Yükleniyor . . .

2018 MERKÜR İKİZLER BURCUNDA

2018 MERKÜR İKİZLER BURCUNDA

29 Mayıs itibari ile kendi evinde hareket etmeye başlayacak olan haberci gezegen Merkür, İkizler burcuna geçiş yapmaya hazırlanıyor. Hem Güneş hem de Merkür İkizler burcunda hareket ediyor olacak. 29 Mayıs'tan itibaren tozu dumana katmayı hedefleyen gezegen adeta gizli kalan tüm konuları ortaya çıkaracak. Kendisini iyi hissettiğin bir burçta hareket ederken iletişim alanını düzenleyecek ve değişken yapısını da ortaya koyacak. Merkür’ün kendine yakışan davranışlar sergilerken, mantıklı davranmak için bu sürecin mottosu olacak.

İletişimimizi, mantığımızı, düşüncelerimizi ele geçirmeyi hedefleyen Merkür, kolay, akıcı ve sorgulayıcı bir ruh haline bürünmemize neden olacak. Altıncı hissimiz hiç olmadığı kadar güçlü olurken, yaşadığımız olayları da çok daha iyi analiz edeceğiz. Bu süreçte hızlı düşünme tekniği ile de tanışacağız. Böylece sorunlarımızın üstesinden çok daha hızlı gelebiliriz. Özellikle bu dönmede gerçekleşecek toplantılar ve organizasyonlar da başarı oranı çok daha yüksektir. Sizde önemli işlerinizi haziran ayının ilk 12 günü içinde gerçekleştirebilirsiniz.

Değişimler hiç bitmiyor.

Merkür’ün İkizler burcundaki hareketi esnasında duygularımızı askıya alacağız. Akılımıza yatmayan her konuyu uzun uzadıya analiz etmek isteyecek, gerekirse tartışmaktan çekinmeyeceğiz. Tabi tüm bu gelişmelerin yanında değişken yapımızda ön planda olacak. Ani karar değişiklikleri, fikirlerde tutarsızlık söz konusu olabilir.

En iyi ile en kötünün çarpışmasına şahit olacağımız günler yaşayabiliriz. Empati kurmak oldukça kolay olsa da toplum normlarının ön plana çıkacağı bu süreçte genel için doğru olan neyse herkes için geçerli olabilir. Tüm bunların yanı sıra reklam ve film sektörü, medya kuruluşları, gizli örgütler gündeme gelirken, ani yasa değişiklikleri de söz konusu olabilir.

Başka neler olacak?

  • Hepimizin çok meraklı olacağı bir gerçek. Bu süreçte hiç ummadığımız dedikodular duyacağımız gibi dedikodunun konusu da olabiliriz. Aman dikkat!
  • Dünyadan spekülatif haberler duyabiliriz. Gizli kalmış, yasak ilişkiler su yüzüne çıkabilir.
  • Yeni aşklara yelken açmak çok daha kolay olabilir.
  • Emin olmadığımız iletişimleri koparmaktan çekinmeyeceğimiz günler yaşayacağız.
  • Organizasyonlar, düğünler, toplantılar bu süreçte yoğunlaşabilir.
  • Tesadüfi karşılaşmalar yaşayabilir, yeniden iletişim kurabiliriz.
  • Kendi içimizde halledemediğimiz sorunlara çok daha kolay çözüm bulabiliriz.
  • Evlilik kararı alabilir, beklenmedik haberlerle karşılaşabiliriz.
  • Geçtiğimiz aylara göre bu süreçte çok daha hareketli ve tez canlı davranabiliriz.

Astrolog Zeynep Turan

07.05.2018

Yazının her türlü hakkı saklıdır.

 
 
Günün Ruh Hali
Ay Başak burcunda. Sorumluluk sahibi olmak başka dediğimiz bir gün olacak. Sevgilisinden ilgi görmek isteyenlerin sayısı artıyor! Duygusallığımız pik yapabilir!
Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...