Yükleniyor . . .

2019 EKİNOKSU

2019 EKİNOKSU

İlkbahar ekinoksu ile karanlık azalır, gün ışığı daha çok aydınlatır günlerimizi. Bu geçişle birlikte yepyeni bir dönem başlar; doğa uyanır ve bereket üstümüze akar. Ağaçların çiçek açması, güneşin bedenimizde hissettirdiği sıcaklık... Dışarı çıktığımız zaman, toprağın verdiği huzur kokusu... Aslında mutlu olmamız için ne çok neden var tabiatta. Bunları tarif edemesek de çoğumuz ‘içim kıpır kıpır oldu’ diyerek adlandırırız bu duyguları. Mevsimlerin kendilerini yenilediği gibi siz de kendinizi yenileyin.

Mevsim bu gece yüzünü bahara dönerken neden bizim de içimizde çiçekler açmasın? Doğanın kusursuz bir işleyişi vardır. Öyle kusursuzdur ki kendini yenilemek için gerektiğinde yine kendini yakıp yıkar. Yeryüzünde her şey, neden sonuç ilişkisiyle sonsuza dek sürüp gidecek. Ve doğa ilahi bir güçle nerede, ne zaman, ne yapması gerektiğini kendiliğinden yine tasarlayacak. Bunu anlayabilmemiz için çok derin düşünmemize gerek yok belki de. Fazla uzağa gitmeden; içinde yaşadığınız zamanı izleyin. Cemrelerin sırasıyla düşüp baharı nasıl da uyandırdığını hatırlayın!

Uyuyan baharı uyandırmaya başlıyor usulca kâinat, siz de bu uyanışa gönül verin. Duanızla, niyetinizle birleştirin.

KOÇ: Kimse için hayallerinden vazgeçme!

BOĞA: Yapamazsın diyenlere kulak verme.

İKİZLER: Mutluluğunu erteleme.

YENGEÇ: Denemekten, yanılmaktan korkma.

ASLAN: Vazgeçmeyi asla düşünme.

BAŞAK: Mevsim yenilenirken sen de değiş.

TERAZİ: Hayata olan inancını tazele.

AKREP: Kendine çok iyi bak.

YAY: Kaygılarından beslenmekten vazgeç.

OĞLAK: Detayları abartmayacağına dair kendine söz ver...

KOVA: Hedeflerinden vazgeçme.

BALIK: Korkularının seni yönetmesine izin verme.

NOT: Bugün mutlaka ama mutlaka Astrodefter'lerinize notlarınızı alın, niyetlerinizi yazın. Evren bizim için dönüyor. Hepimize yeni başlangıçlar sunuyor. Bu eşsiz doğa olayını hayatınıza yansıtın.

Astrolog Zeynep Turan

Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...