Yükleniyor . . .

2022 BAŞAK BURCUNDA YENİAY

2022 BAŞAK BURCUNDA YENİAY

27 Ağustos Cumartesi günü Türkiye – İstanbul enlem boylamına göre saat 10.16 sularında 4 derecede Başak burcunda Yeniay meydana gelecek. Yeniay gerçekleşirken anın yükseleni ise Akrep burcu olacak. Başak Yeniay’ı hepimizi iyileştirmek isteyecek ama öncesinde neleri eksik yaptığımızı da bizlere gösterecek.

Adı Yeni Arkası Toparlayan

Ay ve Güneş 4 derecede toprak burcunda kavuşurken, Mars da 4 derece ile İkizler burcunda değişken burçların ruhunu yeryüzüne akıtacak. Yeniay, Mars’ın 8 ay sürecek İkizler seyrinin nasıl geçeceğini hepimize yansıtırcasına hareket edecek. Ekonomi, hepimizin derdi olurken, kısa süreli çözümler olduğunu sosyal medyalarda okuyabiliriz. Siyasetçilerin, politikayı ekonominin belini doğrultmak için ne kadar aktif şekilde kullandığına da Başak burcunda gerçekleşecek Yeniay ile tanıklık edebiliriz.

Başak Burcu Yeniay’ının Etkisi Neler Olacak?

Ay Düğümleri Başak olan Türkiye’nin astroloji haritasında, ülkemiz geleceğini daha sesli konuşacak. En başta da sistem tartışmaları ana gündem olacak. Bunların başında ise başkanlık sisteminin revizyonunun gündeme gelmesi, yeni parlamenter sistem mi geliyor sorusunu sorduracak. İktidar ve muhalefetin bir yandan eleştirilerini bir yandan da ortak çalışmalarına tanıklık edebiliriz. Eleştirilerin karşılık bulmaya başladığını da Yeniay ile birlikte gözlemleyebiliriz. Popüler kültüre, eski diyenler daha çok gündeme gelirken, eski ya da yeni bakanların pot kırmaları da Twitter’da trend topic listesinde kendisine yer bulabilir.

Pandemi Geri Gelecek Mi?

Yeniay’a eşlik edecek Ay Mars 90’lığı, salgın nereye gidiyor, dünya pandemiye tekrar dönecek mi, kapanmalar olacak mı sorularının karşısında büyük cevaplar verecek. Mutasyon geçiren virüsler ile bir şekilde tanışmaya devam edeceğiz. Dünya hatırlatma dozu aşılarını her köşede konuşmaya devam edecek. Gündelik hayatımızda ise kısıtlamalar olmayacak. Dünya 2020 yılında yaşadığı kapanmalara ve vaka sayılarına geri dönmeyecek. Fakat pandemi sonrasında eski çalışma düzeni ve sisteminin geri gelmediğine de şahit olacağız. İnsanlığın genel bir mutsuzluk ve devamsızlık yaşadığını da Yeniay döngüsünde konuşacağız. "Eski motivasyonumuzu toparlayamadık" sözünün derdi haline geldiğini de göreceğiz. 

Yeniay Hangi Soruları Sorduracak?

  • Parlamentoların, meclislerin aldığı kararlar doğru mu?
  • Diplomasi ortak bir dil oluşturabilir mi?
  • Kış geliyor, gerçekten ekonomik konular, ham madde krizi ne olacak?

Başak burcunda meydana gelecek Yeniay, titizliği, pimpirik halleri, merhameti, alınganlığı korumacılığı ve iç güdüsü ile hepimizi sarıp sarmalayacak. Tüm Dünya, harcamalarını yeteri kadar kısıtladığını, pandemiyi kendine göre yönettiğini ve bu yüzden de daha özgür hareket etmek istediğini fark edecek.

Demir Nemden, İnsan Gamdan Çürür

Yeniay gerçekleşirken, Venüs Uranüs ile 90’lık yapacak. Bu da inişli çıkışlı bir Yeniay döngüsü ile karşı karşıya olduğumuzu işaret edecek. Yeniay, içimize doldurduklarımızı su yüzüne çıkaracak. Başak ruhuna bürünecek gökyüzü, kapanan kapıların nasıl açıldığını da görmemizi sağlayacak. Gökyüzü hepimize “Büyük lokma ye büyük söz konuşma! “ sözünü hatırlatacak.

  • Limanlarımız daha çok konuşulabilir. Yalnızca Türkiye gündeminde değil, dünya gündeminde de yerini alacak.
  • Türkiye – Suriye ilişkilerinde Esad ile görüşen heyetler ile tanışabiliriz.
  • İngiltere, parlamentosunda Kıbrıs Türk kesimini konuşurken, Türkiye’de de Kıbrıs'taki otelleri daha fazla konuşuyor olacağız.
  • İnsanlığın sokağa dökülüp, gıdayı, ekonomiyi ve zamları daha çok konuşması, Yeniay’ın içindeki kıvılcımların farklı ülkelere sıçrayabileceğini ifade ediyor. Protestolar dünya çapında yaygınlaşabilir. 
  • Almanya’da derinleşen krizin Olaf’a yani koalisyona yansımasının seslerini de burada duyabiliriz.
  • İtalya seçimleri gündeme gelecek, Almanya’da koalisyondan Türkiye’ye seslenenlere veya eleştirenlere şahit olacağız.
  • İsrail’in çiçeği burnundaki yeni başbakanının açıklamaların içinde bol bol Türkiye’yi duyacağız.

Başak Burçları Bu Bölüm Size

Ufak bir anekdot olarak şunu eklemek gerekirse; Başak Yeniay’ında, Başak burçları hakkında yanlış bilinenleri de revize edelim. Başak burçları sinirli midir? Çabuk tepki verir, çabuk sinirlenir bu bilgiyi kabul etmeseler de gerçek budur. Burçların şöyle özellikleri vardır diye kalıplara koymayın. Çünkü burçlar, her yıl gezegen hareketlerine göre aldığı etkiyle farklı bir davranış biçimine de bürünür. Örneğin; Başak burçlarının 2012’den bu yana hayata bakış açısı çok değişti. Çünkü Neptün karşıtlığından etkileniyorlar. Bu da “2012-2026” yılları arasında Başak burçlarının hayatlarında hiç ummadıkları büyük değişimleri de beraberinde getirecek.

Başak Yeniay’ının Burçlara Etkisi

Koç: Aile konuları gündeme gelebilir. Bir türlü çözüme kavuşamayan miras, mal paylaşımı gibi meseleler Yeniay döngüsünde gündeminizde olacak.

Boğa: Parayı ve ekonomiyi konuşacaksınız. İkili ilişkiler ve evliliklerde ekonomik sorunları gözden geçirirken, eşinizin ailesi ile anlaşamadığınız konuları masaya yatıracaksınız.

İkizler: Seyahat ve organizasyonlarınız bu dönemde artış gösterebilir. Nişan, düğün, doğum günü gibi etkinliklerin hiçbirini kaçırmak istemeyeceksiniz.

Yengeç: Yeniay hem eski duyguları canlandıracak hem de özgürlüğünüzü gündeme getirecek. 2008’den bu yana evliliğini devam ettiren bir Yengeç burcuysanız, evliliğim nereye gidiyor, hep ben mi fedakârlık yapıyorum sorularını kendinize soracaksınız.

Aslan: Kişisel alanınıza daha fazla odaklanacaksınız. Yeniay ile birlikte kilo, diyet, estetik güzellik ev taşıma ve düzenleme konularına daha çok kafa yorabilirsiniz. Harcamalarınızda sınır tanımayacaksınız.

Başak: Yeniay'a ev sahipliği yapıyorsunuz sevgili Başak burçları. Kendi alanlarınızı inşa etme ve düzenleme yoluna bu döngüde gireceksiniz. Burcunuzdaki Yeniay, sizi iş konusunda da kazanç konusunda da rahatlatacak.

Terazi: Adaleti siz dağıtacaksınız. Çevrenizde birbirini bir şekilde ablukaya almaya çalışan, birbirinin arkasından iş çeviren varsa, onları cesur bir şekilde deşifre edeceksiniz. 

Akrep: Toprak burcunda meydana gelen Yeniay'da konuşulan kişi siz olacaksınız. Yeniay, dikkat etmeniz gerekenin sağlık konuları olacağını işaret ediyor. Diş ve ağız sağlığınız bir anda gündeminize gelebilir.

Yay: Eğer çocuklu bir Yay burcuysanız, kışın planladığınız seyahat planlarını son dakika iptal etmek durumunda kalabilirsiniz. Toprak burcunda gerçekleşecek Yeniay'ın ilhamı ile insanları fazla kafaya taktığınızı fark edeceksiniz. 

Oğlak: Toprak burcunda gerçekleşecek Yeniay ile birlikte taşınma, anne ve sağlık konuları gündeme gelecek. Eğer ticaret yapıyorsanız, ortaklarınız varsa düzenleme yapacaksınız. Hakkınızı arayacak ve cesur konuşmalara imza atacaksınız. 

Kova: Teknoloji ile ilgili sınavlar verebilirsiniz, bilgisayarınızın, telefonunuzun yedeğini almayı unutmayın sevgili Kovalar. Özel eşyalarınızı kaybetmemeye özen gösterin. 2020 Mart ayından bu yana ilişki yaşayan biriyseniz, ilişkinizde evliliğe doğru adım atmak isteyebilirsiniz.

Balık: Yeniay 7. Evinizle karşıtlık yaparken kendinize itiraflarda bulunmanızı da sağlayacak. Yeniay gerçekleşirken, son yıllarda keskin kararlar aldığınızı, bazı küslükleri uzattığınızı da kabul edeceksiniz.

Astrolog Zeynep Turan

Yazının Her Hakkı Saklıdır

Kaynak Gösterilerek söylüyor.

05.08.2022

Günün Ruh Hali
Ay toprağın değişkeninde. Neden-sonuç ilişkisi kurmak isteyeceğimiz bir gün! Evde hummalı bir temizlik yapmak isteyeceğiz. Saman altından su yürütenler hayal kırıklığına uğrayabilir.
Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...