Yükleniyor . . .

2021 AŞK OYUNLARI BAŞLIYOR

2021 AŞK OYUNLARI BAŞLIYOR

2021 yılının Merkür Retrosu semalarda yaşanırken mücadele gezegeni Mars’ta tam yanında saf tutacak. Yer gök Terazi burcunda akarken gençlerimiz de yerinde durmayacak. “Göz önündeki gençlerimizin kalpleri kimde?” diye sorgulayacağız.

Cemre Baysel

5 Şubat 1999 doğumlu çiçeği burnunda Kova Stelyumunda dünyaya gelmiş Cemre Baysel çok konuşulacak. Kiminle mi? Önce ilişkisiyle kendi adından söz ettirecek. Gerçi önümüzdeki günlerde bütün 1999 doğumlular ilişkilerinde inişli çıkışlı süreçler yaşayacaklar. Güneş, Merkür, Kova kavuşumunda dünyaya gelmiş Cemre Baysel’in ilişkisi her ne kadar ilan etse de gelecekte çok daha farklı bir ünlü ile kaderini birleştirecek.  

Aytaç Şaşmaz

4 Ağustos 1998’li Güneş’i Aslan, Ay burcu Yay olan genç oyuncunun en çok para kazandığı yıllar başlıyor. Ama ve lakin aşk hayatındaki geleceği bu günkü gibi karışık. Sebebi ise 4 Ağustos 1998 doğumlu Merkür Retrolu Aytaç Şaşmaz’ın, aynı zamanda haritasında anlık kıskançlıkların, keskin çıkışların ve değişen duyguları olması. Cemre Baysel ise bu duygusal trafiğe yetişemeyebilir.

Burak Yörük

26 Mayıs 1995 yılında dünyaya gelen, Burak Yörük, hızına yetişemeyeceğimiz gençler arasında. Genç oyuncuyu gelecekte çok daha farklı ünlülerle yan yana gelecek. Kendi yaşından çok uzak bir ilişkiye de yelken atacak. Hatta zamanı gelince toplum bunu irdeleyebilir. Sebebi ise Merkür ikizler Retro’sunda dünyaya gelmiş olması ve haritasında Mars geçişi olması. Ele avuca sığmayan ünlünün kariyer hayatındaki başarısı ilişkilerle ilgili uzun soluklu dağınıklıkları beraberinde getireceği işaret ediyor.

Berk Atan

26 Eylül 1991 doğumlu, burcu terazi olan Berk Atan da Mars terazi seyrinden etkilenen ünlüler arasında yer alacak. Her ne kadar ilişkisinde barıştığını şu döngüde ilan etmese de uzun vadede bu ilişkinin akıbeti hazinle sonlanabilir. Ama kariyer hayatında Türkiye’de başarılı olacak isimler arasında yer alan Berk Atan’ı çok daha farklı projelerde göreceğiz. Ve dolayısıyla da kendisinden daha ünlü olan yaş farkı olan bir ilişkiye imza atan genç aktörler arasında yer alacak.

Astrolog Zeynep Turan

Yazının Bütün Hakları Saklıdır

Kaynak Gösterilerek Dahi Kullanılamaz

15.09.2021

 

Günün Ruh Hali
Ay toprağın değişkeninde. Neden-sonuç ilişkisi kurmak isteyeceğimiz bir gün! Evde hummalı bir temizlik yapmak isteyeceğiz. Saman altından su yürütenler hayal kırıklığına uğrayabilir.
Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...