Yükleniyor . . .

2019 MAYIS AYINDA BU SAATLERE DİKKAT

2019 MAYIS AYINDA BU SAATLERE DİKKAT

Mayıs ayında dikkat etmeniz gereken günleri ve saatleri ayın başından itibaren öğrenmek ister misiniz? Duygularımızın hâkimi ay, zaman zaman hiçbir burçla bağlantı kurmaz ve boşlukta salınır. Bu durum da bizleri içsel olarak zaman zaman sıkıntıya sokar. Bu boşluk bir saat veya daha uzun sürebileceği gibi, günün herhangi bir saatine de denk gelebilir. Ay’ın gün içerisinde diğer gezegenlerle yaptığı açılar ortaya çıkacak olayları ve meydana gelecek sonuçları gösterir. Her burçta 2-3 gün kalan Ay, Zodyak'taki turunu 28 günde tamamlar. Girdiği her evde ve burçta farklı özellikler gösterdiği gibi, olumlu veya olumsuz etkilediği burçlar vardır. Fakat yıldız haritası bir bütün olduğu için haritadaki burçları, yıldızlar ve açılarıyla birlikte incelenmek gerekir. Ancak bu şekilde doğru bir yargıya varabiliriz. Sizin için yazımın sonuna Ay’ın boşlukta olduğu günleri not olarak bırakıyorum. Aynı zamanda Ay burcunuz ile ilgili ufak tüyolar da vermek istiyorum.

AY BURCU KOÇ: Ay burcu Koç olanlar; Mars'ın kendisine uymayan özelliklerini alır. Fiziksel ihtiyaçları oldukça gelişmiştir ve bu ihtiyaçların hemen karşılanmasını ister.  

AY BURCU BOĞA: Ay, sevgi ve güzellik yıldızı Venüs’ün burcu Boğa’dayken Venüs'e özgü özelliklere, güzelliklere bürünür. Sağlam karakterli ve güvenilir kimselerdir.  

AY BURCU İKİZLER: Bu burç zekâ ve hareket yıldızı Merkür'e ait olduğundan, Ay'ı İkizler olan kişi kıvrak zekâsı, meraklı tavırları ve esprileri ile dikkatleri çekmeyi başaran entelektüel yapılı insanlardır.

AY BURCU YENGEÇ: Ay, yönetici burcu Yengeç'te tüm hünerlerini sergiler. Yoğun duyguların etkisinde, ailesine aşırı önem veren, sezgileri ve duyguları güçlü kişilerdir.

AY BURCU ASLAN: Güneş’in çocukları Ay'ın etkisindeyken cömert, dürüst, yardımsever ve iyi niyetli olur. Karşısındakileri etkilemek için üstün çaba gösterirler.

AY BURCU BAŞAK: Kolay kolay memnun edilemeyen Ay burcu Başaklar zekalarıyla ön planda olup, detaylara önem veren eleştirici tiplerdir. Güçlü bir belleğe sahiptir, çok çabuk öğrenir.

AY BURCU TERAZİ: Yalnızlıktan hoşlanmayan, dostluğa ve arkadaşlığa önem veren nazik kişilerdir. Tatlı dilleri ile çevresindekileri etkiler. Fakat dengesi şaştığında, uyumsuz bir yapıya bürünür.

AY BURCU AKREP: Ay burcu Akrep olanlar, sezgileri kuvvetli duygusal insanlardır. Güven sorunları olduğu gibi, kuruntu ve kuşkuları ilişkilerinde sorun yaratabilir.

AY BURCU YAY: İyi kalpli, sevimli ve eğlenceli insanlardır. Yay’da bulunan Ay, kişinin idealist ve öğrenmeye açık olmasını sağlar. Özgürlüklerinden ve bağımsızlıklarından ödün vermezler.

AY BURCU OĞLAK: Ciddi, güçlü ve tutucu kimselerdir. Ay Oğlak burcunda kötü konumda ve zayıf olduğundan, kişiler için de zorlayıcı etkiler mevcuttur. Bu kişiler zor işlerde çalışırlar.

AY BURCU KOVA: Ay burcu Kova olan kimseler, bağımsızlıklarına önem veren, havai insanlardır. Toplumun kurallarına göre yaşamazlar, kendi doğruları vardır.

AY BURCU BALIK: Ay burcu Balıklar, her türlü sanatsal konuya yatkındırlar. Onlarda mantık devre dışıdır, sezgileri ile yoluna devam ederler.

Tarih

Saat

Tarih

Saat

01 Mayıs

00:57

01 Mayıs

13:23

03 Mayıs

11:47

03 Mayıs

23:17

05 Mayıs

18:10

06 Mayıs

06:39

08 Mayıs

02:49

08 Mayıs

12:06

10 Mayıs

05:05

10 Mayıs

16:13

12 Mayıs

15:24

12 Mayıs

19:21

16 Mayıs

12:37

17 Mayıs

00:25

20 Mayıs

20:04

21 Mayıs

10:56

23 Mayıs

06:57

23 Mayıs

20:49

25 Mayıs

15:50

26 Mayıs

09:07

28 Mayıs

07:20

28 Mayıs

21:31

30 Mayıs

18:07

31 Mayıs

07:30

 
Günün Ruh Hali
Ay toprağın değişkeninde. Neden-sonuç ilişkisi kurmak isteyeceğimiz bir gün! Evde hummalı bir temizlik yapmak isteyeceğiz. Saman altından su yürütenler hayal kırıklığına uğrayabilir.
Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...