Yükleniyor . . .

2021 KASIM AYINDA NELER OLUYOR?

2021 KASIM AYINDA NELER OLUYOR?

Yılın başından bu yana neyi doğru neyi yanlış yaptığımızı bize hatırlatacak, hatta ve hatta “gün sonu özeti” gibi bir Kasım ayı yaşayacağız. İçinde birçok gökyüzü olayını barındıran bir Kasım ayı… Güneş’in ve Mars’ın el ele Akrep burcunda konumlanarak başladığı bu ay, bütün Dünyayı mücadeleye davet edecek.

Mavi Gezegen, “Yorgun Gezegen” Olarak Karşımıza Çıkacak

Güneş patlamaları ve su ile ilişkili haberleri Kasım ayının ilk haftasından itibaren alacağız. En büyük sorunlarımız arasında olan iklim krizi Dünya gündemine yeniden yerleşecek. Yaşam kaynağı olan Güneş ve su konulu temalar dünyanın dört bir ucundan kaygıları tetikleyebilir. Kasım’ın eteklerinde oturan ve 4 Kasım tarihinde meydana gelen Güneş-Uranüs karşıtlığı “doğada neler oluyor?” sorusunu sorduracak.

  • Güneş radyoaktif etkisi ve yaydığı ışınlar bakımından gündemimize gelebilir.
  • Okyanusyalarda gel git seviyesi yükselebilir.
  • İnternet ve uydu alıcılarında problemler çıkabilir.
  • Meteoroloji mevsim normallerinden farklı ilerleyebilir.

Gökyüzü toprak burcunda tutulmaya doğru giderken ülkeler arası sorun olan su krizleri gelişmeleri körükleyebilir. Örneğin; Mısır, Etiyopya ve Sudan’ın Nil nehri üzerinden tartışmaları alevlenebilir. Türkiye açısından 18 Aralık 1954’te Venüs – Satürn kavuşumunda kurulmuş, Devlet Su İşleri (DSİ) sularda çıkacak bakterilerin atıklarla ilişkili olduğunu açıklamak zorunda kalabilir.  

Tansiyon Yükseliyor!

Sadece ülkemiz değil Dünya’nın birçok ülkesi nabız yükseltici stratejileri yürürlüğe koyacak. Duyduklarımızdan ve okuduklarımızdan daha fazlası olduğunu fark edeceğiz. Dünya’nın nasıl bu tarz devlet politikalarına esir olduğunu öğrenmeye başlayacağız. Perdeler aralanıyor, sahnede bu sefer gerçek oyuncular var.

8 Kasım’da mücadele gezegeni Mars, ülkemizin Güneş burcu ile kavuşum yapacakToplumda güven ve istikrar arayışı artabilir.

  • TSK ve MİT yaptığı operasyonlar ile ön plana çıkabilir.
  • İç güvenlik uzmanları ve ekonomistlerin ortak yayınlar yaptığına şahit olacağız.
  • Toplumsal olayların etkisi bir öncesinden daha yüksek hissedilebilir.
  • Türkiye petrolleri, hisseleri ve yatırımları gündeme gelebilir.
  • Yer altı kaynaklarını işleten firmaların ruhsat ve izinlerinde birtakım düzenlemeler gelebilir.

Bilim Kendini Gösteriyor.

19 Kasım’da 2021’in üçüncü tutulması toprak burcunda meydana gelirken Covid-19 virüsü ile birçok araştırmacının önünün açıldığını duyacağız. Bu açıdan finansal kaynaklar ve yeni araştırma laboratuvarları gündeme gelecek. Yeni aşılar çıksa da haplar yeni koruma yöntemi olarak tedavilerde kullanılacak.

Ülkemizi Yakından İlgilendiren Bir Gökyüzü Gündemi,

19 Kasım’da gerçekleşecek parçalı tutulma, Türkiye’nin natal haritasında etkili olacak bir tutulma… Gökyüzü bu açıdan; zincirleme reaksiyonlara hazır olmamız gerektiğine işaret ediyor.

Bu reaksiyonlar;

  • Barajlar ve teknik donanım,
  • Su tüketimi verileri,
  • Sınır İhlalleri,
  • Konsoloslukların etkinliklerini bir süre askıya alması.  

Petrol Arama Faaliyetleri Ve Donanımlar Gündemde Olacak.

Jüpiter-Kova seyrinin son derecelerine doğru Türkiye’nin denizlerindeki kaynaklar tüm Dünya’nın derdi olmaya başlayacak. Ülkemiz bünyesindeki nadir kurumlarımızdan biri olan, 10 Aralık 1954’te Venüs – Satürn kavuşumunda kurulan Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı, yönetimsel yapılarında önemli değişimler yaşayabilir.

1983’lü Akrep burcu Kıbrıs, karasuları bir meydan okuma sahasına dönüşebilir. Komşularımız Kıbrıs’ın mevcut statüsünü kendi denklemlerinden eleştirecek. 1968 doğumlu Balık burcu, Yunanistan Başbakanı Miçotakis ’in ABD ve Fransa ile yaptıkları iş birliklerinde bazı pürüzler ortaya çıktığını görebiliriz.

İki Sert Gezegen Meydan Okuyor!

17 Kasım’da Mars-Uranüs karşı karşıya gelecek. Ardından oluşan tutulma ile giderek yükselen tansiyonun içerisine bizler de düşeceğiz. Bundan iki yıl önce gündeme gelen Kanal İstanbul Projesi fizibilite raporları üzerinden gündeme gelecek. Bu raporların maliye kısmında Çin sermayesinin ne kadar var olup olmadığı tartışılacak.

Astrolog Zeynep Turan

25.10.2021

Yazının Tüm Hakkı Saklıdır.

Kaynak Gösterilerek Dahi Kullanılamaz

Günün Ruh Hali
Ay Yay burcunda. Konuları ve olayları çarpıtarak yürütenlerin işi çok zor. Sorduğumuz sorulara hızlı cevaplar arıyoruz. Diş ağrılarına dikkat!
Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...