Yükleniyor . . .

2022 HAZİRAN AYI YERYÜZÜNE NELER TAŞIYOR?

2022 HAZİRAN AYI YERYÜZÜNE NELER TAŞIYOR?

Sıkılan, köşeye sıkışan insanlığın sokağa döküleceği ayın adı Haziran. İnsanlık, pandeminin intikamını alırken, iki yılın acısını da çıkartacak. Hiç durmadan seyahat edecek, yerinde saymak istemeyecek. Savaştan kaçan olacağı gibi ülke değiştirenler de artacak. Büyük şehirlere, liman şehirlerine gidenlerin sayısı bu aydan itibaren artmaya başlayacak. Merkür'ün yorgunluğu biterken diğer yandan da sanki 40 gün önce önümüze gelenler yine bir yerlerden tekrar edecek. Peki, Haziran ayının gökyüzü gündemi karşımıza neleri getirecek?

Evini Küçülten, İşini Büyütenlerin Dünyası

Dünyasını büyütenlerden çok küçültenlere tanıklık edeceğiz. Daha küçük evlere taşınanlara şahit olacağız. Ailesin yanına geçenlere şaşıracağız. Ekonomi türbülansı, hepimizin derdi olurken, cennet vatanımızın denizine deresine daha çok siper olacağız. Dünya, bireyselleşmek için hepimizi eve kapatmış olsa da komşuluk ilişkileri artacak. Uzun masalar, çaylar ve kahveler bu sefer artacak. Sosyal medyanın ağır gündeminden hepimiz uzaklaşmak isteyecek, gündelik hayatımızı içerikleştirmekten uzaklaşacağız. Ülkemizin birçok şehrinde yeni festivallere tanıklık ederken, ne kadar bunaldığımızı daha iyi anlayacağız. Farklı şehirlerde farklı temalar eşliğinde festivallere dikkat kesileceğiz. Müzik her ilimizde yükselirken, kültür zenginliğimiz dünya medyasında yine yerini alacak. Ülkemizde tarihin izleri harabeye dönmüş olsa da birçok ilimizde tarihin topraktan fışkırdığına tanıklık edeceğiz.   

  • Bisiklete binenlerin sayısı artacak.
  • Yürüyüş parkurları hiç boş kalmayacak.
  • Sofralarda eskisi gibi büyük zenginlikler yer almasa da az ama öz ikramlara yerini alacak.
  • Eğitim her alana yayılacak.
  • Düğünler kırlara taşınırken, hediye anlayışı değişecek.
  • Aynı anda düğün yapanlar moda akımı haline gelirken, sünnet düğünleri tarihin tozlu sayfalarına gömülecek.
  • Sokak sanatçılarının yerini ünlü sanatçılar alacak.
  • Birçok anket düzenlenecek, anketlere katılımlar artacak.
  • Sosyal medyada yardımlaşmada sınır yok diyeceğiz.
  • Ülkemize dünyaca ünlü isimler gelecek.

Mevsimlerde Naz Yapar Oldu

Yılın ortasına gelmiş olsak da mevsim bizi yanıltacak. Haziran ayında olmamıza rağmen, ülkemize yazın gelişi gecikebilir. Ama ülkemizin turizmi her ne olursa olsun konuşulmaya devam edecek. Turizm acentaları ve oteller bu ayın ana gündemleri arasında. Çeşitli skandalları haberlerden, sosyal mecralardan okuyabiliriz.

Akdeniz bölgesi gündemde olurken, Kıbrıs’a değinmeden olmaz. Yazın ilk günlerinden itibaren yavru vatan Kıbrıs ve turizmi de gündemde olacak. El değiştiren oteller, ülkemizde olduğu gibi burada da olabilir. Haziran ayında başlayacak alım satım konuları yıl sonuna kadar süregelebilir.

Hepimizin Ortak Derdi: İklim

Turizmin dışında ekolojik denge, iklim konusu da hepimizin gündemi olmaya devam edecek. Güneş ışınlarının zararlarını artık daha fazla konuşacağız. Ülkemiz enerji üretiminde de atılım için kolları sıvarken, birçok fabrika enerji üretimine ağırlık verebilir.

Neler Konuşulacak?

  • SMA hastaları ile ilgili gelişmeler yine bu ayın gündemi arasındaki konular arasında olabilir. Daha önce devlet tarafından karşılanacağı söylenen ilaçlar için atılacak adımlara tanıklık edebiliriz. Bu hastalıkla ilgili bilim alanındaki gelişmeler gündeme gelebilir.
  • Ekolojik dengenin bozulduğuna dair en iyi örneklerini gıdalar üzerinden konuşacağız. Daha önce rastladığımız, bozulmuş gıdalarla ilgili haberler bu ay da karşımıza çıkabilir.
  • Bölgesel savaşların devam ettiğini hatta farklı bölgelere yayıldığına da tanıklık edebiliriz.
  • İflas eden uçak firmaları olduğu gibi ortaklık yoluna giden, el değiştiren şirketlere dair haberler de okuyabiliriz.
  • Start- Up ile ilgilenen gençlerin sayısı artış gösterebilir. 15-16 yaşındaki çocuklar buluşları ile gündeme gelebilir. Yeni arayışlara aktif bir şekilde imza atan gençler, dilimizden düşmeyecek.
  • Kış aylarında sıkça konuştuğumuz, müsilaj konusu, yine hepimizin derdi haline gelebilir. 
  • Telekomünikasyon firmalarının, dijital platformlarının kullandığı bu platformların verilerin, dataların aslında ne kadar sıkıntılı kullanıldığını öğrenebiliriz.

Haziran Ayının IN’leri:

  • Düğünler, organizasyonlar, spor salonları, moda, sosyal medya, tatil, eğlence mekanları, konserler, festivaller

Haziran Ayının OUT’ları:

  • Diziler, filmler, mutfakta zaman geçirmek, tek başına sosyalleşme, para biriktirme, kripto paralar, futbol

Haziran Ayında Gündelik Hayatı Zorlayacak Tarihler;

  • 4 Haziran, 14 Haziran, 15 Haziran, 19 Haziran, 27 Haziran

Haziran Ayında Gündelik Hayatta İşlerin Yolunda Gideceği Tarihler;

  • 2 Haziran, 8 Haziran, 12 Haziran, 21 Haziran, 29 Haziran

Astrolog Zeynep Turan

Yazının Her Hakkı Saklıdır

Kaynak Gösterilerek Dahi Kullanılamaz

01.05.2022

Günün Ruh Hali
Ay Başak burcunda. Sorumluluk sahibi olmak başka dediğimiz bir gün olacak. Sevgilisinden ilgi görmek isteyenlerin sayısı artıyor! Duygusallığımız pik yapabilir!
Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...