Yükleniyor . . .

2019 VENÜS İKİZLER BURCUNDA

2019 VENÜS İKİZLER BURCUNDA

Dikkat dikkat! Venüs’ten bildiriyorum. 9 Haziran’dan 3 Temmuz’a kadar İkizler burcunda hareket edecek olan aşk, güzellik gezegeni Venüs derin duygular yerine geçici duyguları harekete geçirecek.

Yaz aşkları dönemine girmiş bulunmaktayız.

Bir tarafta aşk, diğer tarafta mantığın olduğu bu seyir dengeleri değiştirmeyecek aksine dengemizi bulmamızı sağlayacak. İkizler burcunun ruhuna bürünecek olan Venüs, deyim yerindeyse içimizde kelebeklerin uçuşmasına neden olacak. Hızla başlayan ilişkiler yerini görsellik yerine daha çok düşünceye bırakacak. Yani zihinsel olarak birbirine uyan kişilerin aşkını konuşacağız.

Bu süreç oldukça ahenkli.

Birilerine ilgi duymak çok kolay olurken, ilginin bir başkasına dönmesi de bir o kadar kolay olacak. Özellikle sağlam temellere dayanmayan birliktelikler sarsıcı gerçeklerle yüzleşmek zorunda kalabilirler. Flört etmek ise hiç olmadığı kadar eğlenceli gelirken, gerçek aşk bu mu diye düşüneceğiz. Yalnızca aşk mı konuşulacak derseniz, cevabım tabi ki hayır. Sosyal ilişkilerde de hızlı ortam değişiklikleri yaşanacak. Sosyal olmak, eğlenmek, sorunları ertelemek, sorunlu iletişimden kaçmak isteyeceğiz.

Kaçan gerçekten de kovalanır mı?

İç güzellik mi yoksa dış güzellik mi söylemleri günümüzde hala devam ederken zekâsı ile ön plana çıkan kişiler olacak. Âşık olmak, sevme algımız görünüşün üstüne çıkarken, zihinsel olarak birbirine uyan kişiler için uzun soluklu ilişkiler söz konusu olabilir. Eğer 2019 yılında bir ilişkiye başladıysanız ve bir dargın bir barışık ilerliyorsanız Venüs’ün İkizler burcundaki seyrinin size bir mesajı var. İlişkiye dair yaptığınız ufak tefek oyunların sonucu hiç de umduğunuz gibi olmayabilir. Çünkü gökyüzünün bu seyri kaçan kovalanır değil giden gitmiştir diyor.

Dünyanızı yaratacak olan zihninizdir.

Zihnimizin çok işlek olacağı bu döngü hareketliliği de beraberinde getirecek. Kendimizi geliştirmek, bir şeyler öğrenebileceğimiz kişilerle beraber olmak isteyeceğiz. Hem de hem aşk hayatımızda hem iş hayatımızda hem de sosyal hayatımızda… Yani bu, şu demektir; yenilenebilir, çevremizdeki kişilerle olan diyaloğumuzu değiştirebilir, yeni arkadaş ortamlarına girebiliriz. Bu süreçte zekâ, akıl, üslup, kendini ifade etme şekli çok çok önemli olacak. İletişim konusunda pasif kalan kişilerin parlaması ise mümkün olmayacak. Eğer yaratıcılık gerektiren bir işte çalışıyorsanız sizin için keyifli günlerin başladığını bilmelisin. Bir de natal haritanızda Venüs’ünüz İkizler burcundaysa projelerinizi, kitap yazma fikrinizi, yeni bir işe başlama planlarınızı hayata geçirebilirsiniz.

Gökyüzünün iyicil gezegeni desteğini hepimizin üzerinde gösterirken İkizler, Yay ve Balık burçları için farklı sürprizleri olacak. Aşka tövbe eden bu burçlardan biriyseniz kendinizi hızlı bir yaş aşkının içinde bulabilir, kırılan kalbinize iyi gelen kişiyle yollarınız kesişebilir. 1970-1984 yılları arasında doğduysanız ve evliliğinize, ilişkinize ikinci bir şans verdiyseniz ve daha da önemlisi bu konuda içiniz rahat değilse aşkınıza karşı yalnızca gözlemci olarak kalmayı tercih edebilirsiniz.

Astrolog Zeynep Turan

29.05.2019

Yazının her türlü hakkı saklıdır.

Günün Ruh Hali
Ay toprağın değişkeninde. Neden-sonuç ilişkisi kurmak isteyeceğimiz bir gün! Evde hummalı bir temizlik yapmak isteyeceğiz. Saman altından su yürütenler hayal kırıklığına uğrayabilir.
Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...