Yükleniyor . . .

2020 YILININ EN TEMİZ DOLUNAYI BAŞAK BURCUNDA

2020 YILININ EN TEMİZ DOLUNAYI BAŞAK BURCUNDA 

Detaycı, emekçi, titiz Başak burcundaki Dolunay Neptün ile ilişkili olacak. Balık burcuyla kavuşumuna bir gün kala meydana gelecek Dolunay’ın ruhuna Neptünyen demek daha doğru olur. Hayatlarımızda neleri abarttığımızı görmemizi sağlayacak. Başak burcunun merhametini hissedeceğiz. Sevdiğimiz her şeye özen göstermek isteyeceğiz. Bu süreç 2020 yılının bulanık gibi görünen bulutlarının dağılabileceğini hissettirecek! Dolunay meydana gelirken Merkür, Kova burcunda yavaşlamaya başlayacak. Böyle bir döngüde Dolunay’ın meydana gelmesi, dünyada Türkiye’nin özellikle Akdeniz bölgesinin konuşulacağının habercisi. Türkiye’nin Natal haritasında Ay düğümleri ile ilişki kurarken Güneş ve Ay, aynı zamanda Uranüs’le de iletişim kuracak.  Dış politikada büyük günlerden geçtiğimizi 7’den 70’e hepimize hissettirecek.

Ne zaman gerçekleşiyor?

Dolunay, 9 Mart Pazartesi günü, Başak burcunda İstanbul/Türkiye saatine göre 19:48’de başlayacak.

Öğreneceklerimiz artarken Dualarımız da artacak!

Bağışlayan, yargılamayan, dinleyen, görünenin diğer yanını değerlendiren Başak Dolunay’ı bol niyazlı günleri temsil edecek. Dualarımıza sevdiklerimizi daha çok dâhil edeceğiz. Ülkemiz adına da her şeyin yolunda gitmesine kafa yoracağız. Değişim ve dönüşümü temsil eden bu döngü hava yolu şirketleri, limanlar ve kurumsal işletmelerin birçok ülkede konuşulacağını işaret ediyor.  Dolunay’ın karşısında 18 derece duran Neptün aslında 2020 yılının bitmeyen olaylarını, İran-Süleymani suikastı-ABD çekişmesini işaret edecek. Bununla birlikte şimdilerde dünyayı saran salgının biyolojik silah olup olmadığı netlik kazanırken, Çin’de büyük bir yıkama sebep olan Corona virüsünün hava mı yoksa su yoluyla mı bulaşıp bulaşmadığını da öğreneceğiz.  Ayrıca bu virüsün panzehriyle ilgili ortaya atılan iddialara Başak titizliği ile kafa yoracağız.  

Nereden bakarsan, sen de o’sun.

Hayatımızda izin verdiklerimiz noktaları, sınırlarımızı yeniden gözden geçirmeye başlayabiliriz. Bu süreçte iş hayatımızda nelerden, ne kadar ödün verdiğimizi fark edeceğiz.  Daha pratik daha çözüm odaklı, uyum sağlayan bir yapıya bürüneceğiz. Yarım kalan işleri bitirmek için daha çok mesaide yapabiliriz. Yani hepimiz Başak azmine bürüneceğiz. Bu döngü daha kararlı olmamızı sağlarken, Balık takımyıldızının son derecelerinde hareket eden Güneş bizi daha ciddi davranmaya davet edecek.

Dolunay gerçekleşirken 12. Evde etkili olacak.

Dolunay, Başak burcunun gölgesinde yani karşıt burcunda etkisini gösterecek. Gökyüzünde ateş elementinin hiç olmaması, riskleri en aza indireceğimizi işaret edecek. Ruhları dinginleştiren, toprağın en yoğun halini hissettiren Dolunay, kişisel huzura, dinginliğe, ruhsal şifalanmaya vurgu yapacak. Açıkçası sadece Başak burcunun ruhuna bürünmekle kalmayacağız, toprağın öz dinginliğine de teslim olacağız. Hem içsel hem de görüntü olarak tertemiz, pırıl pırıl olmak adına bu sefer dişçiden, göz muayenesine, saç kesiminden, sağlıklı beslenmeye bir anda geçiş yapacağız. Eğer bazı alışkanlıklarınız var ise (sigara – alkol vb.) bu dönemde bırakmak için kendinizi hazır bile hissedeceksiniz.  

2020 Mart tarihe not düşüyor!

Vizyon ve bilgi akışının yoğun olduğu günleri temsil edecek. Dünyaya geldiğiniz günden bu güne dönüp baktığımızda değişebileceğimizi, dönüşebileceğimizi kabul edeceğiz.

Venüs ve Uranüs ilişkisi yücelimde

Başak Dolunay’ı aşk, ilişkiler gibi konuları gündeme alabilir. Özellikle yalnızlara fırsat verecek. Son 21 gündür ilişkisine dair şüpheleri olanları gökyüzü sarıp sarmalayacak.

Sanat ve sanatçılar gündemde!

Müzik, müzisyenler, şarkıcılar Dolunay gündeminde yerini alacak.

Kraliyet!

Monarşi ve Kraliyet sistemiyle yönetilen ülkelerdeki taht oyunlarına tanık olabiliriz.

15 derece Mars- 21 derece Jüpiter- 28 derece Satürn oğlak dizilimi himayesinde yaşanacak Dolunay!

Bu etkili gezegenlerin Dolunay esnasında Oğlak diziliminde olması; tarıma dair tüm konuları gündeme alacak. Geçmişte olduğu gibi toprağın verimine kafa yoracağız; eko turizm, ekolojik tarım gibi kavramların üzerinde duracağız. Özelikle bu sektörde büyük kararlar alınacak. Örneğin gübre torbadan çıkacak. Bazı yapılar eski haline geri dönerken, birçok tarım araç gereçlerine akılı teknoloji dahil olacak. Dış talep artışı, üretimin de yükselmesini tetikleyecek. Tüm gezegenler toprak burçlarında toplanmışken, dünyanın gündemi olan salgın, tarımda da üretimin buraya kaymasını sağlayacak.

1984-1998 doğumlular, toplanın!

1984-1998 yılları arasında doğanların haritasında Oğlak dizilimi vardır. Bu durum Dolunay etkisinden faydalanacaklar arasına gireceklerini işaret ediyor.  Bu yıllar arasında doğduysanız; ilişkinizde güvensizlik, belirsizlik varsa kalbinizdeki gri bulutlar dağılmaya başlayacak demektir.  Bununla birlikte 1984-1998 yılları arasında doğanlar güçlü olduklarını, ailelerine karşı sorumlulukları olduklarını, ilişkilerle ilgili köklü adımlar atmaları gerektiğini fark edecekler.

Devrimler, darbeler, Ohal’ler, karantinalar

Gök kubbede Başak’ın hâkimiyet kurduğu Dolunay’da toprak üçgenine yüzünü dönecek. Bir taraftan Uranüs ve Dolunay diğer taraftan Oğlak dizilimi etkileri büyük bir akışın haberciliğini yapacak. Toprağın şaha kalktığı günleri temsil ederken; dünyanın birçok yerinde yeraltı kaynakları, sınırlar gündeme gelirken, toprak hareketleri, toprak kaymaları da bu sırlı günlerin içine gizlenmiş olabilir. Suriye’de tarihi kareler, şaşırtıcı anlaşmalar bu Dolunay’ın hemen ardından yaşanabilir.  Virüs yüzünden ‘olağanüstü hâl’ ilan eden ülkeler olurken, dünya her zamankinden daha çok temizlenmeye, arınmaya ve bireyselleşmeye gidebilir.  

Satürn Oğlak burcunun son derecelerinde son Dolunay’ına eşlik ederken; aile şirketleri, spor, spor kulüpleri ve eski/güncel başkanlar gündeme gelebilir. Bu noktalarda devrim niteliğinde gelişmeler yaşanabilir. 

Nasibini alan dijital dünya.

Teknoloji firmaları, dünya devleri el değiştirirken başka sıkıntılarla uğraşacaklar. Teknolojiyle birlikte özel yaşamın ihlali herkesi ilgilendirecek. Dijital yasaları, vergi gibi yeni yaptırımları Başak Dolunay’ı ile birlikte harekete geçirirken; dijital dünya darbe niteliğinde tarihe not düşecek. Borsa, değerinin zedeleneceği sırat köprüsü tadında günlerden geçebilir. Büyük başın büyük derdi ve bin bir türlü sorumluluğu olduğunu gösterirken, kişisel hayatlarımızda daha koruyucu ve çözüm odaklı olacağız.

 

Dolunay’ın Burçlara Etkisi:

Koç: Kendini daha iyi ifade edebileceksin. Uzun vadeli proje fırsatları doğabilir.  Hayatını belli noktalarda değiştirmeye açık olacaksın.

Boğa: İlişkilerinde önemli bir noktaya geleceksin. Yeni insanlarla tanışmak ve organize olmak için ideal bir dönemdesin.

İkizler: Ailene karşı duygusal bağların artacak. Maddi ve manevi konularda daha dikkatli olacaksın. Geçmişten gelen bir ilişkinde yüzleşmeler gerçekleşebilir.

Yengeç: Kariyerinle ilgili önemli gelişmeler olabilir. Dolunay, eğitim ve seyahatler konusunda oldukça verimli günleri temsil edecek.

Aslan: Maddi konularda radikal kararlar alacaksın. İnsanlara şans verme konusunda daha iyi niyetli olacaksın. Hemcinslerine karşı manipülasyonlar oluşabilir.

Başak: Neptün Balık burcunun kalbinden geçerken, daha güvenli daha istikrarlı ve kaygılardan uzak olacaksın. Dönüşümün tam ortasındasın.

Terazi: Karmaşadan uzak, dingin ve planlarına odaklı olacaksın. Gizlilik istediğin konularda kendi başına ilerlemen de mümkün olacak. Aşktan yana bekârlar şanslı olacak.

Akrep: Sosyal çevre ve arkadaşlık ilişkilerin canlanıyor. Uzun zamandır emek verdiğin konularda, insan ilişkilerinde kazançlı olacaksın. Yardımsever yanın şahlanacak.

Yay: Kariyer, eğitim konusunda engelleri göreceksin ve aşabileceksin. Yeni iş tekliflerine açık olduğun bu evrede, seni mutlu edecek konulara yöneleceksin.

Oğlak: Eğitimin her dalında başarılı olacağın bir dönem. Yeni şeyler geliştirmek için risk almaktan çekinmeyeceksin. Denemek ve deneyim kazanmak bu Dolunay’da sana destek olacak.

Kova: Borçlar ve sıkıntılı ortak gelirler çözüme ulaşacak. Şartların gitgide olumlu bir havaya girebilir. Fon, ek gelir, ek kazanç gibi alanlarda gelişmeler var.

Balık: Yönetici gezegenin bu Dolunay’da birebir rol alırken ilişkiler konusunda daha yapıcı ve gelişmeye açık olacaksın. Yeni anlaşmalar, taşınma, bir işi sonlandırma konusunda avantajın olacak.

Zeynep Turan

25.02.2020

Yazının tüm hakkı saklıdır.

Kaynak gösterilerek dahi paylaşılamaz. 

Günün Ruh Hali
Ay Başak burcunda. Sorumluluk sahibi olmak başka dediğimiz bir gün olacak. Sevgilisinden ilgi görmek isteyenlerin sayısı artıyor! Duygusallığımız pik yapabilir!
Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...