Yükleniyor . . .

2019 ŞUBAT AYINDA NELER OLUYOR?

2019 ŞUBAT AYINDA NELER OLUYOR?

Bu ay dünyayı koca bir ekrandan izler gibi olacağız. Sanki saat ayarıyla oynar gibi dünya’nın ayarıyla kimin, kimlerin oynadığını merak içinde olacağız. Gökyüzü bir yandan hava elementinin kucağında bir yandan su ve toprak elementine doğru silkelenmeye çalışacak. Bu durumda açıkçası gözle görünmeyeni görmemize, duyamadıklarımızı işitmemizi sağlayacak.

Euronun travmasına şahit olabiliriz

Şubat ayının gündemi oldukça kalabalık olabilir. Avrupa ülkelerindeki iç karışıklık, Ortadoğu’ya uzanan hamleler, borsa üzerinde gelişen konular ve para’nın şekil değiştirmesi bu dönemlere nasip olacak. Tutulmaların henüz ağırlığını atamayan yeryüzü teknoloji ile sınavına bu aydan itibaren başlayacak. Kova çağı diye her yerde altını çizeceğim sürecin ateşleyicisi olacak gökyüzü. 

Mars ve Uranüs’ün kavuşumu; bu günleri bir yere not alın!

Mars bu evrede hiç rahat durmayarak, Uranüs ile ateş burcunda buluşması hiç de sıradan olaylara gebe olmayacağını vurgulayacak.  Çünkü bu iki gezegen bir daha 84 yıl sonra bu pozisyona gelecekler.  Avrupa özelinde terör saldırılarının ardı ardına gelişebileceğine vurgu yapabilir. Yaklaşık 5 ay plan ve programını hazırlayan bir Uranüs’ten bahsediyorum. Bu esnada Ortadoğu’nun üzerindeki kara bulutların ne aşamada olduğuna tanıklık edebiliriz. Yavaş yavaş Uranüs’ün Boğa burcuna taşınmaya hazırlandığı bu dönemde en çok konuşulanlar arasında; İsrail, Kudüs toprakları, ABD devletleri bağlamında elçilik konuları gündeme gelebilir.

Bazı yapıların işte bu evrede deşifre olacağını fark edebiliriz. Suriye özelinde YPG iş birliği, ABD ve Türkiye ilişkileri yeninden şekil alabilir. Gökyüzü gökyüzünün en şaşalı Dolunay’ına hazırlık yaparken Şubat rüzgârının sert estiğini göreceğiz.

Türkiye ön planda!

Neden sorusu elbette aklımıza gelecek. Hemen söyle ifade etmek isterim; ülkemizin natal haritası Başak-Balık aksında seyreder. 19 Şubat’ta gerçekleşecek Dolunay ise bu gökyüzü bağlantısı ile iletişim kuracak. İletişim noktasında dünyanın gözü üzerimizde olabilir. Dikkat çekeceğimiz bir dönemi vurguluyor gökyüzü.

Secim bir yana Tutulma etkisiyle birlikte yerel yönetimleri bekleyen farklı bir konu gelişebilir. Kulisler, adaylar, seçim sonuçları bir yana dursun seçilen belediye başkanlarını yakından ilgilendiren bir tüzük değişikliğine vurgu yapabilir. Uranüs burç değiştirirken klasik belediyecilik anlayışına yeni bir sistem getirebileceğine işaret ediyor.

En kısa ay Şubat bir türlü bitmeyecek…

13 Şubat’ta mücadele gezegeni Mars ve Uranüs’ün Koç burcunda kavuşması bazı ülkelerde toplumsal olayları tetikleyecek. Etnik bölünmeler, sınıf mücadelesi aynı anda karışık günleri tetikleyebilir. Devrim gezegeni 7 yıl aralıklarla burç değiştirirken; üstüne düşen görevi zamanında yapmayanların bir nevi sınav döneminde olduklarını işaret edecek.  Bu evrede itibari ile bilinen yurtdışı bağlantılı kurumlar gündeme gelebilir.  Ve İran, Tahran sokaklarını sarsacak gelişmelere vurgu yapacak.

Zeynep Turan

14-01-2019

Yazının Tüm Hakkı Saklıdır.

 

Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...