Yükleniyor . . .

2019 GÜNEŞ ASLAN BURCUNDA

Güneş kendini en iyi hissettiği burçta hareket etmeye başlıyor. 

Yaşam kaynağı Güneş astrolojide de canlılığı, aydınlanmayı, ışığı ve egoyu temsil eder.  Kim olduğumuzu ve kaderimizi etkileyen, öz burcumuzu belirler. Işığı yöneten Güneş, bulunduğu burcun özelliğini arttırır, onu daha görünür hale getirir. Güneş’in yeri, burcu ve diğer gezegenlerle ilişkisi çok önemlidir. Bu yıldızda doğan ya da doğmayan herkes etkilerini farklı şekillerde de olsa hisseder. Hayat, canlılık, mertlik, cömertlik, bilinç, özveri, dikkat çekmek, otorite, şov, cesaret, şöhret bu gezegenin temsil ettiği özellikler arasındadır. Gezegen sistemin kalbi olan Güneş, vücutta da aynı şekilde öncelikle kalbi yönetir. “Krallar Burcu” olarak adlandırılan Aslan, bu yıldızın tek yöneticisidir ve bugün itibari ile de Aslan’da hareket etmeye başlayacak. Güneş olmadan yaşam söz konusu bile değilken, Astrolojide Güneş hangi burçta hareket ederken doğarsanız öz burcunuz o olur. Güneş sizin bireyselliğinizi, kendinize özgü karakterinizi, amaçlarınızı, kararlığınızı, gururunuzu, canlılığınızı, kişisel başarınızı, sosyal başarınızı ve kalbinizi yönetir.

Güneş enerjimizi tazeleyecek.

Güneş, 23 Temmuz’dan 23 Ağustos’a kadar Aslan burcunda hareket ederken cesareti ve egoyu temsil edecek. Başarabileceklerimizin sayısı artarken, kendimize olan güvenimizi de geri kazanacağız. Kendi bildiğimizin doğru olduğuna o kadar inanacağız ki bir başkasının bildiğinin doğru olabileceğini kabullenmemiz oldukça zorlaşacak. Anlayacağınız ortalık daha da ısınacak. Sosyal hayatımız daha da hareketlenecek. Eğlenmek, gezmek önemli olacak.

Aslan burcunun ilk on gününde doğan Aslan burçları; karakteristik olarak etkili ve güçlü kişilerdir. Liderlik vasfı taşırlar ve yetenek gerektiren alanlarda başarılı olurlar.

Aslan burcunun ikinci on gününde doğan Aslan burçları; kültürel ve sanatçı yönleri gelişmiş olur. Gösterişin en ihtişamlı halini taşımak isterler ve düşüncelerini kabul ettirmek için baskın olurlar.

Aslan burcunun üçüncü on gününde doğan Aslan burçları; yenilikçi ve hareketlidirler. En çok cesur yanları konuşulur ve yeni bir işe başlamaktan kolay kolay çekinmezler. Aynı zamanda alımlı ve güzel olurlar.

Astrolog Zeynep Turan

15.07.2019

Günün Ruh Hali
Ay Akrep burcunda. Hafızamızı tazeleyebilir, sık sık geçmişe yolculuk yapabiliriz. Yalnızlar, artık kalplerini dolduracak bir aşk isteyebilirler.
Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...