Yükleniyor . . .

2018 VENÜS ASLAN BURCUNDA

Venüs Aslan Burcunda Hareket Ediyor

Sevgimizi gösterme zamanı…

15 Haziran itibariyle gösterişi ve cesareti ile bilinen Aslan burcuna geçiş yapan aşk gezegeni Venüs sevgimizi ortaya koyma zamanı olduğunu işaret ediyor. Venüs, Aslan burcunda kendini iyi hisseder ve adeta Aslan burcunun gücüyle birleşir. Bu da demektir ki sevgi, aşk dolu, samimiyetin sorgulanmayacağı günler yaşayacağız. Venüs’ü Aslanda olan insanlar her şeyden önce çekicidir. Kendini beğenir ve istediklerini elde edebileceğine de güvenir. Dolayısıyla da aşkta talihi açık sayılabilir, vazgeçmeden amacının peşinden koşar. Eninde sonunda da sevdiği kimseyi elde eder. Sevgi de daima kendi gayreti sayesinde başarı sağlar. Venüs’ü Aslanda bulunan kimsenin aşk konusunda kriterleri vardır. Kolay kolay kimseyi beğenemez. Kendisine layık olacak kimse üstün ve seçkin biri olmalıdır, sevdiği zaman çok özverili, cömert ve düşüncelidir. Sevdiği insanın beğendiği her şeyi almaya özen gösterir. Sevdiği kimse eşsizdir. Ancak karşı tarafın hatalı bir hareketi ve kafasında yarattığı ‘Aşk’a hiç uymayan bir tutumu, aşkının hafiflemesine hatta sönmesine yol açabilir.

Venüs’ün Temsil Ettiği konular

Venüs, güzel sanatları, müziği, sahne sanatlarını, güzellik ürünlerini, süs eşyalarını, mücevherleri, çiçekleri, parfümleri ve tatlıları temsil eder. Yani yaşama zevk veren şeylerin çoğu Venüs’ün yönetiminde sayılır. Yine terziler, ayakkabıcılar, güzellik salonları da Venüs’e aittir. Ayrıca çekicilik, uyum, sevgili ve aşk, evlilik, barış, neşe, umut, siyaset ve huzur da yine bu yıldızla ilgilidir.

Bu süreçte dış görünüşümüze çok daha dikkat edecek, yüklü harcamalar yapmaktan çekinmeyeceğiz. Özellikle hediye almayı seven biriyseniz çevrenizdeki kişileri de es geçmeyeceğinizi söyleyebilirim. Sevginin kıymetinin artacağı günler yaşarken güzel olmak daha da bir anlamlı olabilir. Hepimiz kendimizi iyi hissetmek isterken, sevdiğimiz kişilerin de iyi olması için elimizden geleni yapacağız.

İkili ilişkilere gökyüzü desteği…

Venüs’ün Aslan burcundaki seyri gösterişi, cesareti, güzelliği desteklerken bir taraftan da egoyu besleyecek. Evet, sevgimizi göstermekte sınır tanımayacağız ancak sevgimizin karşılığını da hemen görmek isteyeceğiz. Sabit etkide olan Aslan burcunda hareket eden Venüs, aynı zamanda bu süreçte başlayan ilişkilerin de uzun soluklu olabileceğini işaret ediyor. Vazgeçmek yerine mücadele etmenin popüler olacağı günler yaşarken, mücadelemizin karşılığını da alacağız. İyiliğin ve kötülüğün sınırları belirginleşirken çok daha hassas ve düşünceli olacağız. Eğer 1984-1998 yılları arasında doğduysanız ve yeni bir ilişkiye başlamayı düşünüyorsanız bu sürecin size çok iyi geleceğini göreceksiniz. 1970-1984 yılları arasında doğmuş evli kişiler ise evliliklerine bir şans daha vermekten çekinmezken, hata görmek yerine kendilerine odaklanacaklar. Özellikle 1960-1969 doğumlular ve hayatına yeni bir düzen kurmak isteyenler attığınız her adım uzun vadede size olumlu dönebilir. Bu sebeple motivasyonunuzu asla kaybetmemelisiniz.

Venüs, Aslan’da Burçlara Etkileri;

KOÇ: Sosyal hayatınızın oldukça hareketleneceği bu süreçte yeni bir aşka yelken açabilirsiniz.

BOĞA: Alışkanlıklarınızı değiştirebilir, yaşam alanınızda değişiklikler yapabilirsiniz.

İKİZLER: Hayata geçirmek istediğiniz projeleriniz için çok güzel bir şans kapısı açılabilir.

YENGEÇ: Maddi ve ticari atılımlar yapabilir, yeni iş bağlantıları kurabilirsiniz.

ASLAN: Kişisel görünüşünüzle ilgili radikal değişimler yapabilir, estetik operasyonlar yaptırmak isteyebilirsiniz.

BAŞAK: Uzun zamandır sakladığınız sırların ortaya çıkması ile hayatınızın yönü değişebilir.

TERAZİ: Sosyal çevreniz ile bağlarınız güçlenirken, sürpriz bir birliktelik yaşayabilirsiniz.

AKREP: Sosyal statünüz ile ilgili gelişmeler olurken yeni bir işe de başlayabilirsiniz.

YAY: Gündemine bir anda kısa süreli yolculuklar ve ülke değişikliği gelebilir.

OĞLAK: Miras, hukuki davalar ile gelirinizi artırabilir, ilişkinizi evliliğe taşıyabilirsiniz.

KOVA: Yeni ortaklıklara imza atabilir, mevcut işiniz ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz.

BALIK: İş hayatınız ile ilgili köklü değişimler olabilir, taşınma gibi değişimler yaşayabilirsiniz.

Astrolog Zeynep Turan

08.05.2018

Yazının her türlü hakkı saklıdır.

Günün Ruh Hali
Ay Başak burcunda. Sorumluluk sahibi olmak başka dediğimiz bir gün olacak. Sevgilisinden ilgi görmek isteyenlerin sayısı artıyor! Duygusallığımız pik yapabilir!
Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...