Yükleniyor . . .

2019 ŞUBAT AYI YERYÜZÜNE NELER TAŞIYOR?

2019 ŞUBAT AYI YERYÜZÜNE NELER TAŞIYOR?

2019 yılının ağırlığı ocak ayında kendini gösterirken şubat ayında hayatımızı biraz daha hafifletmeye başlayacağız. Dünyanın ve ülkemizin gündemi her gün hızla değişirken ayak uydurmakta zorlanacağız evet ancak bu süreçte kişisel sorunlarımıza daha çok özen göstereceğiz. Hatta yer yer ‘o da öyle olsun, ne yapayım’’ dahi diyeceğiz.

Şimdi kahvenizi alın, yazımı okumaya başlamadan önce ocak ayının kısa bir muhasebesini yapın ve kendinizi şubat ayına hazırlayın.

Başlıyoruz.

2019 yılına girdiğimizden bu zamana hem kalbimizi hem de hayatımızı sakinleştirmeye çalışıyoruz. Ancak bu konuda pek de başarılı olamadık. Çünkü ocak ayı içinde tüm dünyada etkili iki güçlü tutulma yaşadık. Tam bir şeylerden vazgeçtiğimiz noktada yeniden savaşma gücü bulurken, bu gücü içimizde çok fazla barındıramadık. Kendi ruh halimizi yorumlamaya çalışırken, en yakınlarımızı da çözmek zorunda kaldık. Yani anlayacağınız 2019 yılının yorgunluğunu atalım derken daha da yorulduk. Aramızda pes edenler var mı bilmem ancak bu yazımda onlara küçük bir not bırakmak istiyorum. Pes etmek için henüz çok erken, her şey daha yeni başlıyor. Hadi toparlanın.

Gezegenlerin yerinde durmayan seyri bizleri birçok olaya şahit kıldı. Gerek kişisel hayatlarımızda gerek toplumsal olaylarda oldukça çok sınandık. Şimdi kimimiz ne yapacağını çok iyi biliyor kimimiz ise kaybolmuş, karanlık bir yolda yürüyor. Hiç merak etmeyin bütün yollar güzelliklere çıkacak. Ancak önce inanmanız gerekli. 2019 yılında kendi hikayenizi yeniden yazabilirsiniz. Unutmayın ara kader yeniden yazılıyor.

Gezegenlerin seyri 13 Şubat’a dikkat çekiyor!

Şubat ayının geneline olumlu bir hava hâkim olurken, kendimizi toparlamamamız için de fırsatlar sunacak. Dünyanın kaosundan uzaklaşabilirsek hepimiz için güzel bir ay dahi olacak. Geçmişle gelecek arasında yaptığımız hesaplaşmalara ara verirken aslında kendimizi de nadasa alacağız. Ancak bu ayın içinde sakinliğimizi korumamız, düşünmeden hareket etmememiz hatta ve hatta çevremizdeki kişilerle iletişimimizi dahi sınırlamamız gereken bir gün olacak. O da 13 Şubat! 13 Şubat’ta Mars-Uranüs kavuşumu zor bir geçireceğimizi işaret ediyor. Kaosu, karışıklığı işaret eden o gün dünyadan da pek çok haber alabiliriz. Geçmişte yaşanmış suikastların benzeri gündeme gelirken, tarihin tekerrürden ibaret olduğunu o gün bir kez daha anlayabiliriz. ‘’Kader Yeniden Yazılıyor’’ kitabımda da bahsettiğim pek çok olaya gebe olan şubat ayı, sakin ve dingin havasını aniden kaybedebilir. Ancak bahsettiğim gibi küresel olaylar bu ayın gündemi olurken, kişisel olaylar ise yerini mücadele yerine dinginliğe bırakacak.

Bu ay karşımıza çıkacaklar;

  • 14 yıl önce evlendiyseniz ve 2018 yılının son aylarından bugüne kadar evliliğiniz ile ilgili sorunlarınız varsa çözüme kavuşturabilirsiniz.
  • 19 yıl önce anne ve babanız boşandıysa şimdi tekrar aynı karmadan geçebilir, benzer olaylar yaşayabilirsiniz.
  • Eğer kurumsal bir iş yerinde çalışıyorsanız köklü değişimlere şahit olabilirsiniz.
  • Eğer kendi işinizi yapıyorsanız bu ay konumunuzu çok iyi belirlemelisiniz.

Ocak ayında ateş burcunda gerçekleşen Ay Tutulmasının etkileri 21 Mart’a kadar devam edecek. Bu süreçte şaşıracağımız olaylar yaşayacağız. 2019 yılında her geçen gün zaman biraz daha hızlanırken, hızına hız katamayanlar ise çok geride kalacak.

  • 1950-1959 yılları arasında doğduysanız aile içinde miras gibi konulara dahil olabilirsiniz. Bu süreçte sağlık sorunlarınızla ilgili de haberler alacaksınız.
  • 1960-1969 yılları arasında doğduysanız ve kendi işinizi yapıyorsanız ortaklı bir yapıya dönebilir ya da dinlenmeye çekilebilirsiniz.
  • 1970-1984 yılları arasında doğduysanız ve bir süredir ebeveyn olmak istiyorsanız şubat ayında tedavi sürecine girmeye karar verebilirsiniz.
  • 1984 Nisan-1998 yılları arasında doğduysanız köklü değişimler yaşayabilir, radikal kararlar alabilirsiniz. Özellikle şehir değiştirmek, iş değiştirmek adına adımlar atacaksınız.

Astrolog Zeynep Turan

24.01.2019

Yazının her türlü hakkı saklıdır.

Günün Ruh Hali
Ay toprağın değişkeninde. Neden-sonuç ilişkisi kurmak isteyeceğimiz bir gün! Evde hummalı bir temizlik yapmak isteyeceğiz. Saman altından su yürütenler hayal kırıklığına uğrayabilir.
Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...