Yükleniyor . . .

2022 ŞUBAT AYI YERYÜZÜNE NELER TAŞIYOR?

2022 ŞUBAT AYI YERYÜZÜNE NELER TAŞIYOR? 

2022 yılının ayak seslerini iliklerimize kadar hissedeceğimiz bir Şubat ayı ile karşı karşıyayız. Teknoloji ile dolup taşacak günlere doğru hızla ilerlerken, kişisel hayatlarımızda da yeni başlangıçlara imza atacağız. Kendimizi keşfe çıkacağımız ayın adı Şubat olurken, karşımıza çıkan fırsatları değerlendirmekten başka bir şeyi düşünmeyeceğiz. Belki yılın en kısa ayı Şubat ama gündemin hızı bunu aklımıza bile getirmeyecek.

2022 Yılının Kapısını Yeniay Açıyor

Şubat ayının ilk gününün, sabah saatlerinde Yeniay gerçekleşecek. Venüs Retro’sunu geride bırakmışken, hali hazırda devam eden Merkür Retro’sunun eşlik edeceği bu Yeniay, 2022 yılının başladığını hissettirecek. Kapı aralanırken, ayrılıklar geride kalacak. Küslükleri geride bırakmamıza Yeniay öncülük edecek.

“Sanal dünyanın sesine kulak vermiş olsak da “gerçeklik” konuştuğumuz konuların başında gelecek.”

 Şubat Ayında Tünelin Ucundaki Işık Görünecek

Ayın ortalarına geldiğimizde Aslan burcunda Dolunay gerçekleşecek. 27 derecede meydana gelecek Dolunay, yeni kırılmaları beraberinde getirecek ve beklentileri de yükseltecek. Dünyanın hızına yetişemeye çalışırken, son 2 yıldır hayatlarımızın en önemli gündemi olan pandeminin sonuna doğru geldiğimizi hissedeceğiz.

Dolunay’a Venüs-Mars kavuşumu eşlik ederken, yeni dünya düzenine ayak uydurmamız pek de zor olmayacak. Bugüne kadar görünmeyen konuları Şubat ayında masaya yatırmak isteyeceğiz.

Ay Düğümlerinin Etkileri Başlıyor!

2022 yılının en önemli gökyüzü olayı olarak nitelendirdiğimiz ve Ocak ayının ortasından itibaren Boğa- Akrep eksenine geçen Ay Düğümlerinin etkisini bu ay hissedeceğiz. Uzun zamandır bekleyen hukuksal konular çözülürken, yargının hızlanmasına tanıklık edeceğiz. Ayrıca Eyt konuları masaya enine boyuna yatırılabilir. İhracatta yeni ülkelere açılmaya başlayabiliriz.

Şubat Ayında Hangi Konuları Konuşacağız?

  • İhracat ve İthalat
  • GAP
  • EYT
  • İklim sorunları
  • Ekolojik yapı
  • Uzay ile ilgili yapılan araştırmalar
  • Enerji şirketleri
  • Un fabrikaları

Şubat Ayının İnleri  

Kış sporları, sosyal medya, teknoloji, online kurslar, sokak röportajları, e- ticaret

Şubat Ayının Outları

Kripto para, pandemi, borsa, ticaret, ajanslar, AVM’ler, yurt dışı seyahatleri

Şubat Ayının Yapıcı Günleri

5 Şubat, 8 Şubat, 17 Şubat, 28 Şubat

Şubat Ayının Zor Günleri

4 Şubat, 16 Şubat, 18 Şubat, 25 Şubat

Aylardan En Özeli

İlişkiler açısından en özel ay olan Şubat ayına gelmişken, Sevgililer Günü’nden bahsetmeden olmaz. Kendine özel hikayeleri bünyesinden barındıran bu ay, yaşanmışlıklarıyla yılın en özel ayı olarak karşımıza çıkıyor. Sevginin ne kadar güzel ve özel olduğunu bu ay bir kez daha hissedeceğiz.

Astrolog Zeynep Turan

Yazının Tüm Hakları Saklıdır

Kaynak Gösterilerek Dahi Kullanılamaz

25.01.2022

Günün Ruh Hali
Ay toprağın değişkeninde. Neden-sonuç ilişkisi kurmak isteyeceğimiz bir gün! Evde hummalı bir temizlik yapmak isteyeceğiz. Saman altından su yürütenler hayal kırıklığına uğrayabilir.
Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...