Yükleniyor . . .

2015 Astrolojik Anne-Bebek Burç Yorumları Yazısı

2015 Astrolojik Anne-Bebek Burç Yorumları Yazısı

  • Koç

Cesaretiyle ünlü koç burcu kadınları, çocuklarına ilk önce bunu öğretecektir. Size dürüst olunduğu sürece çok eğlenceli bir anne olacaksınız. Koç Burcu bebekleri, canlı, hareketli ve eğlencelidir. Sabırsızlık ve inatçılıkları sizi zorlayabilir.2015 de Koç burcu anneleri; 4 Nisan’ da gerçekleşecek Ay tutulması sizi ufak bir sınava tabii tutacak. Eğer çocuk yapmak isteyen bir Koç burcuysan, 8 Nisan’ da biten Jüpiter gerilemesinin sona ermesi, senin için iyi bir fırsat olacaktır.

  • Boğa

Boğa burcu kadını hırslıdır. Bu hırsını çocuğuna da geçirip ona başarılı olmayı öğretecektir.  Her zaman çocuğunun arkasını toplayacak bir annedir. Boğa burcu bebekleri kendileri de hafızaları da güçlü bebeklerdir. Duygusaldılar. Renk ve sese karşı aşırı hassastırlar.2015 de Boğa burcu annelerinin Temmuz’ da yaratıcılığının arttığı bir dönem. Jüpiter’ in 5. Evinize geçmesiyle çocuğunuzla olan iletişiminiz artacak. Eğer aileni genişletmek istiyorsan Ağustos ayı bebeğini kucağına almak için iyi bir dönem.

  • İkizler

İkizler kadını evine ve çocuklarına bağlı bir kadındır. Klasik bir anne rolünden sıyrılıp, çocuğunun en yakın arkadaşı olacaktır. İkizler burcu bebekleri özgürlüğüne düşkün, hareketli bebeklerdir. Konuşmayı çabuk sökebilirler. Dilsel ve matematiksel zekaları iyidir.2015 de İkizler burcu anneleri yaşayacakları, (21 Ocak) Merkür gerilemesinin etkisiyle, iletişim kurmakta bu dönem zorluk çekebilirler. Anne olmak isteyen İkizler, 16 Haziran’ da Yeniay sizin burcunuzda! Bu şanslı dönemi değerlendirebilirsiniz.

  • Yengeç

Yengeç burcu kadını sahiplenicidir. Her koşulda onu koruyup kollayacak şefkatli bir annesi olduğunu bilir. Yengeç burcu bebekleri uysal, çekingen ama sevilmeyi bekleyen bebeklerdir. Annelerine düşkündürler, yalnız kalmaktan hoşlanmazlar.2015 de Yengeç burcu annelerini neler bekliyor? 2 Haziran’da Dolunayın etkisine giren Yengeç anneleri çocuklarıyla olan ilişkilerinde güçlü bağlar elde edecekler. Yılın ilk Güneş tutulmasının yaşandığı tarihte(20 Mart), anne olmak isteyen yengeç burcu kadınları için harika bir fırsat olacaktır.

  • Aslan

Aslan burcu kadınları çocuklarına fazlasıyla düşkündürler. Özel hayatıyla anneliği beraber yürütür. Çocuğunun başarılı olabilmesi için elinden geleni yapar. Aslan burcu bebekleri, zekidirler ve çabuk öğrenirler. Fazla baskıdan hoşlanmazlar. 2015 de Aslan burcu annelerinin, Temmuzda Jüpiter’in Başak burcuna geçmesiyle, kendini ifade etme şekilleri değişecek. 14 Ağustos ve 23 Temmuz- 22 Ağustos tarihleri arasında en şanslı günlerini yaşıyorsun, anne olmaya ne dersin?

  • Başak

Başak burcu kadınları çocukları sever. Kendi mükemmeliyetçi bir yapıya sahip olduğu için, çocuğunun her şeyinin tam olmasını ister. Başak burcu bebekleri, öğrenmeye hevesli olduklarından sürekli etrafı izlerler. Huzurlu ve saki bebeklerdir. 2015 de Başak burcu anneleri, 20 Martta gerçekleşecek Güneş tutulmasıyla emeklerinin karşılığını aldıkları bir döneme giriyorlar. Jüpiter’in Ağustos ayında burcuna geçmesiyle şanslı bir döneme giren Başak burçlarına, çocuk sahibi olabilmek için bu tarihleri öneririm.

  • Terazi

Terazi burcu kadınları çocuğuna huzurlu bir ortam hazırlar. Çocuğunu yönlendirmekten hoşlanır ama bunu tatlı dille yapar. Terazi burcu bebekleri, hassas ve kırılgandır. Yanlarında sakin hareket etmek onları rahatlatır. Sanata karşı yatkınlıkları vardır.2015 de Terazi burcu anneleri, 21 Ocak’ da başlayacak Merkür gerilemesiyle riskli durumlara atılmanız kolaylaşacak. Çocuğunuzla ilgili karar verirken, gerileme hareketinin bitişini beklemenizi tavsiye ederim. 23 Eylül- 23 Ekim tarihleri arasında şanslısınız, anne olmak için iyi bir tarih!

  • Akrep

Akrep burcu kadınları belli başlı kurallara sahiptir. Bunu çocuklarının zorluklar karşısında güçlü olabilmesi için yaparlar. Paylaşımcı bir annedir. Akrep burcu bebeklerinin, kavrama yetenekleri çok gelişmiştir. Hareketli enerjik ve cana yakındırlar. Güçlü bir iradeye sahiptirler.2015 de Akrep burcu anneleri, karşıt burcundaki Dolunay anaçlığınızı ön plana çıkaracak. Mart ayında Güneş tutulması etkisiyle çocuğunuzla yeni etkinliklere katılabilirsiniz. Terazi burçları, Mart ayında ailelerini genişletebilirler.

  • Yay

Yay burcu kadınları çocuklarıyla arkadaş gibidir. İnsanları yargılamamak ve saygı göstermek konusunda çocuğuna gerekenleri öğretir. Yay burcu bebekleri, dışa dönüktür, özgüvenleri gelişmiştir. Emir aldıklarında inatçı bir tavır sergilerler.2015 de Yay burcu anneleri, Satürn’ ünde etkisiyle bu yıl sizin için iyi bir yıl olacak. Bu çocuğunla olan iletişimine de yansıyacak. Anne olmak isteyen Yay burçları için bu yıl tam da zamanı. 

  • Oğlak

Sert gibi duran yapısının arkasında sevecen bir Oğlak annesi gizlidir. Çocuğuna doğduğu ilk günden itibaren, iyiyi kötüyü öğretir. Oğlak burcu bebekleri, takdir edilmeyi ve sevilmeyi çok isterler. Hırslı ve mantıksal zekâya sahiptirler. İnat ettiklerinde, vazgeçirmek zor olabilir.2015 yılında Oğlak anneleri, 17 Nisan – 25 Eylül tarihleri arasında burcunuzdaki Plüton gerilemesi ile yoğun bir süreç yaşasanız da ödüllerini zamanla alacaksınız. 16 Temmuzda Yeniay burcunuza geçecek, bebek sahibi olmak istiyorsanız bu şanslı tarihi değerlendirebilirsiniz.

  • Kova

Çocuğuna öğreteceği ilk şey bağımsızlık duygusunun önemi olacaktır. Çocuklarını olayları değişik yönden ele alma becerisiyle arkadaşlarının arasından sıyrılacaktır. Kova burcu bebekleri, oldukça meraklıdırlar. Mantıklarına ters davranışlara karşı sert bir tavır sergileyebilirler. 2015 de Kova burcu anneleri, 21 Ocak- 11 Şubat tarihlerindeki Merkür gerilemesiyle önceliklerini tekrar gözden geçirecekler. Çocuğunla ilgili yeniden yapılandırmaların destek görecek. Anne olmak isteyen Oğlak burçları, yaz aylarını değerlendirebilirler. 

  • Balık

Balık burcu kadını, sahiplenici ve değişikliklere açık bir annedir. Zaman zaman çocuklarına disiplin uygulamakta zorlanabilirler. Balık burcu bebeklerinin, algılama biçimleri oldukça derindir. Duyarlı ve çekingen bir yapıları vardır. Değişik ortamlarda yabancılık çekmezler. 2015 de Kova burcu anneleri, 20 Martta burcunda gerçekleşecek Güneş tutulmasıyla, çocuklarıyla rahat iletişim kurdukları bir döneme girecekler. “Artık bir bebeğim olsun” diyen Balık burcuları, Temmuz ayındaki Yeniay dönemini kaçırmayın!

Astrolog Zeynep Turan 

Günün Ruh Hali
Ay, 18.19’a kadar boşlukta hareket edecek. Baş ağrısı hepimizin derdi. İfşa olan mesajlar gündeme bomba gibi düşecek. Evliliğinde sorun yaşayanlar, gemileri yakmaya karar verebilirler.
Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...