Yükleniyor . . .

2018 MERKÜR YENGEÇ BURCUNDA

Merkür Yengeç Burcunda Hareket Ediyor

13 Haziran itibariyle ile kendi evinden Yengeç burcuna geçiş yapan zekâ gezegeni Merkür, hepimizin hayatında duyguları ön plana çıkaracak. Geçmişe duyacağımız özlem artarken, kendi içimizde nostaljik seyahatler de yapacağız. Pişmanlığını duyduğumuz eylemlerimizi düzeltmeye çalışırken, keşke demekte dilimizden eksik olmayacak. Merkür, Yengeç burcunda kendisini çok fazla rahat hissetmez. Bu sebeple aynı rahatsızlık hissini bizlere de yansıtacak. Özellikle ikili ilişkileri hedefine alırken, hatalarımızı düzeltmemiz için de bir şans daha verecek.

Aman dikkat! Son şans olabilir.

Yeniay’ın da etkisiyle hayatımıza olan etkisi daha da hissedilebilir hale gelecek olan bu asi gezegen yeni ayrılmış, boşanmış çiftleri tekrar yan yana getirebilir. Yan yana dediysem hemen aklınıza barışacak mıyız sorusu gelmesin. Tabi ki barışabilirsiniz ancak asıl amacı yarım kalmış diyalogları, söylenmemiş sözleri tamamlamak olacak

Gökyüzünün iletişimi temsil eden bu gezegeni Zodyak'ın en duygusal burcunda hareket ederken, bir hafta sonra da Güneş'i yanına destekçisi olarak alacak. Anlayacağınız etkisini daha da artıracak. Özellikle 1970-1984 yılları arasında doğmuş Koç, Yengeç, Terazi ve Oğlak burcuysanız ve evliyseniz, evliliğiniz bu sürecin gündemi olacak, eğer ilişkiniz varsa yine aynı şekilde ikili ilişkilerinizle mücadele edeceksiniz.

Bir süredir arasam mı aramasam mı dediğiniz eski eşinizi ya da sevgilinizi bu süreçte arayabilirsiniz ya da o sizi arayabilir! Ortak arkadaşlarınızdan haberlerini alabilirsiniz, sosyal medyada takip etme ihtiyacı hissedebilir, sosyal ortamınızda tesadüfi karşılaşmalar yaşayabilirsiniz. Başta da söylediğim gibi yarım kalmışlıkları tamamlayacak olan haberci gezegen Merkür ya ne kaybettiğinizi ya da ne kazandığınızı mutlaka ama mutlaka size gösterecek.

Gökyüzü hız kesmeden desteğine devam ediyor.

Merkür’ün yalnızca iki gün önce gerçekleşen Yeniay ile beraber Yengeç burcuna geçmesi aslında ne kadar etkili bir Yeniay yaşadığımızın da göstergesi. Duygusal iletişimin yoğun olduğu bu süreçte hayatımızdaki belirsizlikleri ortadan kaldırmak isteyeceğiz. 2018 Dünya Değişiyor kitabımı kaleme alırken haziran ayının zorlayıcı etkilerinden bahsetmiştim. Kişisel hayatımızda bu etkileri azaltmamıza yardımcı olacak gökyüzü hareketlerinden biri de Merkür’ün, su burcu Yengeç’e geçmesi. Her ne kadar tatsız gibi görünse de bu durum belirsizliklerin dağılacağının da habercisi!  İç dünyamızla oldukça ilgilenirken düşünme tarzımızda olumlu anlamda değişimler yaşayabiliriz. Kişisel tecrübe ve deneyimlerimizi ön yargılardan arındırıp tekrar ele alırken hislerimizi de tekrar gözden geçirebiliriz. Merkür’ ün Yengeç burcundaki hareketi sırasında özel hayatımızda ve ikili ilişkilerde mantık geri planda kalırken, iş hayatına yansıması ise son derece mantıklı olacak. Sorun yaşadığımız kişilere karşı davranışlarımız değişebilir, hassas bir dönem yaşayabiliriz.

Mantığımızın ve duygularımızın birbiri ile çarpışacağı bu süreçte ilk önce bocalayabilir, ne yapacağımıza karar veremeyebiliriz. Ancak hayatın olağan akışı içinde bu süreçte karar vermek o kadar da zor olmayacak. Öncelikle kendimize ‘ne istiyorum’ diye soracağız. Sorumuzun cevabını ise net bir şekilde verdikten sonra hayata geçireceğiz. Aidiyet duygusunu doğru alana yönlendiren çoğu kişinin yüzünü güldürecek olan Merkür, güven duygusunu da hak edene vermemiz gerektiğini bir kez daha gösterecek.

Merkür’ ün planları;

  • Haksızlıkları ortaya çıkaracak.
  • Düzensiz olan her şeyi daha da karıştırarak kaostan düzen doğar lafını bir kez daha hatırlatacak.
  • Aşkın sorumluluğundan, iş sorumluluğundan kaçanları ağır sınavlara tabi tutacak.
  • Sahip olduğumu herkesi, tüm varlıkları anaç duygularla korumamızı sağlayacak.
  • Hızlı ancak duygu dolu kararlar aldıracak.
  • Geçmişimizle yüzleştirecek.

Astrolog Zeynep Turan

08.05.2018

Yazının her türlü hakkı saklıdır.

Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...