Yükleniyor . . .

2018 YENİAY KOÇ BURCUNDA

2018 NİSAN KOÇ BURCUNDA YENİAY!

Herkesin enerjisini çok farklı boyutlara taşıyan gökyüzü; kendi içinde şüpheci, kuşkucu, haberci, hızlı, narsist bir kimlik çizecektir. Öncü ve ateş elementi burçta meydana gelen Yeniay kafaları karıştırırken her köşe başında bir olayla karşılaşmamızı sağlayabilir. Lider görünümlü Yeniay sayesinde toplumda söz sahibi olan kişilerin iyimser yanlarına, bir yandan hırslarına şahitlik edeceğiz. Geçmişi eşelerken ülke yöneticilerinin sıra dışı konuşmalarına tanıklık edebiliriz. Kişisel yaşamımızı ise düzenleme ihtiyacı duyacağız. Yanlış anlaşılmalar da bir yandan ortalığa dökülecek. Nelere aslında ihtiyacımız olduğunu bu dönemde sorgulamak zor olamayacak. Yeniay, Merkür’ün yavaşladığı esnada meydana gelmesi iletişimde yoğun etkisinin olacağının altını çizecek.

16 Nisan Pazartesi günü Koç burcunda meydana gelen Yeniay, yanına eşlik etmesi için Uranüs’ü de alacak. 28 derecede Uranüs’ün son derecelerinde yer alacak Koç burcu, son 7 senenin belki de en son Güneş ile birlikte hareket edeceğini göreceğiz. Çünkü artık Uranüs sabit burç Boğa’da yer almaya hazırlanıyor. İşte bu yüzden Güneş ile kavuşumuna uzun bir süre son kez eşlik edecektir. Bu vesile ile ateş burcunda meydana gelen Yeniay ile birlikte hiç umulmadık bir gövde gösterisine zemin hazırlayabilir. Çünkü son demlerini yaşayan bir Uranüsyen etkili Yeniay meydana gelecek.

Ne zaman gerçekleşiyor?

İstanbul, Türkiye saati ile sabah 05: 57 sularında ateş burcunda 16 Nisan’da Yeniay meydana geliyor.

Anahtar kelimeler?

Liderler, patronlar. Toprak, mülk ve tarım. Teknoloji, internet, sosyal medya. Kara, yeraltı ve havadaki tüm ulaşım hizmetleri. Kişisel ihtiyaçlar. İkili ilişkiler. Borsa ve para piyasası.

Ama ne Yeniay imiş!

Kimler eşlik ediyor? Etkileri neler?

Gökyüzü delikanlı edası ile adeta ateş püskürtüyor. Ateş, su ve toprağın baskın olduğu hava elementin ise herhangi gezegende yer almaması açıkçası her şeyi çok yoğun yaşayabileceğimizi işaret ediyor. Mars-Satürn-Plüton omuz omuza verdiği bu döngüde kişiler kendi geleceklerine yatırım yapmak isteyecektir.  Bu vesile ile yatırıma ve para ilişkilerine odaklanan birçok insan olacak. Bu konuların içinde eğer borçlarınız ya da buna benzer sorumluluklarınız varsa, çok daha idealist ve gerçekçi davranılacak.

İyicil gezegen olarak bilinen Jüpiter’in su burcundaki hareketi,  Neptün’e göz kırpması su elementinin bu Yeniay’da nasıl etkili olabileceğini gösterecek. Bu durum ise duyguların yoğun yaşanabileceğinin işareti olacak.

7 yıllık döngü biterken son golünü atacak!

Son 7 yıldır bir fiil uğraştığımız, anlamaya çalıştığımız, hizmet ettiğimiz konulara farklı kapılar açacaktır. Eğer son 7 yıldır ikili ilişkilerde kafanız karışıksa bu döngüde bazı çözülmeler yaşayabilirsiniz. Emek verdiğiniz, sizin olsun diye türlü mücadeleye girdiğiniz tüm ikili ilişkileri bir kez daha sorgulama ve inceleme imkânı yaratacaktır. 2017 yılında evlenen ya da ilişkiyi belli bir boyuta taşıyan uzun vadeli ilişkiler içinde gündem değişebilir. Hiç olmadık yerden, olmadık bir şekilde geçmiş ilişkileriniz önünüze gelebilir. Bir bakmışsınız aynı binada çalışmaya başlamışsınız ya da aynı sitede oturmaya başlamışsınız… Hayat sürprizlere gebe evet doğru ancak bu süreç çok farklı deneyimleri de tattıracaktır. Uranüs’ün etkisi ve Merkür’ün Koç burcunda geri hareketine son verirken yavaşlaması tüm bu gelişmelerin kuvvetli arttırırken, iletişimi de odak noktası yapacaktır.

İlişkilerde!

  • Evlilerin arasını yapacak, sevgilileri yakınlaştıracak.
  • Ayrılanları barıştıracak.
  • Kıskananları gündemini değiştirecek.
  • Bahar yorgunluğu herkesi saracak.
  • Beklemediğimiz yerlerden haberler gelecek.
  • Ailedeki hemcinslerimiz ile çekişmeler rutine girecek.
  • Aile içinde meydana gelen kıskançlıklar ve para dengesi bir sonuca kavuşacak.

Aşkın rengi değişiyor!

Anın yükselenini de ateş burcu Koç yönetecek. Yeniay’ın bir nevi ateşlerin hüküm sürdüğünü gösterecek. Hala kendi içimizde sorgulardan geçtiğimiz, kotalı internet gibi kısıtlı sevdiğimiz gelişmeleri oluşturacaktır. İsteklerimiz yerine gelince sevebileceğimizi, sevmemiz için bazı gerçekleri aradığımızı, kuru kuruya aşkın olmayacağını fark ettirecektir. Kayıtsız şartsız sevginin olmayacağını, emeksiz ilişkinin olamayacağını, her şeyin yolunda gittiği ilişkilerde ise bunun bir lüks olduğunu anlayacağız. Ateşten gömlek giyen gökyüzü görülmeyeni görmemizi, farkındalığın ilişkiler adına artacağını işaret edecek.

Merkür- Venüs 45’lığı ilginç sayılabilecek ilişkilere dikkat çekecek. Eğer sevgiliniz ile aynı iş yerinde çalışıyorsanız bu konu farklı bir açıdan gündeme gelebilir. Ya da ilişkisini gizli yaşayanların deşifre olduğunu görebileceğiz. Evli olanların da gizli saklı ilişkilerini açığa çıkartabilir.

Dünyada neler oluyor?

  • Avrupa sokakları karışabilir.
  • Kadın yürüyüşleri, yeni yasalar ve yaptırımlar için çok sesli tepkiler gelebilir.
  • Türkiye’nin doğusu ve güneydoğusu gündemde kalmaya devam ediyor.
  • Geçmişte kalan meçhul cinayetler sonuçlanabilir.
  • Sosyal medya devleri karşı karşıya gelebilir birbirlerine savaş açabilir ya da yargılayabilir.
  • İnternette tuhaf karşılanacak görüntüler yayılabilir.
  • Amerika’daki eyaletleri çok büyük sorunlar bekliyor olabilir.
  • Yasa değişimi yaşayacak ülkeler olacak. ( Mars-Satürn ve Plüton üçlemesi etkiyi çoğaltacaktır.)

Nelere dikkat etmeli!

Sabah saatlerinde meydana gelen Yeniay; teknoloji ve elektrik altı yapılı sistemlerde, ulaşımda (kara, yeraltı ve hava ulaşımı), trafikte kısa süreli kaosa ya da kargaşaya vesile olabilir. 12 Nisandan itibaren etkisini gösterecek Uranüsyen Yeniay kendini önden göstermeye başlayacaktır. Özellikle toplu taşıma sistemlerinde aksaklıklar birkaç gün keyif kaçırabilir.

Başka neler var?

Üretimi, tarımı, borsayı yakından ilgilendiren bir döngüyü işaret ediyor, gökyüzü.

Öncü burçlara teslim olan gökyüzü ben merkezli konuşmaları hayatın içinde hissettirecektir.

Sosyal medyaya vurgu yaptığını bir kez daha gösterirken ’giderli’ sözler birbiri ile yarışabilir.

1983-1992 doğumlu olanları bu döngü yakından ilgilendirecektir. ( Bu yıllar arasında doğanların ateş ve toprak elementi baskındır.)

Ve, Koç burcundaki Uranüsyen Yeniay 2018’ın en dikkat çeken döngüsüne işaret edecektir. Nisan ayı hayatınızın belki de en ilginç farkındalığını yaşadığınız bir dönemi temsil edecek. Yürekler ve mantık bir çerçevede aynı resmi yorumlamaya çalışacak. Yaşam kalitesi arayacaklar içinde önemli fırsatlar oluşturacaktır. Bu süreçte yalan yanlışa yer yok, eski hesap çarşıya uymayacak. Bu yüzden açığa çıkan her konu için bir yol haritası oluşturmaya çalışan insan sayısı çok olacak.

Burçlara etkisi;

Koç: Son 7 yıllık döngünün bitmesine az kalmışken yaşamınla ilgili birçok itirafta bulunacaksın. Eski hesapları açarken kendine yeni imkânlar yaratacaksın. Dönüşün muhteşem olacak.

Boğa: Alışkanlıkların, korkuların ve geçmişte kalan ilişkiler gündemine gelecek. Pişmanlık duyduğun konularda açık sözlü olacaksın.

İkizler: Toplum önünde öne çıkmak isteyeceksin. Yaptığın işlerde öne çıkmak için imkânları seferber edebilirsin. Yurtdışı gezilerin artabilir.

Yengeç: Önemli olan gurur diyeceksin. Ancak alışık olmadığın iş kalemlerinde şansını denemek isteyeceksin. Aileden gelecek para desteğine ihtiyacın olacak .

Aslan: Hukuki konularda avantaj sağlıyorsun. Eğer yurtdışı bağlantılı bir firmada çalışıyorsan dengelerin değişimi aile ve sosyal düzeninde farklılıklar yaratmana neden olabilir.

Başak: Miras ve aileden gelen mülk satışı gündeme gelebilir. Sesini yükseltmediğin ilişkinde sivri dilini ortaya döküyorsun.

Terazi: İlişkilerde odak noktası sen olacaksın. Eski ilişkilerine dönük bakmak istemesen bile karşına gelen tesadüfler olacak. Yeni ilişkilere de açıksın.

Akrep: Hizmet alanında önemli handikaplar yaşayabilirsin. Önemli evraklarını iyi saklamanı öneririm. Aradığın bir eşyayı bulmak işlerini kolaylaştıracak.

Yay:  Egon ile çatışacak insanlar olacak. Sözlerini incitmeden kullanman senin faydana olacak. Çocuklar bu süreçte gündeminde yer alacak.

Oğlak: Ailen, evinin düzeni ve sosyal yaşamında belirleyici olmak seni zorlayabilir. Önceliğini bir konuya yöneltmek isteyeceksin. Baba ailesinden haberler geliyor.

Kova: Yakın arkadaş ilişkileri ve kardeşler ile ilgili gelişmeler gündeminde olacak. Yardımcı olacağın, yön göstereceğin insanlar olacak. Küsler barışıyor.

Balık: Para adına yatırım yapmak ön planında olacak. Eşinin de işi ve geleceği bu döngüde senin için önemli olacak.

Zeynep Turan

27-03-2018

Yazının Tüm Hakkı Saklıdır.

 

Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...