Yükleniyor . . .

2022 MARS İKİZLER BURCUNDA

MARS İKİZLER BURCUNDA 2022

20 Ağustos tarihinde Mars İkizler burcunda konumlanacak. Astrolojide hırsın, mücadelenin ve savaşın simgesi, yaklaşık 8 ay boyunca bu burçta konumlanırken, 29 Ekim’de de İkizler burcunda geri hareketine başlayacak. Kendisini iyi hissetmediği burçtan sonra mücadele gezegeni kendisini güçlü hissettiği burca yerleşecek. Bünyesinde büyük değişimleri barındıracak bu geçiş, hangi konuda harekete geçersek geçelim, bir sonraki adımı düşünmemiz gerektiğini bize hatırlatacak.

Mars İkizler Burcunda Ne Demek?

Zihni kıpır kıpır olan İkizler burcunda hareket edecek olan Mars, konuşmacı bir burcun ruhuna bürünmesi ile evlere şenlik konuların havada uçuşacağı anlamına geliyor. Sivri dilli, duyduklarınıza tepki vereceğiniz günler Mars İkizler seyrinin endamından…

Önümüze Geçmişimiz Dökülecek!

Geçmiş konularla tekrar tekrar karşılaşmayı sevmeseniz de hava burcundaki Mars’ın etkisi bu noktalara temas edecek. Bir anda yeniden başlamak zorunda kalacağız. Bizi buna iten bazen ümitsizlik, bazen de umut olacak. Ama aynı yolda yürümeyeceğimiz gibi aynı insanlarla da yürümeyeceğiz. Değişim şart diyen bir Mars’ın İkizler hali ile karşı karşıyayız. Duruşumuzu, fikirlerimizi, bakış açımızı değiştirmek zorundayız. Çünkü Mars’ın İkizler seyri kısa bir yolculuk değil. 29 Ekim’de geri gitmeye de başlayacak. O geri gitmeye başlamadan önce öğrenmek daha tatlıdır. Çünkü Mars Retro’da öğrenmenin bir bedeli olur. Bu yazıyı da bedelleri ödememek için neler yapabiliriz aşaması olarak da değerlendirebilirsiniz. Karşımıza çıkan zorlukları kişiselleştirmeyip, öğreti olarak bakalım. Eğer geçmişiniz bu dönemde kapınızı çalarsa, bir şeyleri yarım bırakmışsınız demektir. Bunun nedenini öğrenin ve çözmeye çalışın.

Mars İkizler burcunda 9. Evde ise; Kendinize özgü ilgi alanlarınız olabilir. Politika, seyahat ve yayıncılığa yönelik konular Mars’ın bu konumunda öne çıkar. Yurt dışı her zaman gündeminizde yer alabilir.

Mars, Yeniay ile Koalisyon Kuracak!

Bu döngüyü yalnızca Mars’ın savaş haline mâl etmeyin. Çünkü 28 Ağustos’ta gerçekleşecek Yeniay da gökyüzündeki enerjiyi arşa çıkaracak. Mars, arkada duracak ve tetikleyici bir unsur görevini üstlenecek. Evliliğim toparlandı diyenlerin sınavı, iyiyim diye sokaklarda böbürlenenlerin aslında parayı konuşurken ne kadar yozlaştığı, deyim yerindeyse çamura yattığı sözü devamlı yankılanacak. Ben rezil olmam demesin kimse, Mars bu döngüde herkesi sınayacak.

Mars İkizler burcunda kadın; hiperaktif bir yapınız vardır. Konuşkanlığı ile bulunduğu ortamlarda kendini belli eder. Karşısındaki kişiyi farkında olmadan eleştirir. Soyağacından gelen korkuları taşırsınız.

Mars İkizler burcunda erkek; planlı ve programlı birisiniz demektir. Anı yaşamayı ihmal etmez fakat geleceği de düşünmeden edemez. Hayat standartlarını yükseltmek ruhunda var. Cinsel güdüleri hayatında üstünlük sağlar. Tek eşli olmakta zorlanabilir.

Herkes Kendini Kurtarma Peşine Düşecek!  

İkizler burcundaki Mars, zeki ve becerikli kişileri ön plana çıkaracak. İletişimde kim arkadan iş çevirdi, kim kimin hakkında ne söyledi hepsi tek tek ortaya dökülecek. Bunu biraz yüzleşme gibi algılasanız da aslında her ortamı yeniden düzenlemek isteyen Mars İkizler seyrinin etkisi olacak. Yediğimiz lokmaları sayanlar ortaya çıka dursun ortaklıklar, hiyerarşiye bağlı üst düzey yöneticiler ve birçok üst makamda olan profilleri canını seven kaçsın psikolojisine düşürecek.

  • Eğer çalışamayan biriyseniz, bu dönemde cüzdanınızdaki hesabı bilerek hareket edin.
  • Kredi kartı ödemelerine daha çok dikkat edin.
  • Kış hazırlığının yanı sıra 9 aylık ekonomi paketi hazırlığı yapın!
  • İlişkinizdeki sorunları görmezden geliyorsanız, 29 Ekim’den sonra sorunlar 2 kat artabilir.
  • Bu dönemde sizi öfkelendiren olaylara, mola verip odağınızı ve eforunuzu başka yöne çevirin. Çünkü sizi sinirlendiren konular, yılın sonunda değişerek önünüze tekrar gelecek.

Affedilmeyecek Gerçeklerle Yüzleşeceğiz!

Merhametin sağır ve dilsiz kaldığı günlere gebeyiz. Bir küçük çığlığın, kimlerin sesi olacağına tanıklık edeceğiz. Bu döngüde belli başlı vakıf ve kurumları mercek altına alacağımızı işaret ediyor Mars İkizler seyri.

Mars Seyrinin Olumsuz Yönleri

  • Sınavlar iptal olacak. Perde arkasındaki bütün ayrıntıları isimleriyle konuşacağız.
  • Hammadde krizi tarım ilaçlarını değil böcek haşere ilaçlamasında da bir kara borsa oluştuğunu dünyada duyabiliriz. Ülkemiz de ise birçok restoran ve gıda şirketlerinin haşerelerle başının ne kadar ağrıdığına tanıklık edeceğiz.
  • Polonya’daki kimsesiz çocuklar üzerinden yönetilen acımasız olaylar.
  • Rusya savaşında işgalcilerin işledikleri insanlık suçu görüntüleri.
  • Ukrayna’daki paralı askerlerin yaptıkları.

Mars İkizler Seyrinin Yapıcı Tarafları!

Mars İkizler seyri tabi ki sadece sorunlar ile gündeme gelmeyecek. Yenilikleri de önümüze serecek. Azmiyle alın teri birbirine karışan kişilerin başarılarını da duyacağız.

  • Sınavlardaki şaibeli konuları ortadan kaldıracak yenilikçi projelere
  • Güneş enerjisiyle üretimini değiştiren iş yerlerine
  • Topraksız tarımda başarıları ülkemizin sınırlarına çıkanlara
  • Denizlerin ve göllere açılan atıkların gündelik hayata etkilerini dedektif gibi araştırıp topluma duyuranlara
  • Dünyanın farklı bölgelerinde olgunlaştırılmaya çalışan savaşlar farklı sınır ülkelerinin ilişkilerini de değiştirecek. Örneğin Ermenistan Türkiye ilişkileri…
  • Zihin çekmecelerimizden çıkaramayacağız bir diğer alan ise hayvan barınakları olacak.

Kadını Yıkmaya Çalışan Yıkılacak!

Mars Boğa seyri boyunca konuştuğumuz konuların en başında hiç şüphesiz İstanbul Sözleşmesi geliyordu. Mahkemenin iptal davasına ilişkin başvuruyu reddetmesi, sözleşmenin yeniden yürürlüğe girmesinin önünü açmış oldu. Peki, iptal kararının gözden geçirilmesini isteyen Birleşmiş Milletler’in çağrısı yanıt bulacak mı? Evet, bulacak diyor gökyüzü. Mars’ın İkizler seyri ile birlikte ülkemizin bu alanda atacağı adımlarla karşılaşabiliriz. Gündelik hayatta kadınlara saldırıların artması, durumun ütopik bir boyuta geldiğini gözler önüne serebilir. Hatta daha ileriye geçip birbirini tanımayan insanların kadınlara sistematik saldırılar düzenlediğini konuşacağız. Kadınları koruyan yasaların mecliste onaylanarak geçmesi, gündeme gelecek. Belki ilk etapta adı İstanbul Sözleşmesi olmayacak lâkin yeni yaptırımlar, caydırıcı cezalar yürürlüğe gireceğini Mars İkizler seyri işaret ediyor.

Kâinat Kadar Servetin Olsa Geçeceğin Yol Dikenliyse Ne Çare!

4 Temmuz 1776’da Mars İkizler seyrinde kurulan ABD’nin en büyük itibar kaybına burada uğradığına tanık olacağız. Küresel iklimde Çin karşısında aktifliğini her geçen gün kaybeden ABD’nin her ne kadar çabalasa da güç kaybedişine tanıklık edeceğiz. 8 ay sürecek Mars İkizler seyri, süper gücün en büyük sınavını vereceği zaman dilimine hoş geldiniz diyor. Amerika’nın savaş yanlısı ama savaştan uzak gibi görünmeye çalışan Joe Biden’ın, kendisine küresel bir savaş ilan ettiğini göreceğiz. Çin, Tayvan üzerinden gövde gösterisini sadece medyada yapmayacak, çip dünyası Tayvan’ın hamili gibi davranacak. Çin’in sinir uçları ile oynayan ABD, küreselcilere yakın Şi Cinping’in son dakika tavır değiştirmesine de maruz kalacak. Peki bu savaş olmayacak mı? Bu savaşı olgunlaştırmaya çalışanlar, istedikleri tarihte başlatacaklar. Kısacası Çin, Tayvan’a saldıracak.

Mars İkizler Seyrinde Gündemimizde Neler Olacak?

  • Altın fiyatları
  • Kamala Harris’in başkanlığa yürüyüşü
  • Teknoloji alanında dev açıklamalar
  • EYT’nin çıkışı

Mars Karşıtlığına Kimler Maruz Kalacak

  • Vergi düzenlemeleri
  • Büyük elçilikler
  • Türkiye’deki konsolosluklar
  • Kırklareli (Trakya Bölgesi)
  • KGB
  • Rusya Federasyonu

Kimler Kimlerle Yürüyor Diyeceğiz!

1 Eylül’den sonra gökyüzünde değişken burçlara geçmesiyle birlikte Mars daha aktif olacak. Bu da 2022 en hızlı aylarının başladığı anlamına gelecek. Ülkemizdeki parti ittifaklarının farklı yönlere kayacağının da haberciliğini yapacak. Çünkü ülkemizin Ay burcunda aktif olacak savaş gezegeni, medyada yayınlanacak görüntülerin bu sefer yan yana gelmesi pek mümkün olmayan isimlerin bir araya gelişini konuşacağımızı işaret ediyor.

  • Recep Tayyip Erdoğan ile Meral Akşener
  • Muharrem İnce ile Ümit Özdağ
  • Süleyman Soylu ile Ekrem İmamoğlu  
  • Selahattin Demirtaş
  • MHP’den ayrılanlar
  • DEVA Partisi’ne katılanlar

Mars İkizler burcunda 11. Ev; Yurt dışında yaşayan sevgiliniz bir ilişkiniz var ise buralar ile ilgili büyük değişimler olabilir, ani kararlar almak zorunda kalabilirsiniz.

Mars İkizler burcunda 12. Ev; Gizlediğiniz sırlar, ekonomik konularınız, konuşulabilir. Birlikte olduğunuz süreçte, farklı birileri ile yazışmış ya da görüşmüş iseniz ortaya çıkabilir.

Mars İkizler Seyrinde YAPMA!

Koç: “Yoruldum artık!” sözünü zikretme

Boğa: Harcamalarını abartma

İkizler: Bahaneleri kaçış noktası olarak görme

Yengeç: Kalbindeki sözleri erteleme

Aslan: Maddi gücünü kontrolsüz kullanma

Başak: İçsel baskılara mahal bırakma

Terazi: Ön yargılarına esir olma

Akrep: Herkesle mutluluğunu paylaşamazsın, unutma

Yay: Gereksiz tartışmalar için sükunetini bozma

Oğlak: Sorumlulukların varken plan yapma

Kova: Herkese açıklama yapma

Balık: Sağlık konusunda “sonra hallederim” deme

Mars İkizler Seyri Boyunca Hangi Transitler Gerçekleşecek?

20 Ağustos Mars Chiron 45’liği, Doların günü

26 Ağustos Güneş Mars 90’lığı, ÖSYM

31 Ağustos Mars Jüpiter 120’liği, Millî Eğitim Bakanlığı

4 Eylül Mars Merkür 120’liği, İlaç depoları

9 Eylül Mars Plüton 135’liği, Pasaport ve kimliklerle ilgili yeni dönem

16 Eylül Venüs Mars 90’lığı, Satış siteleri ve kredi kartları düzenlemeleri

28 Eylül Mars Satürn 120’liği, Sağlık sektörü sağlıkçılarla ilgili bütçe düzenlemeler

1 Ekim Ay Mars180’liği, İkinci el eşya satış siteleri

11 Ekim Mars Neptün 90’lığı, ABD Borsası

17 Ekim Güneş Mars 120’liği, Ons günü

19 Ekim Venüs Mars 120’liği, Uydularla ilgili sorunlar

27 Ekim Mars Plüton 150’liği, Hava yolu şirketleri, uçuş izinleri

Astrolog Zeynep Turan

Yazının Her Hakkı Saklıdır.

Kaynak Gösterilerek Dahi Kullanılamaz.

03.08.2022

Günün Ruh Hali
Ay toprağın değişkeninde. Neden-sonuç ilişkisi kurmak isteyeceğimiz bir gün! Evde hummalı bir temizlik yapmak isteyeceğiz. Saman altından su yürütenler hayal kırıklığına uğrayabilir.
Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...