Yükleniyor . . .

2018 GÜNEŞ İKİZLER BURCUNDA

GÜNEŞ İKİZLER BURCUNDA

Güneş 21 Mayıs itibariyle güçlü iletişimi ve hiç bitmeyen merakı ile bilinen İkizler burcuna geçiyor. Öncelikle İkizler burçlarının doğum günlerini kutlarım, artık bir ay boyunca gökyüzü sizden yana olacak ve adeta derin bir nefes alacaksınız. Güneş, İkizler burcu için ışığını saçmaya başlarken, tüm burçların da hayatına dokunacak. Bu süreçte zihnimizi, düşünce yapımızı, iletişim yöntemlerimizi, ailemiz ile olan ilişkilerimizi, sosyal hayatımızı çok daha iyi yönetirken, pratik çözümlerle sorunlarımızın da üstesinden gelebileceğiz. Özellikle medya, basın, yayıncılık sektörü hareketlenirken bizler de kendi yaratıcılığımız adına yatırımlar yapabiliriz. Ne gibi yatırımlar derseniz, yeni bir kursa başlama, kitap yazma, yetenlerimizi paraya çevirme, entelektüel yönümüzü geliştirme adına ciddi adımlar atabiliriz.

İçimizdeki neşeyi yaşayacağız.

Zodyak takım yıldızının üçüncü burcu olan İkizler burcunun dinamik yapısını üzerimizde hissederken değişken ruh halini yansıtmaktan geri kalmayacağız. Bu durum bir mutlu bir mutsuz olacağımız anlamına gelmiyor. Aksine bahar aylarının ruhuna yakışır şekilde hareketli ve enerjik olacağız. Hayata karşı duruşumuzu esneteceğimiz bu süreçte hayattan da keyif almaya başlayacağız. Üzerimizde taşıdığımız yükleri bir süreliğine de olsa kenara bırakmak hepimize iyi gelirken aslında ne kadar da yorgun olduğumuzu fark edebiliriz. Özellikle gökyüzünün yoğun gündeminde bir nebze olsun rahatlamamızı sağlayacak olan Güneş’in İkizler burcundaki hareketi kendimizi tanımamıza da yardımcı olacak. Aslında nelerden hoşlanırız, ne bizi mutlu eder, gerçekten mutsuz olmak için ciddi sebeplerimiz var mı, hepsinin cevabını bulacağız.

İkizler burcunun ilk 10 günü içinde doğan İkizler burçları entelektüel, empati kurabilen, yerinde duramayan, bildiğini konuşan, yeni insanlarla tanışmaktan hoşlanan karaktere sahiptirler.

İkizler burcunun ikinci 10 günü içinde doğan İkizler burçları edebiyat, sanat, reklamcılık gibi yaratıcılık gerektiren konularda başarılı olurlar. Aynı zamanda farklı kültürleri tanımaktan ve seyahat etmekten hoşlanırlar.

İkizler burcunun ikinci 10 günü içinde doğan İkizler burçları az ama öz konuşmayı tercih ederler ve özgürlüklerine çok düşkündürler. Kendilerine göre önemli buldukları konular üzerinde uzmanlaşmak isterler.

Astrolog Zeynep Turan

27.04.2018

Yazının her hakkı saklıdır.

Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...