Yükleniyor . . .

2018 KASIM AYINDA NELER OLUYOR?

 

2018 KASIM AYINDA NELER OLUYOR?

Dünya değişim rüzgârı ile savrulurken, sistemi yönetenler üst üste kararlar almaya devam edecek. O yüzden konumunuz iyi ise veya mevcutta gelir düzeyiniz yüksek ise bu döngüde yerinizden kımıldamayın. Çünkü olacaklar olmuşların daha yarısı bile değil! 2018 Dünya Değişiyor kitabımı yazarken hep üstünde durduğum Uranüs’ün mayıs ayında girdiği 7 yıllık toprak döngüsüne ara verip bize bir dizi hatırlatma yapmak isteyecek.

Ne istiyor bu Uranüs?  

Sistemi en ince ayrıntısına kadar düzenleyen yaratıcının bir bildiği vardır demekle yetineceğim.  Uranüs’ün 2011 yılından beri Koç burcunda konumlandığını hatırlarsak asi ruhuna yakışır desteği nasıl oluşturduğunu anlamamız zor olmayacak. Son 6 aydır farklı bir algı yaratıp sonra yine ateş burcuna geçiş yapması hepimize neyin önemli neyin önemsiz olduğunu hatırlatacak.

Son 7 yıldır yaşanan din savaşları, dünyanın dört bir yanında ağır travmalar yaşatan baronlar, ölüme seyirci kalmayı da bir şekilde öğretti.  Gökyüzü bu süreçte görünmeyenlerin yaygınlaşan teknoloji sayesinde puzzların parçaları gibi ortaya çıkabileceğini işaret ediyor.  Sizin anlayacağınız filmlere konu olan tarihten bu yana konuşulanların siluetlerinin netlik kazanacağını vurguluyor.  Kısacası devrim gezegeni Uranüs geri hareketi devam ederken Koç burcuna geçiş yapacak ve gökyüzü Marsyen ruha teslim olacak. Bu da her yerde şiddet etkisinin artmasına neden olabilir.

Dünyayı yöneten görünürdeki liderlerin skandallarına da bu dönemde tanıklık edeceğiz. Geçtiğimiz yıl ilk defa Güneş Jüpiter’le su burcunda kavuşurken, Hollywood duayenleri dünyada cinsel suçlarla ilgili büyük bir liste oluşturmuş, isimler arka arkaya gelmişti. 2018 yılının Kasım ayında Güneş Jüpiter’le ikinci ve son kez su burcunda buluşuyor, aynı haberler farklı isimlerle tekrar gündem oluşturabilir.

Kimi rezil edecek kimi vezir edecek Kasım…

Güneş, Akrep döngüsünde devam ederken Uranüs Koç burcunun son derecelerinden Plüton’a tam 90’dan kafa tutacak. Gizliye dair her türlü yapının basına yansımasına sebep olacak. Yenidünya düzeni özellikle İspanya ve Fransa’da bolca hissedilirken, Almanya’nın eş zamanlı olarak aldığı kararlar birçok ülkeyi ağır yaptırımlara itecek. Aynı zamanda Türkiye Batı’ya yüz çevirdiğini de bu ay ilan edecek. Güneş’in Akrep burcundaki seyri özellikle Kasım ayının yapısının ne yönde olacağını da işareti niteliğinde olacak. İki ruhlu bir Kasım ayı yaşayacağımızı ve hiç aklımıza gelmeyecek konularda yaralarımızı saracağımızı işaret ediyor.   Gelecek planlarının yeniden yapılanacağını söyleyen gök kubbe Türkiye’nin Natal haritasında oldukça etkili olacak. Bu ay kimse tarafsız ve cevapsız kalmayacak.   2018 yılı Kasım ayı toplumdaki ayrışmaların azalacağını, geçmişten gelen yaraların sarılacağını, entelektüel zekânın toplumda daha da oluşacağını vurguluyor.

Kasım ayı, dünyadan ne istiyor?

Güneş’in Akrep burcundaki seyri ve yanı sıra da 16 Kasım’da Terazi burcunda düz seyrine geçen Venüs, Türkiye’nin Natal haritasında çok etkin olacak. Bu durumda birçok hesaplaşmayı ve yüzleşmeyi da beraberinde getirecek. 2018 yılının Nisan, Mayıs aylarında yaşayacağımız olayların benzerlerini bu ay yaşayabilir, etkisinin geçtiğini düşündüğümüz olayları ülkece tekrar önümüze getirebilir. Kaldı ki 16 Kasım’da yavaşlamaya başlayacak olan Merkür’ün 1 Aralık’a kadar etkisini göz önünde bulundurursak Türkiye’nin 6. evinde etkili olacak. Bu da demektir ki, hizmet alanında çalışan kesimi, vizeleri, konsoloslukları, güvenlik güçlerini, askeriyeyi, orduyu, donanmayı yakından ilgilendiriyor.

Hayır mı Hayırsız mı!

Güneş’in 23 Kasım’a kadar Uranüs ile yapacağı karşıtlık Fenerbahçe Spor Kulübü’nün, 1948 kuruluşlu İsrail’in, 1948 doğumlu Kemal Kılıçdaroğlu’nun, 1948 kuruluşlu Doğan Grubu’nun gündeme geleceğini işaret ediyor. Özellikle Natal haritası su ve toprak grubu ağırlıklı olan CHP yeniden yapılanmaya gidebilir.

Jüpiter- Neptün kavuşumunda kurulan Fransa’nın, Güneş-Jüpiter ilişkisinden oldukça çok etkilenecek. Halkı sokak eylemlerine başlayacak ve 19-27 Kasım tarihleri arasında birtakım suikastlar ve olaylar yaşanabilir.

1970 doğumlu Ay burcu Oğlak olan Melanie Trump bu ay çok konuşulmakla kalmayacak, bu tarihlerde Türkiye’ye yapacağı ziyaretlerde tavırları da çok dikkat çekecek.

12 yıl aradan sonra Jüpiter’in dinleri, hukuk sitemini, eğitim sistemini etkisi altına alması bu konulardaki gelişmeleri işaret edecek.

Jüpiter, Yay döngüsü başlıyor!

Jüpiter, Yay burcuna geçince güller açtı desek de Neptün’ün yönettiği burçta hareket ettiği yıldan bu yana Jüpiter’de kendi yönettiği burçta ilk defa saf tutacak.  Birbirlerine verecekleri destek toplumların motivasyonunu artırırken bir taraftan da gri bulutları dağıtacak.

Not: Bu yazının detaylı okumasını Dünya Değişiyor Kasım Tema bölümden yapabilirsiniz.

Zeynep Turan

Yazının tüm hakkı saklıdır.

Günün Ruh Hali
Ay toprağın değişkeninde. Neden-sonuç ilişkisi kurmak isteyeceğimiz bir gün! Evde hummalı bir temizlik yapmak isteyeceğiz. Saman altından su yürütenler hayal kırıklığına uğrayabilir.
Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...