Yükleniyor . . .

KOLEKTİF GEZEGENLERİ ANLATTIK...

Asırları Deviriyoruz!

Kolektif Gezegenler, O da Ne Diyeceksin?

Zaman, fikri firarı oynuyor. Koskoca evrende, hangi köşede duracağımızı hesaplayacağımıza; defter tutar gibi hani nerede iyi şeyler, beni niye bulmadı diye dolaşıyoruz. Kolektif gezegenler, o da ne diyeceksin?  Uranüs, Neptün, Plüton; 18. YY’ dan sonra keşfedilen gezegenlerdir. İnsanoğlunun bilinci yükseldikçe, bu gezegenlerin de keşfedilme fırsatı ortaya çıktı. Anlayacağın, insan aklının başaramayacağı bir şey yok! Kolektif  gezegenler astrolojide, toplulukları, insanlık kavramlarını anlatır. Düzeni, sürekli bir değişime tabi tutarlar. Bu gezegenler, transitleri, düzenimizi, değerleri, bakış açılarını; kısacası kavramları zorlar ve yapılandırır. 

Sene 2010, Uranüs; Koç burcuna geçiş yaptı. 2011’de Koç burcunda kendini tam anlamıyla ifade etmeye başlayan bu kolektif gezegen, başta Koç burçları olmak üzere; düzenleri, kurumsal markaları, hatta marka evliliklerini de beraberinde getirdi. Kişilerin hayatında baskı yaratırken, global markalar da ciddi girişimler başlattılar. Tabii, bu seyirden en çok egolar zarar gördü. O niye diyecek olursan, alternatif tıp meslekleri; mistisizmi destekledi. Bireyler de kendilerini, birden bire yürütmek istemedikleri düzenlerin, evliliklerin, kurumsal kimliklerin içinde buldu. Kurtulmanın yollarını aramaya başladılar. Anlayacağın, o da Koç, onun da hayatında işte bunlar oldu; dedirtecek olayları hatırlamana neden oldu. İnsanız, başkalarını düşünmeden, onlarla kendi hayatımızı kıyaslamadan; ikna olmuyoruz. İnsan olmanın cilvesi diyelim. Bu konu bitmez, çünkü Uranüs 2018’e kadar; Koç burcunda olacak. O tarihlere kadar, değişmeyen hiç bir şey kalmayacak! 

Astrolog Zeynep Turan 

Yazının Tüm Hakları Saklıdır 

15.01.2013

 
 

 

 

Günün Ruh Hali
Ay, sabah saatlerinde Aslan burcuna geçiş yapıyor. Kendimizi ön plana alırken, değişiklik ihtiyacımız artabilir. “Para insana neler yaptırıyor? sorusunu kendimize soracağız.
Zeynep Turan
Hakkında
Astroloji bir yol haritasıdır. Hayatınızla ilgili keskin bir viraj aldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Peki, o zaman size bir soru; İçinde bulunduğunuz dönemin hayatınızdaki en zor dönem olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Astroloji bunları yıl yıl cevaplıyor! Zeynep Turan; doğum haritanızda yani horoscope haritanızda, size özel olayları anlatırken, olayları nasıl yöneteceğinize dair danışmanlık da veriyor…Siz doğum bilgilerinizi veriyorsunuz, Zeynep Turan doğum anınızdaki gezegen konumlarından hayatınızda neyin öne çıktığını anlatıyor.
Yükselenini Hesapla
2023 Karar
Gezegen hareketleri 2023’ün seçilmiş bir yıl olduğunu iddia ediyor...