Yükleniyor . . .

2018 NİSAN AYI YERYÜZÜNE NELER TAŞIYOR?

NİSAN AYI YERYÜZÜNE NELER TAŞIYOR

Gökyüzü gündemi oldukça dolu olan bir mart ayından sonra bildiklerimizi dahi sorgulayacağımız bir nisan ayı yaşayacağız. Nisan ayı yaşama sevincimizi artırırken, gündelik hayatta ben merkezci davranmayı, savunmacı olmayı, hatta gereksiz inatlaşmayı dahi gündemimize taşıyacak. Herkes birbirine yardım etmeye çalışırken, bir taraftan da kendi dertlerine ortak arayacak. İnsani duygulara sahip çıkmaya çalışırken, kendimizden taviz vermek konusunda ise çok esnek davranacağız. Evet, bir süredir kendimizi ifade etmek konusunda çok başarılı değiliz. Gökyüzü iletişimi, ilişkileri, sosyal anlaşmaları etkisi altına almışken, bir taraftan da cesur olmamız konusunda uyarılarda bulunmaktan da geri kalmadı. Şimdi bu zamana kadar öğrendiğimiz her şeyi bir deneyim olarak kabul etmemizi isterken, son bir şans niteliğinde fırsatları da önümüze çıkarmaya hazırlanıyor.

Bu ay sorgulamadığımız hiçbir konu havada kalmayacak. 2018 yılına yoğun bir gökyüzü gündemi ile giriş yaptık ve oldukça sorgulayıcı günlerinden geride bırakırken, hepimizin üstünde bir bahar yorgunluğu! Hayatımızda bir şeyleri düzenlemeye çalışırken bir taraftan da etrafımızdaki insanların sorunlarına karşı duyarlı olacağımız bir ay bizleri bekliyor. Nisan ayı özellikle yalnızları yakından ilgilendiriyor. Evet doru okudunuz,  sevgilisi eşi olmayan kişileri mercek altına alıyor. Yalnızlara fırsat verecek gökyüzü aynı evin içinde yaşayan ayrı eşleri de hizaya sokacak. İletişim heryerde diyeceğimiz günlere gebe olduğumuzu gösterecek nisan ayının temasında Retrolar olduğunu unutmayın.16 Nisan'a kadar  Merkür retrosu herkese konuşma azmi verirken, sosyal çevresinden son 2.5 yıldır  kopmuş kişileri de  sarıp sarmalayacak.   Bireysel takılan herkesi sosyal çevrelere atarken kemikleşmiş  grupları da dağıtacak. Öyle ki bizim bir grubumuz var çok eğleniyoruz yada beraber seyahat ediyoruz yada beraber öğreniyoruz diyorsanız bu ay yalancı baharın  gazabına uğrayacaklar.  Birbirimize yardım etmek isteyecek, fakat edemediğimizi de gözlemleyeceğimiz bir ay olacak. 2018 yılının nisan ayı, farklı olgunlukları içinde barındırırken, geriye dönüp baktığınız zaman başarmak için ne çok sorguladığınızı fark edeceksiniz.

Olmaz dediklerimiz, oluyor!

Gökyüzü gezegenlerin Retro hareketlerine teslim olmuşken, bizler de adeta mehter takımı misali iki ileri bir geri hareket ederek ilerlemeye çalışacağız. Evet, nisan ayı sorunları çözmemiz için bize fırsatlar sunuyor ancak sabırsız yönümüzü de harekete geçirmekten geri kalmıyor. Eğer hayattan alacaklı olduğunuza inanıyorsanız nisan ayını çok iyi değerlendirin. Gökyüzü kaderlerimizde yeni yollar çizerken büyük laf söylemek yerine çok büyük adımlar atma zamanının geldiğini de gösterecek.

Başka Neler Olacak?

  • Sorumluluklarımızı yerine getirmek için erteleme huyumuzdan vazgeçeceğiz.
  • Geçmişte yaşadığımız deneyimlerin benzerleri ile karşılaşacağız.
  • Kişisel hayatımızı toparlamaya çalışırken, toplumsal olaylara karşı duyarsız kalmayacağız.
  • Daha önce yapmış olduğumuz seçimlerimizi değiştirmenin yollarını arayacağız.
  • Kararsızlığı bir tarafa bırakacak, aksine aldığımız kararların sonuna kadar arkasında duracağız.
  • Köklü iş ortaklıkları bu ay son bulabilir.
  • Mükemmeliyetçi yapınız eleştirel tavrınızı abartabilir.
  • Herkesin sorumluluklarına daha fazla sarılacağı nisan ayında elindeki ipleri biraz olsun gevşetenler maalesef zorlanacak! 
  • Eğer 1950-1959 doğumlu biriyseniz ve sağlık sorunları yaşıyorsanız, nisan ayının bahar havasına daha da dikkat etmelisiniz.
  • Eğer 1960-1969 doğumlu biriyseniz ve kendi işinizi yapıyorsanız bu ay ödemelerinizi sıkı takip etmelisiniz.
  • Eğer 1960-1969 doğumlu biriyseniz ve ailenizde uzun yıllardır süren miras konuları var ise nisan ayının ikinci yarısından sonra çözüme kavuştuğuna şahit olabilirsiniz.
  • Eğer 1970-1984 doğumlu biriyseniz ve hayatınız adına dönüm noktası olacak bir karar alacaksanız sonuçlarını analiz edebilmeniz çok da zor olmayacak.
  • Eğer 1970-1984 doğumlu biriyseniz ve evliyseniz çekirdek ailenizi büyütebilirsiniz.
  • Eğer 1984-1998 doğumlu biriyseniz ve iş değişikliği yapmayı düşünüyorsanız gönlünüze göre bir iş bulacaksanız.
  • Eğer 1984-1998 yılları arasında doğmuş ve sevgilisinden yeni ayrılmış biriyseniz eski aşkınız kapınızı çalabilir.
  • 2010-2011 yılları arasında yapılan evlilikler sınava tabi tutulurken, 1980-1983 yılları arasında doğanlar adeta ara kaderlerini yeniden yazacaklar.

Gökyüzünün öğretici gezegeni Satürn 19 Nisan itibariyle geri hareketine başlarken, öğretici tavrını yine ön plana çıkaracak ve ertelediğimiz sorunlarımızı çözmemiz için önümüze getirecek. Bu süreçte cesareti olan herkesin kazanacağını işaret eden gökyüzü hayatımızda yerine oturmayan taşları da adeta zelzele etkisinde yerine oturtacak. Bu ay içinize sinmeyen hiçbir işe başlamayın, kalbinizin ısınmadığı hiç kimseyi hayatınıza almayın.

Hayatınızla ilgili planlarınızı değiştirmek zorunda kalmak istemiyorsanız, kendiniz için en önemli olan her zaman siz olun.

Astrolog Zeynep Turan

20.03.2018

Yazının her türlü hakkı saklıdır.

Günün Ruh Hali
Ay ateşin değişkeninde. Tecrübenin sert bir öğretmen olduğunu göreceğiz. Hayat sınavından kalanlar, büyük derslerle karşı karşıya kalacaklar.
Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...