Yükleniyor . . .

2022 VENÜS ASLAN BURCUNDA

2022 VENÜS ASLAN BURCUNDA

11 Ağustos günü saat 21 itibariyle Venüs Aslan burcunda hareket etmeye başlayacak. Venüs ateş burcunda süzülmeye başladığında duygularımız da çok daha cesur olacak. Ta ki 5 Eylül’e kadar burada konumlanmaya devam edecek.

Venüs Aslan Seyrinin Dikkat Edilmesi Gereken Tarihi

  • 28 Ağustos Venüs-Satürn karşıtlığı; Yatak odası sırlarından tutun da insanların cinsel beklentilerine, kimin neyi sevdiğine, kimin kimin hakkında ne konuştuğuna kadar ortaya çıkacak. Araf yani adı konmamış ilişkilerin magazini de Venüs’ün ateş seyrinde gündeme gelecek.

Sel Gider Kumu Kalır

Aşkın, güzelliğin ve uyumun gezegeni Venüs, Aslan seyrinde nispettir. İletişimde kimse kimseyle yüz göz olmayı tercih etmez. Bu da ister istemez tüm burçlara ilişkilerle ilgili tema yaratacak. Herkes kendi kabuğuna çekilecek, kendi bildiğine göre rüzgârı estirecek, kendi eğlencesi, zevklerine ya da ilgi alanlarına evrilirken, biraz daha üstten konuşmalara şahit olacağız. Ve herkes kendisini çok daha “cool” gösterme yarışına girişecek.

Venüs Aslan Burcunda Kadın; İlişkilerden beklentileri daima yüksektir. Küçük kıskançlıklar, çekici görünme isteği, Venüs’ün Aslan konumunda olan kadınları ifade eder. Cömert ve bir o kadar da sevecendir.

Venüs Aslan Burcunda Erkek; Yetenekli ve bir o kadar da özverilidir. Olayları ele alış şekliniz, sizi anlatır. Düşüncesinden kolay kolay geri adım atmadığı gibi oldukça inatçıdır.

  • Venüs’ün aslan seyrinde bilinçli davranacak mıyız?

Aşkın gezegeni ateş burcunda konumlanırken, biraz kibirli davranacağız.

  • İlişkilerimizi toparlayabilecek miyiz?

Eğer bir yıl öncesinden plan yaptıysanız ve oturmuş bir ilişkiniz varsa, evet. Ama ilişkinizin geleceğini şekillendirmek istiyor, müstakbel eşinizi aileniz ile tanıştırma veya düğün hazırlığı yapıyorsanız, Venüs Aslan seyri gerek kıskançlık gerekse de üçüncü kişilerin konuşmalarıyla birlikte ilişkileri daha fazla beklentiye taşıyacak.

Venüs Aslan burcunda 9. Evde konumlanıyorsa; Deneyim yaşatacak aktivitelerden, seyahatlerden, eğitimlerden keyif alıyorsunuz demektir. Fikir ve kavramları bir uyum içinde bağdaştırabilir, farklı kültürlere karşı olan ilginiz üst düzeydedir.

Venüs Aslan Burcunda Neler Gündeme Gelecek?

  • Tüketim alışkanlıkları ve eksikler konuşulacak.
  • AVM’ler gündeme gelecek.
  • Online alışveriş sitelerin eksiklerini görüp konuşacağız.
  • Hamilelerin çok daha duygusal olduğunu gözlemleyeceğiz.
  • Kişisel bakımımıza özellikle de el ve ayak bakımına dikkat edeceğiz.
  • Annelerin “Bana kimse yardım etmiyor, ben her işimi kendi başıma yapıyorum.” şeklinde sitem dolu cümlelerine şahit olabiliriz.
  • Elle iş yapanların, mimar, aşçı, ressam, ya da sanatın herhangi bir alanı ile uğraşıyorsanız, Venüs Aslan seyri, buralarda ufak kazalara karşı uyarıyor.

Venüs Aslan burcunda 10. Evde konumlanıyorsa; Kariyer evinizi ilgilendirir. Bu da kreatif işler ile uğraşıyorsanız, kazanacağınız alanı temsil eder. Eğlence ve sanat sektöründe başarılı olabilirsiniz çünkü ikili ilişkiler ve sosyal statünüz gelişecek demektir.

Rüyalar Haberci Niteliği Taşır Mı?

Hayır, ama enteresan rüyalar göreceğinizden hiç şüpheniz olmasın. Venüs, 12 Ağustos’ta Kova burcunda Dolunay gerçekleşirken, Venüs Aslan etkisini daha çok ortaya koyacak. Bu da seyahat tatil planlarını ön plana çıkaracak. Eğer devamlı yazlığınıza misafir geliyorsa ve hep köyünüz varsa ev sahipliği yapıyorsanız, devamlı otel muamelesi görüyorsanız, işte buralarda ben yokum mesajını çok net vermek isteyeceksiniz. Gece atıştırmaları Venüs aslan da artacak. Çünkü 12 ağustosta kova burcunda dolunay gerçekleşirken, heybeti güneşten aldığı destekle daha çok ortaya çıkacak.

Venüs Aslan Seyrinde Hangi Ülkeler Konuşulacak?

  • Hindistan
  • Pakistan
  • Özbekistan

Venüs Aslan Seyri Hangi Ünlü İsimleri Mercek Altına Alacak?

  • Madonna
  • Yves Saint Laurent
  • Sinem Kobal
  • Serenay Sarıkaya
  • Farah Zeynep Abdullah
  • Neslihan Atagül

Venüs Aslan burcunda 12. Evde konumlanıyorsa; Çekingen tavrınız artacaktır. Bu dönem daha fazla kabuğunuza çekileceksiniz. Sevginizi belli etme konusunda tutucu davranabilirsiniz. Sessizlik, Venüs’ün bu konumunda önceliktir.

Venüs Aslan’da baş ağrıları, sırt ağrılarını tetikleyebilir!

Venüs Aslan burcunda burçlara etkisi günlük, haftalık ve aylık yorumlarda burcunuza özel olarak kaleme alınmıştır. Yorumlarınızı okumayı unutmayın.

Astrolog Zeynep Turan

Yazının Her Hakkı Saklıdır

Kaynak Gösterilerek Dahi Kullanılamaz

25.07.2022

Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...