Yükleniyor . . .

2018 MAYIS AYINDA NELER OLUYOR

Mayıs Ayında Neler Oluyor?

Türkiye değişiyor.

2018 yılının mayıs ayında, Güneş bizim için farklı doğacak.  Bizim tam tersimiz olan kıtalarda 3. dünya savaşının anketleri yapılırken bizim ülkemiz de mercek altına alınacak.  Konuşmak yenidünya düzeninde artık bir gürültü olarak algılanmaya başlarken, semada Güneş ve Uranüs bizim kıtamız için akışa geçmeye başlayacak. Kendi eksikliklerimizin farkına varıp varamayacağımız ay ise mayıs ayı olacak.

Komşu ülkelerimizde başlayan semadaki dönüş, bürokratik ilişkilerde güvensizlikleri de ortaya çıkaracak. Dünyanın neresinden bakarsanız bakın mayıs ayında Jüpiter-Güneş karşıtlığının yanı sıra Güneş-Uranüs yakınlığı aktifleşirken, son aylarda yapılan seçim öncesi verileri bertaraf edilerek, Türkiye’deki siyasi yapının değiştiğini fark ettirecek. Türk siyasi tarihinde birçok ilke şahitlik eden Türkiye, lokal yönetimler ile ilgili de kanun, yasa değişikliklerini gündemine alacak. Bir yandan üst üste kurulan partiler bir yandan siyasete katılan yeni isimlerle beraber dip dalgaların artık gün yüzüne çıktığını fark edeceğiz. Güneş’in Boğa burcundaki seyri Türkiye’nin Güneş’i ile karşıtlık yaparken, üç tarafı denizlerle çevrili olan ülkemizin denizlerini ilgilendiren, geçmişten gelen sorunlarla karşı karşıya kalacak. Tüm bu süreçler yaşanırken geçiş noktası olduğumuz ülkeler adına yeni yaptırımlarımız ve yeni anlaşmalarımız da olacak. 

Hayatımızın her noktası değişimden geçecek.

Dünyada hava yolları şirketlerindeki değişim uluslararası bir markamızı mercek altına alacak. 20 Mayıs 1933 tarihinde kurulan THY gibi Türkiye’nin önde gelen kuruluşları öne çıkarılacak olup, bir taraftan yeni yasalarla desteklenirken diğer taraftan da engeller oluşturabilecek söylemler söz konusu olacak. Aslında dünyanın en çok hava yolları şirketlerini konuşacağı yıl 2018 yılı olacak. Geçtiğimiz yıldan bu zamana uluslararası hava sahaları siyasete takıldığı gibi yaptırımları ile yine gündeme gelecek.

Gökyüzünün toprak burçlarındaki hâkimiyeti ve Uranüs’ün de bu Yeniay’a eşlik edecek olması, burcu Boğa olan İstanbul’un çok konuşulacağı anlamına geliyor. Dünyanın incisi olan İstanbul bu süreçte tüm dünyanın dikkatini çekerken, tarihi yapıları özellikle Ayasofya’nın 2017’den bu yana adım adım açılmaya giden kaderi 2018 yılının mayıs ayında Avrupa’nın da dilinde olacak. Sizin anlayacağınız önümüzdeki yıl ve yıllar insanlığın en hızlı yaşadığı zaman dilimi olacak. Ömrümüzün en hızlı yıllarını yaşarken acıya ve sevince ne kadar çok eşlik edeceğimizi tahmin etmekte zorlanıyorum.  Semada dönen Güneş ve Ay’ın enerjisi bu ay yer küreye hiç olmadığı kadar büyük izler bırakmaya çalışacak. Frekansı değişen dünyanın stresi köklü yapıları yıkabilir.  21 Nisan 1926 doğumlu kraliçesi 2.Elizabeth sağlık sorunları yaşarken, ülkenin devlet yönetimi ve alınan unvanlarla ilgili aniden gireceği düzenlemeler çok konuşulacak.

Zeynep Turan

25-04-2018

Yazının Tüm Hakkı Saklıdır.

Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...