Yükleniyor . . .

2019 MAYIS AYINDA NELER OLUYOR?

2019 MAYIS AYINDA NELER OLUYOR?

Mayıs ayına geldik bile. 2019’un bahar havasında gökyüzü bizlere neyi vaat ediyor, hangi gökyüzü olayları gündemi belirliyor? Birlikte göz atalım.  Türkiye için önemli bir ay. Natal haritasında Ay burcu İkizler, transit Mars (İkizler) ile kavuşum yapıyor. Ayın ilk haftasında Yeniay toprak burcunda meydana gelirken, Türkiye’nin natal haritasında ilişkiler evini hareketlendiriyor.

Hemen Türkiye’ye göz atalım!

Komşuluk ilişkileri, diplomasi, ulaşım, sistemler, hukuksal konular, iç meseleler gündemden düşmeyecek.  Mars’ın İkizler burcunda yer alması ve Ay burcu İkizler olan Türkiye için hızlı düşünmek, hızlı karar vermek önem arz edecek. Ancak mücadele alanlarımız içinde komşu ülkeler, diplomasi ve iletişim olduğunu unutmayalım. Yeniay’da 7. evi gündemine alıyor. Anlaşmalar, ticari konular, özelleştirilen kamusal kurumlar gündeme gelebilir.  Yasalar ve yeni yaptırımlar iç siyasetin konusu olacak.

Konumu değişecek devlet görevlileri, yetkili isimler, bakanlar gündeme gelebilir.  2019 Kader Yeniden Yazılıyor kitabında yer alan Mayıs ayı teması yazımda bahsettiğim bazı kişiler gündeme gelebilir, alınan kararlar tartışma konusu olabilir. Bu döngüden, danışmanlar da nasibini alacak.  18 Mayıs’ta meydana gelen Dolunay ise Türkiye’nin bazı konularda stratejik kararlar alması gerektiğine vurgu yapacak.

6 Mayıs’tan sonra gökyüzü de gündem de gücünü artıyor.

21. yüzyılın farklı bir dönemini yaşıyoruz. Değişime açık olan gökyüzü liderlere, rejimlere, devrimlere yeni pencereler açıyor. Farklı gözle bazı konuları değerlendirmemize vesile oluyor. Satürn’ün destekçi olduğu ilk iki hafta da boğazlar, ulaşımı sağlayan tüm sistemler, havalimanları da dâhil gündeme gelebilir. Kanal İstanbul’u konuşmaya başlayabiliriz.

Tarih tekerrür ediyor.

Uranüs’ten bahsediyorum aslında. Güneş, Boğa burcunda ve Uranüs ile iletişim kuruyor. Gelecek 7 yıla damga vuracak konuları da belirliyor. 1934-42 yıllarına hitaben günümüzün gökyüzü konumu önem taşıyor. Bankalar, paranın gidişatı, büyük firmalar tahmin edilemeyen açıklamalarla ne kadar çıkmazda olduklarını ifade edebilirler. ‘Artık meydan bize kaldı’ tavırları son buluyor. Para akışı kesiliyor. Elbette bireysel yaşamlarda bu durumdan etkileniyor. Elçilikler, hukuk sistemi, dini yapılanmalar yine başlıkların arasında yer alabilir.

Evanjelistler, din görevlileri, Mesih, vaat edilen topraklar dünyanın farklı boyutlarda hangi konular ile meşgul olacağını gösterecek.

Zaman evriliyor!

Bu yüzyılın en hızlı 20 yılından geçiyoruz. Ömrümüzün 20 yılının nasıl geçtiğini hatırlamayacağız.  Her zamankinden daha hızlı akıyor hayatlar. Psikolojik olarak kendini baskı altında hissedenlerin sayısı bir anda dünya genelinde artarken bu ay özellikle üniforma giyen herkes gökyüzünün ablukası altında olacak.   Bir yandan yeni bir göç dalgasının haberciliğini yapacak.

İngiltere’de neler oluyor?

Bu ülkenin stratejisi, planı konumuzun dışında çünkü önümüze bambaşka konularla geliyor. Bundan kitabımda bahsetmiştim. (2019 Kader Yeniden Yazılıyor) 2019 Mayıs ayında dünya gündemi Meghan’ı, Kate’yi  ve II. Elizabeht’ı  konuşuyor olacak. Belki de yeni bir dönemin işaretçisi olacak gökyüzü.  Sessizliğini koruyanlar olurken, bir yandan ‘son sözü ne olacak acaba’ dediğimiz ve merak ettiklerimiz olacak.  

Uranüs, NATO’nun izini sürüyor.

Kimileri maşa olacak, kimileri gizli görev alacak bu süreçte. Nato’nun tavrını da tacizini de haber kanallarında, yorumlarda bolca görebileceğiz.  Hangi ülkelerin saman altından su yürüttüğünü bu vesile ile göreceğiz, İngiltere gibi.

Mayıs ayı bir şifre niteliğinde

19 Mayıs 2019, Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkışının 100. yılı.  1919 yılının mayıs ayının natal haritasını incelediğimde Güneş, Merkür, Mars toprak burcunda hareket ediyor, günümüzde ise Uranüs Boğa’da. Birçok şeyin ilkini yaşayacağımızı, Temmuz 2019’da tüm bunlara şahit olacağımızı gökyüzü vurguluyor. Hiçbir şey sır olarak kalmıyor.

Zeynep Turan

25-04-2019

Yazının Tüm Hakkı Saklıdır.

Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...