Yükleniyor . . .

2018 YENİAY İKİZLER BURCUNDA

2018 İKİZLER BURCUNDA YENİAY

Yılın belki de yenilikleri getiren, yeni umutları içimize serpiştirecek Yeniay’ı ile sizi tanıştırmak isterim. Bir yandan gündemi oldukça kabarık ve yoğun olacak. Bu dönemi temsil eden en kritik anahtar kelime ise liderler. Ayrıca farklı meslek gruplarını da yakından ilgilendirecek. İletişimi merkezine alırken, entelektüel kesimi de ön plana çıkaracak. Geçmişte fazlası ile gündem olmuş konuları yeniden bizlere sunacak. Bir yandan cadı avcılığı yapanların sayısının da artacağını işaret ediyor, gökyüzü. Psikoloji ve psikiyatri alanlarındaki uzmanları ve çalışmaları da bu Yeniay’ın konusu olacak. Düşünceleri ve bilinçaltını yönetirken bir yandan yeni fikirler geliştirmemizi sağlayacak. Yönetimlerin dikkatini dağıtan Yeniay bireysel hayatlarımızda aksine kolaylıklar sağlayacak. Adım atma ve cesaret etme eğilimimiz ise bu süreçte oldukça artacak.

Korkularımızdan arınmamız için Güneş’in İkizler burcundaki seyri bize destek olurken, Satürn’ün Oğlak burcundaki hareketi zihinsel aktivitelere yönelmemize yardımcı olacak.

Kapalı kapıların ardında dönen çıkar (rüşvet) ilişkilerine bir dur dedirtip ifşa etmek için Jüpiter’in Akrep burcundaki seyri destek verecek.

Kadınları ön plan çıkması için Yeniay’da Chiron’un Koç burcundaki seyri destek verecek.

Özellikle Amerika’da Hollywood’da büyük bir çöküşün başlandığının fark edilip dile getirilmesi için ise Pluton’un Oğlak burcundaki Retro’su dünya gündemine farklı konuları taşıyacak.

Ülkemizin yer altı zenginliklerinin yanı sıra topraklarının da altında dinleri ilgilendiren ahitler, kitaplar, el yazmalarının varlığı konuşulurken Jüpiter-Akrep, Venüs-Yengeç desteğinden feyz alacak.

Yılın tam ortasında ne yöne gideceğimize ışık tutacak Yeniay ne zaman gerçekleşiyor?

13 Haziran 2018 Çarşamba günü akşam saatlerinde gerçekleşecek Yeniay, değişken İkizler burcunda meydana gelecek.

Krizleri çözerken gemisini yürüten kaptan olacağız.

Yeniay semada yükselirken anın yükselenini Oğlak yönetiyor olacak. Toprak ve hava elementinin baskın olduğu bu döngüde net kararlar almak ve uygulamak için harekete geçiyoruz. Bu süreçte girişimci olunacak, yeni kararlar alınacak, emanet ilişkiler bitecek, dağınıklıklar toparlanacak. Bir nevi kişisel hayatlarımıza uzun bir süre revizyona sokacak Yeniay sayesinde, yaz mevsimine motivasyon ile gireceğiz.

Parasız pazara, kefensiz mezara gidilmez.

Ekonomi konusunda kişileri daha disiplinli davranmaya iten bir dönem de başlıyor. Kazancımızı arttırmanın yolunu arayacağız. Bir yandan eğitim ve yeni donanımlar edinmek için araştırmalar yapabiliriz. Bu konularda kendimize dair yatırımlar yapabiliriz. Tutarlı ve uzun vadede kalıcı etkiler oluşturacak bir Yeniay’ın etkilerinden faydalanmanızı öneririm.

Olmaz olmaz deme!

Karar mekanizmamızı doğru bir yöntemle çalıştıracağımızı iletmek isterim.  Özellikle değişken ve hava burcu olan yakınlarınıza muhakkak teşvik edici olun. Çünkü ikizler burcunda meydana gelen Yeniay yapıcı, yatırımı yüksek, bireysel hayatlara dokunan, güven veren ve sağlam adımlar atılmasını yönelik iyileştirici etkiler barındırıyor. Sevdiklerinizle, yakınlarınızla Yeniay’ın olumlu taraflarını paylaşmanızı öneririm.

İnançlarımızı yönetiyor ve körü körüne inandığımız her konuyu yeniden süzgeçten geçireceğiz. Aileden, geçmişten ve toplumdan gelen dayatılmış bilgilerden kolaylıkla sıyrılmayı başarıyoruz. Düşüncelerimizin değişimine etkisi olacak Yeniay, kaderimize de büyük oranda farklılık oluşturacak.

Fikirlerimiz aydınlanıyor.

Sorunlarımızı kabul ediyoruz.

Hedeflerimizin üstüne gidiyoruz.

Çevremizdeki insanlardan akıl almadan, tamamen kendi konsantrasyonumuzu sağlayarak uzun bir yolculuğa doğru yol alacağız. Bu vesile ile akıllı geçinenlerin dikkatimizi dağıtmasına izin vermeyeceğiz. Egoların toprağa gömüldüğü bu süreçte, kendimizi çok daha iyi hissediyor olacağız.

Dünya arenası kimleri, neden konuşuyor?

Yeniay esnasında Mars- Ay Düğümü ile kavuşum yapıyor olacak. Bunun yanı sıra Uranüs- Neptün 45’liği devam edecek. Tüm bu açıların ahenkle dans edişi bazı alanları yerinden sarsıyor. Sosyal medya, dünya arenasında yer edinen ünlü isimleri, dijital platformları ve varlıklı kişilerin sorunlarını ortaya dökecek. Aslında çok uzağımızda olan, hayallerimizde yaşattığımız hatta imrendiğimiz, özendiğimiz bu kişilerin yaşamlarının ne denli zor olduğunu göreceğiz.

Çıkarların ve ilişkilerin bu döngüde birbirine eşlik etmesi bilinmezleri de ortaya çıkaracak. Kariyeri, ünü ve serveti için insanların ödedikleri bedelleri görüyor olacağız. Hatta seçtikleri yolların hiç de kolay olmadığını fark edeceğiz.

İletişim gezegeni Merkür, Chiron ile 90’lık yaparken dünya ciddi anlamda dijital âlemi ve patronlarını konuşuyor olacak. Özellikle bu sektörün patronları arasında yer alan; Facebook (Mark Zuckerberg), Youtube, Twitter (Jack Dorsey), Netflix gibi milyonlarca insanı peşinden sürükleyen sosyal medya şövalyelerinin hangi güçlere biat ettiğine inanamayacaksınız. Akıl almaz konularla birlikte beslendikleri mecralar herkesi şaşkına döndürebilir. Özellikle din ve tarikat temalı konuların ucuna ülkemizi veya İslamiyeti iliştirmeleri dünyanı her köşesinde farklı tepkileri de berberinde getirecek.   Bu yeni teknolojiyi yaşamın kalesi yapmış bu insanların etik olmayan, toplumsal normlara uymayan bu rüzgâra nasıl kapılmış olduklarına tanık olacağız.

Türkiye için ise; gazeteciler ön planda olacak. Tutuklu ya da tutuklanması için karar çıkmış bazı gazetecilerin durumları netleşecek. İçlerinden bazıları berat edebilir. Köşe yazarlarının ise kaderini tayin edecek yeni bir süreç başlayabilir. Spor yine Türkiye gündeminde yerini alacak. Ancak federasyondaki karışıklık ve kaos özellikle camiayı derinden sarsabilir.

Kimler konuşulur?

Bülent Ersoy; sağlık sorunları ile gündeme gelebilir.

Kenan Doğulu; evliliği ile ilgili konuşulabilir.

Sıla; müzik dışında farklı projeleri şaşkınlık yaratabilir.

Gülşen; aile hayatı gündeme gelebilir.

Kenan İmirzalıoğlu; farklı bir projesi ile şaşırtabilir.

Fahriye Evcen; evliliği ile ilgili farklı spekülasyonlar ortaya çıkabilir.

Kerem Bursin; yeni bir projeye başlayabilir.

Nilüfer; yeni müzik projesiyle gündeme gelebilir.

Birce Akalay; yeni bir aşka başlayabilir.

Haluk Bilginer; yayında olan projesi ile ilgili başarıları konuşulabilir.

Azra Akın; evliliği ile konuşulurken, dünya güzelinin anne olacağı haberi duyulabilir.

Sertap Erener; sağlık sorunları ile ilgili konuşulabilir.

Şahan Gökbakar; sosyal medyadan yapacağı açıklamalarla adından sıkça söz ettirebilir.

Tuba Ünsal; evliliği ile ilgili konuşulurken, alacağı ödüllerle de gündem olabilir.

Tülin Şahin; yeni ilişkisi ile konuşulabilir.

Burçlara Etkileri;

KOÇ: Sorunlarını halledeceksin.

BOĞA: Maddi kazançlarını artıracaksın.

İKİZLER: Kişisel değişimler yaşayacaksın.

YENGEÇ: Hayatın ile ilgili kaygılarını yönetmeye başlayacaksın.

ASLAN: Hedeflerine bir adım daha yaklaşacaksın.

BAŞAK: Başarılı işlere imza atacaksın.

TERAZİ: Yaşam alanını değiştireceksin.

AKREP: Hayatına dair büyük değişimler yaşayacaksın.

YAY: İkili ilişkilerini düzenleyeceksin.

OĞLAK: Mevcut işini değiştireceksin.

KOVA: Sosyal çevreni değiştireceksin.

BALIK: Alışkanlıklarını değiştireceksin.

Zeynep Turan

9-05-2018

Yazının Tüm Hakkı Saklıdır.

Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...