çıkaracak.

OĞLAK: Dolunay’da keskin ve katı yanların ortaya çıkarken, dağınık ve müşkül çalışanlara karşı davranışların dikkat çekecek Oğlak burcu! İş hayatında net konuşmalar yaparken, sessizliğe bürünerek kendi işlerini başaracaksın. Sevdiğin veya değer verdiğin insanların arasında kalıp, onları uzlaştırmak için yardım etmek zorunda kalabilirsin.

KOVA: Kendini yenilenmiş hissedeceksin. Senin için temizlik zamanı, evinde hayatında seni zorlayan, gereksiz olduğunu düşündüğün kim varsa, ne varsa hayatından çıkaracaksın. Kazanımları yüksek bu süreci yönetirken ilişkine de renk katma çabasına girebilirsin. Her şeyin yalınlaşmaktan uzak olduğunu düşündüğün bugünlerde Dolunay bu konuda yanıldığını hatırlatacak.

BALIK: Hava burcunda gerçekleşecek Dolunay, durup, dinlenmeni ve zihninde hayatını sorgulamanı sağlayacak! İlişkilerinde daha çok geleceğini düşündürecek bu Dolunay, iş hayatında da beklentilerini arttırabilir. Eğer evli bir Balık burcuysan şu döngüde eşinin ailesindeki sorumluluklar seni birazcık yorabilir.

Astrolog Zeynep Turan

07.08.2019

Yazının her türlü hakkı saklıdır.

Günün Ruh Hali
Ay Akrep burcunda. Hafızamızı tazeleyebilir, sık sık geçmişe yolculuk yapabiliriz. Yalnızlar, artık kalplerini dolduracak bir aşk isteyebilirler.
Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...