Yükleniyor . . .

2018 HAZİRAN AYINDA NELER OLUYOR

Haziran Ayında Neler Oluyor?

60 günlük bir döngüye hoş geldiniz. Haziran ayından bahsederken Temmuz ayına referans yapacağım. Çünkü bu iki ayı birbirinden ayırmayan bir gökyüzü selamlıyor bizi.  Olmaz dediğimiz olayların meydana gelmesi ve yenidünya düzeniyle bizi tanıştırmaya çalışan, haziran ayına damga vuran bir Kirli Dolunay oluşuyor. Son üç senedir aynı nizamda meydana gelen Kirli Dolunay esnasında Türkiye dünya gündemine yerini alacak. İç ve dış politikada bitmeyen konuları ile gündemin hızla geliştiğine tanık olacağız.

Yönetim sistemi, din ve para arasında kalmak!

Derin ve içeriden başlayan haziran ayı herkese çok farklı deneyimler yaşatacak. Özellikle 13 Haziran’da gerçekleşecek olan İkizler burcundaki Yeniay, Türkiye’nin Natal haritasında çok etkili olacak. Hava burcunda meydana gelen Yeniay kamu alanlarında etkili olurken, 2012 yılından bugüne kadar yapılan düzenlemeler için revizyona gidilecek. Eğer kamuda çalışan bir okurumsanız; belli bir süreci beklemeli ve işinizde önemli bir karar almamaya çalışın derim. Aynı zamanda Ay burcu İkizler olan ülkemizin sendikaları, hapishaneleri, ağır ceza sistemi ile ilgili yasaların düzenlenmesinin start’ı bu ay başlayabilir.  2016 yılında tutuklananları yakından ilgilendiren günler yaşayabiliriz. Türkiye-Rusya ilişkilerinde ticari yapıları, büyük anlaşmaları, değişen stratejileri de yakından görmemizi sağlayacak. (Türkiye Ay burcu İkizler, Rusya Mars’ı Yay burcu)

ABD kendi sıkıntıları ile uğraşacak.

Dünyanın, Donald Trump’la yön değiştiren ABD’nin tarikatların altını beslediğini fark etmesi geç olmayacak.  Medyada ve basında fazlasıyla yer alan, popüler kültüre hizmet eden birçok ülkede yapılanması bulunan, birtakım tarikatların sonunu görebiliriz.

Dertli Dünya!

2018 yılı son 25 yılın en hızlı yılları arasında yerini alıyor. Arka arkaya sıralamaya çalıştığım konuları yakından takip ederseniz, dünyada muhakkak gözünüze takılacak majör bir karar alındığına şahitlik edebilirsiniz.

2016 yılında 16 Temmuz’dan itibaren etkili olan kirli Dolunay’ın üçüncüsü bu ayın son günlerinde 27 Haziran’da gerçekleşecek. Bu süreç aynı zamanda ülke olarak yaşadığımız sorunların da ne yöne gideceğini belirleyecek. Dünyada para tipi değişirken, son 25 yılın asli sorunu gibi görünen petrol endüstrisinin küresel sistemde yerini göreceğiz.  21. yüzyılın bol bölünmeli döngüsü yaklaşırken 3 tutulmanın peş peşe yaşanacağı 60 günlük sürecin sorumluluğunu bu yıl ilk defa gerçekleşecek olan Güneş, Satürn karşıtlığı (Yengeç-Oğlak) başlatacak.

Bu yaz kolay geçmeyecek!

Doların ve altının en yüksek olacağı günlerden geçerken, borsa kara günler yaşayacak. Haziran ayının rengini anlamakta güçlük çekenlerin, Güneş’in burç değiştirdiği günden yani 21 Haziran’dan itibaren dijital dünyada çıkacak haberleri takip etmesini tavsiye ederim.

Hangi sektörler öne çıkıyor? Neler oluyor?

Sağlık sektörünün ara yüzleri değişirken, sanayileşmiş sektöre ağır yaptırımlar getirilecek. Özellikle 27 Haziran’da meydana gelen Mars Retro’su ile birlikte Asya ve Hindistan’daki salgın hastalıklara dikkat çekerken, Avrupa’da bazı yaptırımlar söz konusu olacak. Dünya değişirken, bizim topraklarımızda ise Sağlık Bakanlığı’nı çok yakından ilgilendiren bir süreç başlayabilir.  Büyük hesaplaşmaların, el değiştiren yönetimlerin ve son yıllarda ivme kazanan sağlık sektörünün kaotik bir süreçten geçtiğine tanık olabiliriz. Bu sektörlerde çalışan kişiler içinde Haziran ve Temmuz ayları önemli olacak.

Kirli Dolunay ile savaş gezegeni Mars’ın yavaşlaması iddialı birtakım olayları tetikleyebilir. Türkiye’nin 2. ve 7. evinde etkili olacak olan Kirli Dolunay; milli zenginlikleri, devlet hazinelerini, son 9 aydır ekonomi ile ilgili yaşanan konuları ve finans sektörünü yakından ilgilendirecektir. Ayrıca Türkiye’ye mâl olmuş yöneticilerin, parti liderlerinin sağlık sorunlarını gündeme getirirken, sırlarının da ifşa olacağını işaret ediyor.

Siyasetçileri hassas günler bekliyor

2016 yılından bu zamana Plüton ile ilişkili olan Kirli Dolunay, bu süreçte birçok partinin iç yapılanmasında değişikliğe gitmesine vesile olurken, özellikle AKP, MHP ve CHP’yi çok yakından ilgilendiren günler yaşanacaktır. 2001 kuruluşlu Uranüs’ü Kova olan AKP’nin Natal haritasında etkili olacak olan Mars gerilemesi, AKP’nin kuruluşundan itibaren görev almış isimleri tekrar gündeme getirecek. Yalnızca siyasi olarak konuşulmayacak olan bu isimlerin özel hayatları ve sağlıklarıyla ilgili haberler de duyacağız.

Haziran ve Temmuz ayında bol bol konuşulacaklar.

MHP

CHP

Angela Merkel

Putin

Barzani ve Barak Obama

Zeynep Turan

10-05-2018

Yazının Tüm Haklı Saklıdır.

Yazının bütününü Dünya Değişiyor 2018 kitabından okuyabilirsiniz.

Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...